עוד חדשים!

סוכריה16

New member
יאאא!! היי לכם../images/Emo23.gif

קוראים לי דיקלה אני בת 16.5 ואני מתה על טופ מודלס! חח... אני אני שונאת את ההיא.. ה"בלונדינית"= אני לא מבינה איך מתלהבים ממנה היא כזו כונפההה פאק! מסטולה כזו... שונאת אותה
אני לא ידעתי שיש לזה פורום!!! איזה כיף! ראיתי את העונה הראשונה בעיקר.. את השנייה שכחתי לראות!!! ואני עד היום מבואסת ואת השלישית אני רואה ואוהבת.. אבל הכי אהבתי תראשונה עם אדריאן המלכה
הימרתי עלייה מההתחלה חח.. קיצר אחרי מלא פטפוטים ודיסקוסים שלי עם עצמי מקווה שתקבלו אותי פה!

purple rain2

New member
הבלונדינית=אמנדה?../images/Emo3.gif

אם כן גם אני לא משתגעת אחריה, אבל תיזהרי- יש לה לא מעט מעריצים פה
ובטח שנקבל
תהני

סוכריה16

New member
מה באמת!?!?

חח אוקיי להבא אני אזהר! דווקא חשבתי שהחוסר יופי שלה מוסכם..

אה?! אה?!

ה"בלונדינית" היא האישה המושלמת ביותר שיש!!! כפרה עלייה
אז בבקשה בלי קללות! ברוכה הבאה אני תום! השתלבות נעימה!

סוכריה16

New member
מהההההההה?!?!?../images/Emo4.gif

שנייה!! אתה מדבר על ההיא ה"עיוורת" חחח אני מקווה שאנחנו א מבינים אחד תשני טוב! כי... כי אייך אפשר להתלהב ממנה.. ועוד לאמר שהיא הכי יפה בעולם!? בלי לפגוע.. שהיא תשמח אני אהיה הכי מאושרת. ודיי נמאס שהשופטים כל כך מתלהבים ממנה

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אבל... אבל... זו לא רק אני! גם חברות שלי חח.. אני ממש לא מבינה מה יפה בה חחחחח
אבל אולי הי אעוד תפתיע! בנתיים אני חושבת שמגיע לכושית ההיא.. איווה?! אוף.. אני עוד לא טובה בשמות

shaya23

New member
גמאני חדשה...

אני שי (שָיָה) עוד חודש וחצי 13 חחח ממושב ניר בנים (זה בין קרית גת לקרית מלאכי... חור באמצע שומקום..) אני הכי אוהבת את אן יהיה ונורל מהעונה הזאת..

purple rain2

New member
ברוכית../images/Emo140.gif

בעונה הראשונה אהבתי את אדריאן ואת שאנון. בשנייה את ג'נאשה ויואנה והעונה את קאסי (וגם אן)

Pink Angel1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

עונה ראשונה-אדריאן שניה-שנדי ויואנה שלישית-אן

היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני יוליה, 13, אשדודאני הכי אוהבת:מעונה 1- אדריאן ודי אהבתי את ג'יזלעונה 2- שרההההה *שליטה*עונה 3- אמנדה וגם אן די יפה..

למעלה