היום היום היום יש...

just orr

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif היום היום היום יש... ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

יום הולדת לשרון!!!!!!!!! (Sharon Kez)
אז שרוני, הנה הגיע היום שחיכית לו כל כך!
אני מאחלת לך ממש המון מזל טוב! DDDDDDDD: שתמיד תהיי שמחה ומאושרת, ו... כל הדברים שכתבתי לך בברכה
תנצלי את היום הזה כמו שצריך, ותהני במסיבת הפתעה לול
אה כן, ותאכלי הרבה עוגות.
[
] והכי חשוב- תישארי לעולם ועד, ביטצ'.
אוהבת המון, אור ^^ |חיבוק2|
יאללה בנות, שרשרו מזל-טובים וזה DDD:

purple floyd

New member
שרונייייייייייייייייייייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב אהובתיייייייייי
|חיבוק2|
|חיבוק2|
|חיבוק2|
|חיבוק2|
|חיבוק2|
|חיבוק2| מה אני יכולה לאחל לך אה? שיהיה לך יום הולדת מושלם.
שתישארי מושלמת שכזו.
שתיהי שמחה תמיד כמו שאת בדרך כלל.
שתקבלי ותתני המון המון אהבה [ואם אפשר אז ממישהו שמתחיל ב-נו נגמר ב-עם] |נעם|
שהיו לך מתנות שוות אש מגיל שש D:
שהעוגות שתקבלי היו מאוד מאוד טעימות
וכל מה שאת רוצה, כל משאלה אשר על ליבך [
] תתגשם.
אני אוהבת אותך המון ומזל טוב [כן,שוב] ןשתחיי עד 1030548549005985858490940

Sharon Kez

New member
סתיויייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אמאל'ה כמה לבבות עשית חחחחחחחחחחחח אני מתה עלייייייייייייך תודה מיי לאב 33333> |חיבוק2|

Simple Girl 175

New member
../images/Emo156.gifמזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

sweet shir

New member
שרוני!! 33333>

המוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןהמוןןןןןןןןןהמוןןןןןןןן מזל טובDDDD: תמשיכי להיות ילדה מקסימה כמו שאתDD: ותמשיכי להיות יפהD: (אגב מצטערת על חברה שלי. XDDD היא דפוקה וזה. ><) נמנמנמ אמן ותפגשי את נעם וכל שאר מושאי אהבתך ותתני איתם אוהבים.
ו... אמ, שפשוט תמיד הכל יהיה טוב DDD: אהההה וכמובן שהתוכנית שלנו תצא לפועל ונהיה תסריטאיות ומפקיות מצליחות ביותר בקרב שוק סרטי הנעוריםXDDDD אוהבתותך333333333>

Yu vi

New member
שרוני!!!! 33333>../images/Emo85.gif

אעאע אני גרועה בברכות! מממ טוב, אני אנסה להיות מקורית XD המוןהמוןהמוןןן מזלטווווב DDDDD: שכל מה שתרצי ותבקשי ותחלמי עליו ייתגשם :) שתזכי להתחתן עם נעם ולעשות לו נועמונים קטנים, כוורנים, חמודים שכאלה. XD את יודעת שאני חולה לך על הטוסיק33333> תמשיכי להיות מדהימה כמו שאת DDDD: לאביו33333333>

Yu vi

New member
וכמובן שלא שירשתי נכון.../images/Emo85.gif

Oם ואיך בדיוק זה הגיע לשיר?! שיר למה הכל בסוף מגיע אלייך?! #$^# חחחחחחחח סתם, זאת אני הדפוקה $:

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחח הווו אמן! [בקשר לנועם]

[ובקשר לכל שאר הדברים גם, אני מניחה
] אההה ותודה! גמני אוהבת אותך יוביייייי 333333>

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחח ברור שהיא תצא לפועל../images/Emo6.gif

איך הוליווד תוותר עלינו?
ובקשר לחברה שלך- שמתי לב.XD אבל היא אמרה לי שאני "100ממת" ושעשעה אותי בידיעה שאת רצה ערומה בבית [?] אז היא דווקא בסדר
הו כפרעליייייייך תודה

sweet shir

New member
היא לא תוותר!! צריך לגבש תוכנית XDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה?! מה היא אמרה לך? XDDDDDDDDD אההההההההההההה כי מדדתי ת'חצאית של ליאן ואז הורדתי אותו וחזרתי לחדר רק בתחתונים. אמ, כן. TMI?
33333333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo65.gif Happy B-Day! ../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif

המון אושר ועושר שמחה ובריאות הצלחה ואהבה שתמיד תהיי מוקפת באנשים אוהבים ואהובים תצליחי להגשים את כל חלומותייך ותמיד תהיי מאושרת
תהני ותבלי והרבה מזל טוב עד 100 שנה כי את לא צריכה יותר מזה
DD:
מזל טוב! וגם
כי זה יצא בפסח XDDD יומולדת שמח

Sharon Kez

New member
איזה חמודה../images/Emo23.gif תודה רבה 333>

בקשר לbeat it של פול אאוט בוי האימיול שלי איטי בטירוף, אבל ברגע שהוא ירד אני אעלה לך אותו לפה [פשוט לא היה לי אותו על המחשב כשביקשת ממני חחח]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD זה בסדר לכי תחגגי DD;

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טווווווב!!! ../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב
עד 234910350924 שנה
אושר
כושר
אהבה
בריאות
ועושר
הרבה מקפליי
ושכול משאלותייך יתגשמו
אני לא טובה בברכות אז...מזל טוב שוב

adiozery101

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif מזל טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

המונמון מזל טובבב P: שתנצצלי כל רגעע בחייםם !! עד 785645 שנה > או פשוט עד כמה שבא לך < (חחח)
עדי

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gifמזל טוב:) ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

N e r d y

New member
שרוניייי ../images/Emo23.gif מיי לאבבב

מזל טוב קפרעעע
שתהיה לך ת'יומולת הכי שאווה בעולם (ברור שתהיה לך את תחגגי איתנו
חסר לך שאת לא באה) ותקבלי מלא מלא מתנות שאוות ושתכירי מלא מלא בנים שווים למרות שזאת לא בעיה בשבילך, שתקי
(חחחחח יוצאת לי ברכת כתה ו') תקבלי מלא עוגות טעימות ותוכלי לשבת לאכול אותן ולראות שנות ה-70 XDD ואיך לא שתפגשי את עם ברחוב בתחתוני הטנדה שלו ותעשו ילדים מושלמים 333> באמת שיהיה לך מלא מלא כייף ותהיי מאושרת והמון המון המון המון בריאות (הכי חשוב
) אז אני אסיים ת'חפיקה הלא מוצלחת הזאת ביום הולדת שמח ! ! !
אוהבת אותך מלא מלא ביצ' 33333> אה ואני מאחלת לך שתפגשי את בריאן קיני ברחוב .

למעלה