עברנו את הבגרות

סיימתי את כל המחברת! ../images/Emo3.gif

היה הרבה יותר טוב משחשבתי (חשבנו?) עניתי על: נחמיה הצהרת כורש תרגום השבעים העלייה הראשונה הצעת אוגנדה "בני משה" יוזמות של מעצמות אירופה במלחה"ע "הגדודים העבריים" קלמנסו הכל הלך חלק (יש לי מגן 90!), קצת המצאתי סעיפים בקטע של האמנה, ובקיצור- ברוך שפטרנו, כואבת לי היד..
איך היה?

Y@ir

New member
לי נשארו 3 דפים ../images/Emo13.gif

היה חביב לא סוף העולם אבל עדיף על כלום, איזה בוחנת כוסית חבל"ז ...

אני רשמתי 6 דפים...

כל שאלה בעמוד וכל שני מושגים בעמוד... היה יחסית קל... סיימתי את זה יחסית מוקדם (תוך שעה וחצי בערך...). והייתה לי בוחנת ביצ´ית ! ! ! לפחו תהם חילקו פסק זמן ! ! חחחחח

פראזניק

New member
יאיר, בשביל זה המבחן?

כדי לבחון את מראה החיצוני של הבוחנת? ממש מיותר לדעתי...

krl

New member
הבגרות בקלי קלות

אנשים היה קל ... לא היו יותר מידי תיחכומים ... פצצות לגבות רסיסים לריסים עניתי על 7 וחצי עמודים

Y@ir

New member
לפראזניק המבחן לא רק בשביל זה

אבל תאמין לי קשה לעשות מבחן שכזאת יושבת לידך, בשיא הרצינות, כמובן עד שלא תראה לא תבין ...

פראזניק

New member
י@יר:)))

אין לי בעיה איתך, ממש לא:))) אבל איני חושב שזו עובדה שמחייבת תיאור כאן בפורום:)))) סליחה:) (ואגב, אם היתה יושבת שם אני לא הייתי יושב שם, ואתה לא מבין על מה אני מדבר:))))))

הכל יחסי,קל למי שלמד קשה למי שלא!

גמרתי את כל החוברת + דף נוסף...עניתי על: נחמיה הכרזת כורש קריאת התורה בציבור האימפרייה והרצל הטורקים הצעירים בני משה ארץ ישראל בימי העלייה השנייה[בזה אני חושב שקצת פישלתי,לא נורא,אז במקום מאה יהיה לי 90] הגדודים העיבריים קלמנסו נ.ב גם הבוחנת שלי הייתה כוסית,היו לי 4 בוחנות,3 זקנות בלות ואחת כוסית לרפואה.א

סנטה

New member
הלך לי סבבה ... סלי עין הרע טפו טפו

טפו ! נחכה לתוצאות בסוכות !

reshef

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo166.gif עברנו את הבגרות ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

זהו! סיימנו! נכון היה קל למרות שהשאלות היו מאוד לא צפויות? אני מקווה שכולכם גם הצלחתם.... ותודה לחלק מכם שרשם פה דברים שנזכרתי בהם בבגרות (באמת..)

zzzzrubavek

New member
אמממממ

אחרי שסיימתי את המבחן, שמתי לב שחסר לי משהו באיזה תשובה, אז צירפתי עוד דף והוספתי שמה על איזה שאלה. הבעיה היא שעניתי על שאלה 12 סעיף ב, אבל בדף שצירפתי כתבתי 12 א...הבודקים מספיק חכמים להבין על פי התוכן שהתבלבלתי שמה נכון?

Sunny Garcia

New member
חהההה הבגרות הייתה בת זונה@!

אחים שלי הבגרות מאחורינו והחריץ מלפנינו!

ויקי16

New member
הבגרות עצמה הייתה קלה...אבל...

אנשים!!!! תגידו, אסור לכתוב מהצד השני של הדף??? אמרו לנו שמותר...ועכשיו כולם אומרים לי שאסור... נראה לי שהמשגיחות שלנו היו דפוקות! יו!!! מה אני עושה? פשוט לא יבדקו לי את כל מה שרשמתי מהצד השני של כל דף????

h o n e y b e e

New member
אל חשש!

שמעי, גם אצלנו הבוחנים אמרו שאפשר.. אז פאק איט! אשמתם! חוץ מזה, בהוראות לבחינה לא כתוב שאסור לכתוב מהצד השני של הדף.. לכן אין שום סיבה שלא נכתוב. מבינה? וחוץ מזה, איך היו הבוחנים שלכם? הבוחן שלי נרדם באמצע!!!
חחח איזה מצחיק זה.. השאלות אכן היו צפויות.. אבל טיפה מסבכות הייתי אומרת. בהצלחה לכולם!

נגה84

New member
פחחחחחח../images/Emo9.gif

היה לו משעמם הא....
לפחות ניצלתם את זה...???

למעלה