שרשור פרטים

אני!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo15.gif

לא הייתי פה היום...
שם: שרון גריןןןן (ההשראה מניצן...)
ניק Queen of darknesS או Charmed by love או שרון לא בבית.
ICQ 126414470
מסינגר ואימייל: [email protected]
מאכל אהוב: חסה (ואני לא בדיאטה!!! זה פשוט טעים...) וגם טריקולד (קינוח-עוגת-שכבות-למי-שלא-מכיר.)
שיר אהוב.... זה קשה... וויר פורגיבן.
שתיה אהובה: לימונדה.
אייקון מאומץ... תנחשו... שלוש נקודות על הניחוש הנכון זה
!!! עוד משהו?... לא נראה לי..

ט ל i ש

New member
כמה דברים../images/Emo105.gif

1. שרון אני יכולה לגנוב לך את האייסיקיו ולצרף את עצמי? דרור אני מטר 68 ורוצה להיות מטר 60 !

WickeDevil

New member
האאאא ../images/Emo60.gif

את מייקל ג´קסון! אופס כאילו מייקל ג´ורדן! הבנתי

MolsBolsRules

New member
אהההההההההההההה

elknetld2kil ???????. מזה!!!!!!!!1 אתה יותר גדול ממני! מזה?????. חוצפה! ככה לקחת לי את תפקיד האמא של הפורום! טוב נו אתה תיהיה האבא (אתה בן נכון)LOLOL אוקי קצת על עצמי... שם: יפעת ת.ל: 22 ביוני 1986. תחביבים:מוזיקהההההההההההההה ווסטלייף דה קולינג איי ואן גניפר לופז אטומיק קיטן והכי גאים שישששששששששששששששששששששששש LOL וכמובן מכושפות!!!!!!!!!!! ועוד ועוד ועוד LOL מה עוד? ארם למי שקשה לחשב אני בת 16 וחצי עוד חודש מה שעומר שאני מתחילה ללמוד נהיגה! ו...בן שלי יש היום יומהולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בן מאיי ואן LOL

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif תורי! ../images/Emo9.gif אגב, חזרתי ../images/Emo6.gif

שם: רועי {פלופ, אין שם מלא
סורי
}
ניק: Magi¢ Boy, Wizzy Boy, רועיצ´י, רועיקי, רועיקו, פופציקון, מר-געאמישי, רועי בואי דואי פופצי
תאריך לידה: 10.10.1991, שעה 9:10 בתל השומר, חדר מספר 17..
שיר אהוב של הלהקה: Adrienne Rules!
אחרי זה.. הממ.. Were Forgiven, ו.. זהו, נראילי.
כל מיני שטויות? טופף, הממ.. השטויות של רועי!
1. אוהף צבע.. הממ.. כחול, תכלת וכתום..
2. אוהף לאכול.. ספגטי
יאמ יאמ יאמי.. 3. תיאור?
הממ.. ג´ינג´י עם עיניימ כחולות, בן 11, 1.42
את זה אתמ יכולימ לראות בתמונה..

MolsBolsRules

New member
בת כמה מעיין

*בוכה* לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה להיות הכי גדולה

Buzzit

New member
אני? אז ככה...

סוף סוף הגיע תורי... שם: רותם משפחה: חסוי ניק: Buzzit (אל תשאלו אותי מזה כי זה סיפור ארררררוך ומסובך...) גיל : 14 תאריך לידה : 6.6.1988 (לאלכס יש יום הולדת יומיים אחרי... ) שיר אהוב של הלהקה : things dont always turn out that way צבע אהוב: ת´אמת... יש כמה... כחול, טורקיז, אדום ושחור.... לשמוע: רק דה קולינג! חחחח... סתם סתם... בוסון, ניקלאבק, הרבה טרנסים!!!!! וו..... עוד כמה... בקיצור - אני חולה על דה קולינג!!!

אני!!../images/Emo110.gif(חדשה)

שם:חסוי שם משפחה:חסוי ניק: חסוי , חחחח סתם תותיתולי מו בסתם.... (לא קבוע) גיל: 13 לשמוע: TC, פינק צבע אהוב: סגול וכחול וזהו...

אני../images/Emo70.gif(גם חדשה)

שם:נטלי
ניק: נושימושי , נטלי (מקורי הא?)
אוהבת לשמוע ולראות: דה קולינג , מכושפות , דרגון בול Z(סתם...סתם..
איך נבהלתם..)
צבעים אהובים: סגול בעיקר וגם ירוק

Adrienne

New member
אנשים הקשיבו הקשיבו...

אוקיי אז ככה, עכשיו עוד מעט אני אתחיל לרשום את המאמר לפורום אבל אני רושם את כל מה שהכנסתם גם אם רשמתם שטויות גמורות... אז מי שרוצה לשנות את מה שהוא רשם שישלח לי במסר את התיקון... תודה! וד"א שלום לכל החדשים!

WickeDevil

New member
איתמר! מה עם תגובה לשרשור ../images/Emo60.gif

עלייך ועל ניצן? אני מת לראות כבר מה תגיב!

למעלה