שיר ה60

A m 0 s

New member
של סי היימן היה דווקא טוב..

אבל איה כורם - פשוט רצחה את השיר הזה, מה זה הוא מת - שיר כ"כ יפה, וביצוע כ"כ דפוק!!!!!

../images/Emo124.gif תוצאות LIVE - להקת השנה../images/Emo13.gif

מקום 3- משינה
מקום2- החלונות הגבוהים[נוגה להירגע]
ובמקום ה-1- כוורת

mekl

New member
איזה להירגע?!!

אני בשוק!!1 איזה כיף שהם מקום 2!! אפחד בכלל לא מכיר אותם היום!! ייאיי!! וכל כך מגיע לכוורת

הגזמת.. החלונות הגבוהים להקה מוכרת מאוד!!

אבל באמת שמגיע לכוורת!! בסה"כ יש לנו עדיין שאריות כוורת שעשו הרבה דברים טובים אחרי כוורת.. כמו להקת "דודה" "גזוז" וקריירות סולו של גידי, דני, אלון וכו' [נו הם7]

mekl

New member
מדהימים מדהימים כמה מגיע עליהם../images/Emo99.gif

!!אריקקקקקקקקקקקקק זכההההההההההההה

../images/Emo124.gifזמר ה-60../images/Emo106.gif

במקום ה-3שלום חנוך
במקום ה-2שלמה ארצי
ובמקום ה-1
אריק איינשטיין
[נוגה מאושרת] [אחלה שלישיה!!] שמעתם את הבחור שאמר:" יהיה בריא זוהר ארגוב, מת"

mekl

New member
החיים שלי טוביםםםםםםםםם!!1

אני בטח נשמעת כאילו אני על סמים, אבל אני בהיי!! אריק
ושלום
ויייי!!! חבל ששלמה ארצי לא שלישי

../images/Emo65.gif../images/Emo104.gifשיר ה-60../images/Emo65.gifדגל|

במקום ה-3 הרעותעם 79 נק'
במקום ה-2 חורף 73
עם89 נק'
ובמקום ה-1 שיר ה-60 של מדינת ישראל הוא:
ירושלים של זהב
עם 90 נק' הפרש של נקודה מחורף 73 אגב השיר שקיבל הכי הרבה הצבעות מהבית היה חורף 73. ממש דרמה

אני לא הכי מרוצה..

מהבחירה של השיר
לדעתי "אין לי ארץ אחרת" היה צריך ליהות במקום הרבה יותר גבוה.. אבל אריק איינשטיין זה ברור שהוא זמר ה-60
ושושנה דמארי, לא מעריצה גדולה, אבל בהחלט כבוד, ומגיע לה

A m 0 s

New member
אוקי אז דעתי האישית...

1.אין לי ארץ אחרת - אני מאוד אוהב את השיר אבל אתמול הביצוע היה כ"כ מטומטם, גם קורין לא שרה את זה טוב, וגם אני לא מבין איך הייתה קשורה השירה האתיופית (אני מאוד כועס על האפליה שעושים להם אבל פה זה פשוט לא קשור לשיר..) 2.כלניות- זהבה בן פשוט הרסה את השיר. 3.תחת שמי ים תיכון - ברגע שאמרו "דנה ברגר" קיבלתי עצבים - כי אני פשוט לא אוהב את השיר, פשוט ישבתי וקיללתי את דנה, אבל מה היא שרה את זה ממש יפה (טוב, גם אם היא תשיר דואטים בצ'רקסית עם אחדיניג'אד אני אגיד שזה יפה), והיא גם הייתה (תסלחו לי על השובינזם המגעיל) כוסית של הלייף, היא הייתה ממש יפיפייה, ואתמול ממש לפני השיר חברים שלי התקשרו להודיע לי שיש אותה בטלוויזיה, והיום בבוקר המורה שלי אמרה לי שפעם ראשונה שהיא ראתה את דנה, וכולם אמרו שהיא יפה!! וגם שרה מקסים - אני מת עליה.... 4.אהבת נעוריי - כשראיתי שזה עידן יניב שמתי את זה על מיוט.. 5.כמו צמח בר - לא יודע למה אבל את סי היימן אני אפעם לא מצליח לשנוא - יש בה משהו מיוחד, אבל אתמול היא עשתה מעצמה צחוק עם כל התנועות האלה, אבל היא שרה דיי יפה.. 6.עטור מצחך - שיר מקסים שנהרס על ידיי איה כורם!! 7.הרעות - היה ביצוע חמוד של שלומית אהרון, אפילו יפה אפשר לומר.. 8. זמר נגה - אוי אוי אוי, אבוי לי!! אפרת גוש הייתה מזעזעת, הן בשמלה והן בשיר כל סוף של שורה היא משכה כמו נצח וגם העיבוד היה דפוק אחד השירים היותר יפים בתולדות המדינה נהרסו כליל ע"י מטומטמת!! 9.אני ואתה - העדפתי ללכת לישון באותו רגע, וככה גם עשיתי, כמה פאתטיות יכולה להיות בשמעון בוסקילה ודין דין אביב שחפרה שם.. 10.חורף 73 - התאכזבתי שליאת אחירון לא שרה אתמול, אבל היה ממש בסדר.. 11.ירושלים של זהב - דוד דאור הרס ממש הרס, אני גם לא ממש אוהב את השיר.. 12.שבחי ירושלים גם פה העברתי רון שובל??!! יאאאאכככככככ

למעלה