חח אוי גמאני כבר הרסתי חח ובכלל לא שמתי לב טוב נו, זה במילא לא היה מחזיק כ"כ הרבה זמן..
L L U Z I A New member 28/8/05 #25 חח אוי גמאני כבר הרסתי../images/Emo15.gif חח ובכלל לא שמתי לב טוב נו, זה במילא לא היה מחזיק כ"כ הרבה זמן..
חח אוי גמאני כבר הרסתי../images/Emo15.gif חח ובכלל לא שמתי לב טוב נו, זה במילא לא היה מחזיק כ"כ הרבה זמן..
P purple rain2 New member 28/8/05 #27 יא הורסת שרשורים ../images/Emo123.gif בובי איפה את חיה? נגמרה העונה שבוע שעבר!
P purple rain2 New member 28/8/05 #29 לא ראית את פרק הסיום?../images/Emo12.gif טוב, תמיד יש תוכנות שיתוף קבצים לא שאני רומזת לדברים שאסור לדבר עליהם מעל דפי תפוז
לא ראית את פרק הסיום?../images/Emo12.gif טוב, תמיד יש תוכנות שיתוף קבצים לא שאני רומזת לדברים שאסור לדבר עליהם מעל דפי תפוז
• •°•CoRaL•°• New member 28/8/05 #30 אולי במקום לצעוק תספרי מי זכתה? טוב, את זה אני יודעת מה הן היו צריכות לעשות?
P purple rain2 New member 28/8/05 #31 מי צועק?../images/Emo123.gif |נעלב| היה להן צילום שער לאיזה שפתון, כנסי לגלריות ותראי
P purple rain2 New member 28/8/05 #33 כפרע אל תתעצלי ../images/Emo123.gif ברגע שאת נכנסת לגלריות שלנו זה מול הפרצוף שלך
P purple rain2 New member 26/8/05 #5 ברוכית!../images/Emo140.gif אנחנו באמת לא יודעים למה לא משדרים אותו, אני הולכת לכתוב להוט3
א אמברוש New member 26/8/05 #6 תודה! נצל"ש אתם יודעים שיואנה הייתה בארץ נכון וצילמה את הקטלוג איפור של קרליין ראיתי אותה במקרה במבזק אי והיא דיברה על התחרות ועל ישראל
תודה! נצל"ש אתם יודעים שיואנה הייתה בארץ נכון וצילמה את הקטלוג איפור של קרליין ראיתי אותה במקרה במבזק אי והיא דיברה על התחרות ועל ישראל
P purple rain2 New member 27/8/05 #8 ידוע, תודה../images/Emo8.gif אם תלכי כמה דפים אחורה אפילו תמצאי שרשורים בנושא, כולל תמונות