עברנו את הבגרות

h o n e y b e e

New member
חחחח אני אגיד לך מה...../images/Emo6.gif

היו מזה הרבה אנשים שהעתיקו! בהתחלה הייתי בשוק.. "אסור בשום פנים ואופן להעתיק בבגרות!" - זה לא מה שלימדו אותנו? אני אישית לא העתקתי.. ניסיתי לשאול שאלה אחת על המושבות אבל אף אחד לא ידע.. בסוף אני עניתי ונראה לי שקיבלתי איזה 2 נקודות מתוך 4.. בעזרת השם :) בכל אופן, למה בכלל צריך ללמוד הסטוריה?? זה לא כבר היה מתישהו??
חפיף... העיקר שסיימנו עם זה הא?

נגה84

New member
מותק...לך יש עוד שנתיים....../images/Emo70.gif

לנו יש בגרות ביום שישי (י"ב) ואז באמת אפשר להגיד ש:סיימנו היסטוריה!!!!! אאאאאה איך אני מחכה ליום שישי הזה!!!!! ודרך אגב לא היו לכם שני בוחנים בכיתה?? מוזר....שערורייה!!.....אבל חפיף......העיקר שהלך לך טוב.... אוווווף בעעעע לא התחלתי ללמוד עדיין... אבל זהו... יום שישי עובר ואני לא רואה יותר היסטוריה בחיים

h o n e y b e e

New member
אז זהו!

שלא ממש! בקשר לשניהם..
א. יש מצב שאפילו שנה הבאה אני מסיימת עם הסטוריה.. אבל זה אומר עוד שנה של לימוד הסטוריה.. בעעע ב. הייתה עוד בוחנת.. מוזרה כזאת.. דיברה מוזר
אבל היא הייתה מתוקה! והיא בכלל לא השגיחה, אז אפשר לומר שגם היא ישנה.. איזה כיף לך שאת מסיימת עם זה, הלוואי עלי! בהצלחהההההה!

רונן911

New member
אחי ברווווווווור שמותר!!!

אמרו לנשו שמותר.... היית יכול לנצל את זה לטיוטה, אבל אם לא מחקת את מה שכתבת, ולא כתבת למעלה "טיוטה", ברור שיקראו לך את זה.... מה נראה לך זה מחשבים בודקים??! האיסורים שהיו זה להשתמש בעיפרון בטפיקס ובעוד משהו.... וכמובן אסור להעתיק!

ויקי16

New member
חברה שלי אומרת ש...

היא קראה את כל מה שהיה כתוב על המחברת של הבחינה והיה כתוב שם האסור לכתוב משני צדדים! הצד השני מיועד לטיוטה... אני כל כך מקווה שאתם צודקים!!!! אני ממש אשמח אם אחד המורים בפורום יענה לי....

כתוב בדף הראשון של הטופס, למטה:

"כתוב במחברת הבחינה בלבד, בעמודים נפרדים, כל מה שברצונך לכתוב כטיוטה (ראשי פרקים, חישובים וכדומה). רישום יוטות כלשהן על דפים מחוץ למחברת הבחינה עלול לגרום לפסילת הבחינה! רשום "טיוטה" בראש כל עמוד טיוטה".

רן16

New member
זה אומר ש...

את יכולה לרשום טיוטה איפה שבא לך כל עוד זה בתוך החוברת וכל עוד את רושמת מעל זה "טיוטה"

ויקי16

New member
אבל לא שאלתי לגבי הטיוטה

השאלה הייתה אם מותר לכתוב תשובה מהצד השני.. ככה אמרו לנו...(שמותר) פשוט שמעתי מאנשים שאמרו להם שאסור, אז נכנסתי ללחץ...

טעות .. לפי הבחינה

היה כתוב בפירוש !! שהצד הימני הוא טיוטה אלא אם כן את מציינת שלא .. אבל אני מאמין שהבודקים הם לא כל כך טיפשים והם יבינו שהם צריכים לבדוק גם את הצד השני .. אם לא אז באסההה

reshef

New member
אני כתבתי טיוטה גם בצד שמאל

התחלתי לכתוב בצד שמאל ואז התחרטתי אז פשוט רשמתי שם טיוטה. שתי הבוחנות אישרו לי את זה ואמרו שאין שום בעיה עם זה.

רן16

New member
מה אסור להעתיק???../images/Emo12.gif

שיט!, עכשיו אומרים לי...

gilad44

New member
צר לי לאכזב אותך ויקי

אבל חל איסור מוחלט לכתוב בצד השני של הדף תקווי שיהיו לך בוחנים מתחשבים

h o n e y b e e

New member
אבל...

גלעד אבל מה קורה במקרים שהמשגיחים שאמורים להבין בזה אומרים לנו שמותר? האם אפשר להגיש על זה ערעור? זה לפחות מה שהבוחנים אצלנו אמרו... אגב, איך היו הבוחנים שלך? אני הייתי ב- יא´9 והבוחן שלי נרדם באמצע הבחינה.. היה כזה מגניב

gilad44

New member
אפשר להגיש עירעור ספיר

למרות שאם תאשימי את המשגיחים זה לא יעזור כי כנראה המשגיחים והבוחנים חברים והאמת שהם פשוט לא מתייחסים אל מי שמאשים את המשגיחים אבל תקווי שיקבלו את זה ובקשר למשגיחים שלי היו 2 גבר ואישה והגבר היה מאוד מסריח ועשיתי איפה שהיה לנו המתכונת שוק בלשון ודווקא אצלנו לא היו העתקות הפעם ומה את משקרת ספיר ברור שהעתקת

h o n e y b e e

New member
הלללללווו!!! ../images/Emo3.gif

על מה אתה מדבר! אני לא העתקתי
אבל גיליתי לליאור את החלק על האמנה.. אני מקווה רק שזה נכון.. אני כתבתי מצד אחד של הדף.. כמה דפים יצאו לי? לי יצאה כל המחברת (אבל לא כתבתי משני הצדדים)

רונן911

New member
סליחה סליחה סליחה!!!

המשגיחה אמרה לנו בפירוש ש-מ-ו-ת-ר לכתוב ב-2 צידי הדף!!! כשביקשתי ממנה דף נוסף היא אמרה לי קודם לכתוב בדף האחרון מאחורה. שאלתי אותה אם זה בטוח והיא אמרה 100%, ושאמרו לה את זה בפירוש האחראית עליהם!! בכל מקרה לא יפסלו לו את הבחינה, וגם לא את התשובה/תשובות שהוא ענה מאחורי הדפים. בדוק. חתום.

רן16

New member
צר לי לאכזב אותך! אבל...,

מותר לכתוב איפה שבא לך! רק שאתה חייב לציין איפה זה טיוטה ואיפה לא ואתה חייב להגיש את הטיוטה שום ערעור ושום בטיח, איפה שכתבת יקבלו את זה

למעלה