שיר ה60

../images/Emo65.gif../images/Emo104.gifשיר ה60../images/Emo65.gif../images/Emo104.gif

כידוע [או לא כידוע] ערוץ 11 בשיתוף עם רשת ג' [ששש מי אמר רשת ג'] בוחרים את שיר ה60 אז היום שודרו 12 השירים שעלו לגמר והנה הם לפניכם
1.אין לי ארץ אחרת 2.כלניות 3.תחת שמי ים תיכון 4.אהבת נעוריי 5.כמו צמח בר 6.עטור מצחך 7.הרעות 8. זמר נגה 9.אני ואתה 10.חורף 73 11.ירושלים של זהב 12.שבחי ירושלים אז מה הוא שיר ה-60 שלכם
לי אישית הבחירה מאוד מאוד קשה
ואם אתם רוצים להצביע ולהשפיע אז זה הטלמסר
0544001000 הגמר כמובן.. ישודר מחר ב-28.4 בשעה 21:00 בערוץ 11

וואו לבחור שיר אחד?

זו ממש התעללות! אבל בכל זאת.. אין לי ארץ אחרת אם הנסיבות היו שונות זו בטח לא הייתה הבחירה שלי.. אבל זה פשוט כ"כ מתאים לי למצב..:)

mekl

New member
חהחה../images/Emo6.gif

ישבתי אתמול שעתיים מול הטלוויזיה ויתרתי על להמשיך תעבודת שורשים שלי בשביל לשנן את המספר הצבעות בעל פה
אז אממ.. תופתעו לדעת שלא הצבעתי לזמר נוגה?
יםים-את מודעת לעובדה שהשיר עומד לבחירה בביצוע של החלונות, נכון? הביאו את גלעד רק כי הוא שר עם ג'וזי
השיר מתמודד, ולא הביצוע
הצבעתי פעם אחת לאהבת נעוריי, כי זה שיר..
והצבעתי שש פעמים לשיר השישים שלי:
עטור מצחך
השיר היפה ביותר שישראל ידעה.לגמרי.

תודה אתי../images/Emo140.gif

אמ בעיקרון "שיר הרעות" כי זה שיר שהוא כ"כ ארץ ישראלי, וכ"כ יפה.. אבל בגלל שגלעד שגב(
) משתתף, וגם בגלל שזה באמת שיר יפה בעיקר אחרי שהוא הפך להיות מזוהה עם אילן רמון ז"ל אז "זמר נגה"..

אני מתלבטת../images/Emo4.gif

יש אולי איזה 5 שירים
אבל נלך או על חורף 73 או על אין לי ארץ אחרת. [גם הרעות] שירים שתמיד מעבירים סבי צמרמורת יאללה נראה מה תבחר המדינה

A m 0 s

New member
יש שירים שממש חבל שלא נכנסו..

אבל את כל השירים פה אני ממש אוהב (חוצמ.. תחת שמי ים תיכון - אתמול פעם ראשונה ששמנעתי אותו - שיר מזעזע בכלל אני לא סובל את שלמה ארצי) אבל זה ממש התעללות לבחור שיר אחד מכל היפים האלה..

mekl

New member
עמוס, העולם מתנקם בך.

לא מדברים ככה על בן אדם כמוהו, לא משנה כמה לא סובלים אותו- נותנים לא את הכבוד המגיע, ויש כלכך הרבה כבוד. כי בתכלס הוא עשה כלכך הרבה למוזיקה הישראלית, והתרומה שלו כלכך רבה שאי אפשר לתאר אותה במילים. אתה יודע כמה פרסי מפעל חיים הבנאדם קיבל? וכמה אנשים חושבים שהוא, הוא הזמר ה-ישראלי? טיפת כבוד, לפחות זה. וזה פשוט מה' העובדה שדנה ברגר ביצעה אותו. מראה לך שאפילו האלילה שלך, רוקרית קשה ככול שתהיה, מעריכה אותו כל כך- שהיא מבצעת קאבר שלו. ואגב, בכלל לא דיברתי על השיר שהוא שיר פשוט מדהים ומעביר מסר כלכך ישראלי שזה עצוב (בלי להעליב, היא לא ממש הצליחה להגיע לשיר הזה.)

mekl

New member
וכמובן שמכתיבה מהירה יש לי שגיאות כתיב../images/Emo9.gif

O f r i s h

New member
בידיוק באתי לכתוב לו גם...

שדנה ברגר ביצעה את השיר שהוא הכי רצהXD נו שויין

A m 0 s

New member
אהה ושכחתי לכתוב ש..

אחת הסיבות שאני לא סובל את השיר היא: העברית הדלוחה והמקולקלת של שלמה ארצי!! "תחת שמי ים התיכון..." זה אמור להיות "תחת שמי הים התיכון..." או: "תחת שמי ים תיכון..." - תסלחו לי אבל לדעתי טקסט כ"כ מטומטם.. וזה שהאלילה שלי שרה את זה זה לא אומר שאני אמור לאהוב ת'שיר.. כי דנה למשל שמאלנית בדעותיה ואני בדיוק ההפך.. מה שאני מנסה להגיד פה שזה לא משנה לי מה היא חושבת אלא רק משנה לי מה היא שרה כי היא פשוט הזמרת הכי טובה בעולם (לפי דעתי - הרי כולכם תגידו שלא...) וזהו. עוד משהו??

A m 0 s

New member
ד"א השיר הושמע גם אתמול בסוף של הישרדות..

זאת באמת התנקמות!!

חח נראה לי שדווקא בגלל שאתה לא אוהב

החל מרגע זה אתה הכי תאהב.. ואתה מתחרט על הרגע שאמרת את זה.. בכל אופן דנה ברגר מבצעת

וואו. הבחירה ממש ממש קשה.

אבל אם חייבים- אז עטור מצחך. או אין לי ארץ אחרת!! אוףףף לוידעת
יש כ"כ הרב שירים יפיםםםם

mekl

New member
מישהו רואה/ראה את הקאברים המוזרים שהולכים שם?

זהבה בן עושה את כלניות?! עטור מצחך איה כורם? אהבת נעוריי עידן יניב?!

עטור מצחך סבבה...

עידן יניב
זהבה בן
לא ראיתי הכל... עידן יניב שמעתי ברדיו.. הייתה תקלה בכל העיר לא היתה טלויזיה

למעלה