היום היום היום יש...

hooba

New member
../images/Emo80.gifאישתיייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אז..אז...אז.... מזל"ט טובבבבבבבבבב יומולדת שמחחחח וואי אני כל כך מתרגשת, אהבת חיי גדלה בשנה.*עינייםנוצצות* אני לא ארחיב פה בדיבורים, כן, כי אני מעפנה רצח, וכי אני מדברת איתך עכשיו במסן ממילא.
אז,אז,אז... אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הרבה שבעוללללללללללללללללללם!!!!! מי יתן ומש"צניק סקסי יעשה אותך
|מרות|

Sharon Kez

New member
אישתייייי../images/Emo99.gif

תעשי לי ילד 333333> איימ אין לאב וויד יו.
הו אמן על הקטע של המשצניק
אבל רק אם גם את תצטרפי אלינו. |גבות| XDDDDD

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDD

אעשה לך מיליון ואחת ילדים!!
אההההה מה קרההההה?? פתאום את כן מרשה לי להצטרף לשלישיה עם המשצניק? מה קרה, החלטת להיות נדיבה?
טוב מה אני מתלוננת >< אני צריכה לנצל את זה כל עוד את נחמדה וזה

MyTearsDontFall

New member
שרון מותקקקקקקקקקקק

מזלטוב בוביXD תמשיכי לטחון עוגות האממממ.
ותמשיכי כמובן להיות כוסית מדהימה וחמודה D: LoveYouBitch
חולהעלייך והמשך שנים טובות ומדהימות כמוך
Happy B Day!!

Sharon Kez

New member
חח יאאא איזה חמודות. תודה לכולן 333>

אור
חפרתי לך במסן, אבל לאנורא אני אוהבת לחפור - אז שוב תודה <: אני אוהבת אותך המון המון
והברכה ששלחת לי באימיל פשוט מדהימה. באמת. [אני חושבת שכבר חפרנו על זה מספיק? חח] 33333>

שרונייייייי333>

לשרוני באאבה ממני מלילך
: מזל טוב
אני אוהבת אותך
מאוד מאוד
כפרה עלייך
תעשי לי ילד
תצטרפי לקן האוהבים שלי ושל חתיכי
התתחתני איתי?
-כמו שביקשת
~הצלחתי למנוע מעצמי הערה לא קשורה, אני מתחילה להיגמל~ אל תילחצי, את ביקשת לראות את אהבתי הרבה אליך
ולא כתבתי לך פה קודם כי חשבתי שזה לא ראוי לעיני כולם, אבל לאאאאא למה שתתחברי למסנ'? טוב נו, אני מודה. הייתי עסוקה עם ראובן ואיית'ן
אבל רק שתדעי, שבליל הסדר אז הם קראו את ההגדה במשך שעות, ואז הגיע 12 וממש התבאסתי שאין לי את המספר שלך:< והמחשב שלי התחרפן סופית. אני שונאת אותו. אבל אותך אני אוהבת333>
זה טוב מספיק?
חהחה יצאתי לאסבית.

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגרתXDDDD

אמרתי שתפסיקי להכחיש את אהבתך אליי ותתני בהודעה א ו ה ב ת לא בהודעה קריפית ומלחיצה! עכשיו הפחדת אותי! :O אבל אני עדיין אוהבת אותך
ולא אני לא אצטרף לקן האוהבים שלך ושל חתיכי, יש לי אחד משלי DDD: [
]

חחחחחחחחחח

זה הכל במטרה ששנה הבאה לא תכריחי אותי לכתוב אחתXD שיט נשבר לי הקליפס
אני צריכה לדבר איתך, תתחברי היום.

m o r 1 0 2

New member
מזל טובבבב שרוני../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

באיחור אופנתי
המון המון איחולים ליום ההולדת
שכל חלומותייך יתגשמו
יום הולדת שמח

Charley XD

New member
שרוני !!!!!!!1111 ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

התסלחי לי אי פעם למרות שאני באמת ניסיתי וזאת לא אשמתי ? הכל בגלל האינטרנט המפגר הזה !
שרוני מיי לאב 3> וואוהו מזל - טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15 זה אחלה גיל ^^ למרות שאני רק בחצי ><" אוי שתיהיה בריאה עם כל השטויות והחוכמות המטומטמות שלך
(סתם כפרעלייך) תאכלי הרבה הרבה עוגות כי זה טעים
~לא אין לי כוונות נסתרות בכלל בכלל~ שתהיי מ*אושר*ת ושתזכי לכל מה שתרצי .. וזה כולל הוטנסים וחתיכי-ם למינהם
חסר לך שתשתני ! המוטו החדש שלנו (אחרי לאכול כמה שיותר - כי זה טעים !) זה ביצ' פוראבבבבבבבבבבבבבבבבר !
לב|
כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך ?

Sharon Kez

New member
אורטליייייי!!!<:

כן כן אמרת לי. D: והאם אני כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך הכככככככי בעולם?
ביטצ' פוראבר.
תודה כפרה 3>

kelly7i

New member
מזלללללל טוב!!#!#;!@#@$../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo71.gif

למעלה