אוקי אז דעתי האישית...
1.אין לי ארץ אחרת - אני מאוד אוהב את השיר אבל אתמול הביצוע היה כ"כ מטומטם, גם קורין לא שרה את זה טוב, וגם אני לא מבין איך הייתה קשורה השירה האתיופית (אני מאוד כועס על האפליה שעושים להם אבל פה זה פשוט לא קשור לשיר..) 2.כלניות- זהבה בן פשוט הרסה את השיר. 3.תחת שמי ים תיכון - ברגע שאמרו "דנה ברגר" קיבלתי עצבים - כי אני פשוט לא אוהב את השיר, פשוט ישבתי וקיללתי את דנה, אבל מה היא שרה את זה ממש יפה (טוב, גם אם היא תשיר דואטים בצ'רקסית עם אחדיניג'אד אני אגיד שזה יפה), והיא גם הייתה (תסלחו לי על השובינזם המגעיל) כוסית של הלייף, היא הייתה ממש יפיפייה, ואתמול ממש לפני השיר חברים שלי התקשרו להודיע לי שיש אותה בטלוויזיה, והיום בבוקר המורה שלי אמרה לי שפעם ראשונה שהיא ראתה את דנה, וכולם אמרו שהיא יפה!! וגם שרה מקסים - אני מת עליה.... 4.אהבת נעוריי - כשראיתי שזה עידן יניב שמתי את זה על מיוט.. 5.כמו צמח בר - לא יודע למה אבל את סי היימן אני אפעם לא מצליח לשנוא - יש בה משהו מיוחד, אבל אתמול היא עשתה מעצמה צחוק עם כל התנועות האלה, אבל היא שרה דיי יפה.. 6.עטור מצחך - שיר מקסים שנהרס על ידיי איה כורם!! 7.הרעות - היה ביצוע חמוד של שלומית אהרון, אפילו יפה אפשר לומר.. 8. זמר נגה - אוי אוי אוי, אבוי לי!! אפרת גוש הייתה מזעזעת, הן בשמלה והן בשיר כל סוף של שורה היא משכה כמו נצח וגם העיבוד היה דפוק אחד השירים היותר יפים בתולדות המדינה נהרסו כליל ע"י מטומטמת!! 9.אני ואתה - העדפתי ללכת לישון באותו רגע, וככה גם עשיתי, כמה פאתטיות יכולה להיות בשמעון בוסקילה ודין דין אביב שחפרה שם.. 10.חורף 73 - התאכזבתי שליאת אחירון לא שרה אתמול, אבל היה ממש בסדר.. 11.ירושלים של זהב - דוד דאור הרס ממש הרס, אני גם לא ממש אוהב את השיר.. 12.שבחי ירושלים גם פה העברתי רון שובל??!! יאאאאכככככככ