לא הלך זה היה אמור להיות הארטגרם אבל לא משנה.. ניסיתי
L LoveYourHate New member 3/8/07 #12 לא הלך ../images/Emo7.gif זה היה אמור להיות הארטגרם אבל לא משנה.. ניסיתי
I inbal287 New member 3/8/07 #23 לא נורא, אני מעריכה את הניסיון../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif תודה רבה מותק .
I inbal287 New member 3/8/07 #13 וואו דנה... זו אחת הברכות הכי יפות שקראתי בחיים. כי היא כ"כ אישית וכ"כ אמיתית... והיא ממש ריגשה אותי! אני שמחה לדעת שהשפעתי עלייך ככה... ושככה את רואה אותי... זה מחמיא לי וזה גם גורם לי להרגיש טוב... תודה רבה!! אני אוהבת אותך המון המון ה-מ-ו-ן!
וואו דנה... זו אחת הברכות הכי יפות שקראתי בחיים. כי היא כ"כ אישית וכ"כ אמיתית... והיא ממש ריגשה אותי! אני שמחה לדעת שהשפעתי עלייך ככה... ושככה את רואה אותי... זה מחמיא לי וזה גם גורם לי להרגיש טוב... תודה רבה!! אני אוהבת אותך המון המון ה-מ-ו-ן!
T The Fantasy New member 5/8/07 #24 אין בעד מה בכלל../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ודרך אגב, מור [אני מקווה שאת זוכרת אותה מהמפגשים וכל זה ] מסרה לך גם מזל טוב, והיא רצתה להתקשר אלייך אבל פחדה שאת לא תזכרי אותה ולא היה לה נעים חח, אז בכל מקרה היא מוסרת לך המון מזל טוב
אין בעד מה בכלל../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ודרך אגב, מור [אני מקווה שאת זוכרת אותה מהמפגשים וכל זה ] מסרה לך גם מזל טוב, והיא רצתה להתקשר אלייך אבל פחדה שאת לא תזכרי אותה ולא היה לה נעים חח, אז בכל מקרה היא מוסרת לך המון מזל טוב