יומולדת לדאגי!

loner in love

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gifיומולדת לדאגי!../images/Emo99.gif

*אני יודעת שזה מחר אבל אני לא אהיה פה מחר* דאגי דאגי דאגי בן 18!!! אעאעאע! ח-ו-ב-ה לציין את זה! הוא יכול להתחיל לשתות!
אז למרות שהוא לא קורא את זה כאן אני רוצה לאחל לו המוןןןןןן המון המון מזל טוב, שיהיה לו רק אושר והצלחה בחיים, וכמובן בריאות בשפע, שימשיך להיות כזה מוכשר וימשיך לגרום לנו שמחה עם המוזיקה שלו, כן ירבו הסולואים שלו
, שימשיך להיות כזה מדהים ויפה ונסגד ושימשיך לשנות תסרוקות כל שני וחמישי ושאף פעם לא יאכזב אותנו איתן! וזהו פשוט שישאר כמו שהוא ושרק יעלה. ואני גם מאחלת לו שאני אהיה בהופעה שלו ואפגוש אותו ואצטלם איתו

Love Bem

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

תודי שפשוט לא יכולת לחכות
אבל לא נעכזב אני לא עד כדאי כך מגעילה! קיצר דאגי אני מפתיע לטובה עם הטעם השווה שלך בבגדים מאז ומתמיד! קיצר שתמשיך להיות החמוד שבחבורה ושתהיה פנוי לליטל
שהחלומות שלך יתגשמו טוב מה אפשר כבר לבקש! שמתשיך להיות הילד הכי "מנומס" מכולם
שתמשיך להיות הכי "חכם"
טוב ירדתי עלייך מספיק! חעחע..לא מעניין אותי גם ככה אתה לא יודע עברית!! קיצר שתהיה בריא וכו... אין לי רעיון! אההה....אהה.... ושתמשיך לעשות מוזיקה יפה! (איזה כיף לנו יש לנו יום הולדת באותו יום
) אגב הכי מאחלת לך שלא היו לך מעריצות פאקצות ושירצחו אותם!!!!! אוהבים אותך ואת המוזיקה שלך ונאהב תמיד! מ = ז = ל ט = ו = ב
Happy Birthday

loner in love

New member
היייייייי! ../images/Emo2.gif

אני באמת לא הייתי פה ביומולדת שלו ולא רציתי לכתוב אחרי אז כתבתי לפני

D4Ever

New member
../images/Emo65.gifHappy Sweet 18../images/Emo65.gif

יאאא כבר בן 18! סופסוף אלכוהול חוקי!אז חוץ מהמון מזל טוב כל מה שנשאר לאחל זה שההאנגאובר הבאים שיהיו לו יעברו בקלות..חחחושישתה במידה!זהויומהולדת שמח!

Hip Hop star

New member
דאגלס!../images/Emo24.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לדאגי! בבוקר זה ייקרה,והוא ייסגור 18 שנות חיים
. איזה כיף זה! אני מתעלמת לרגע מהעובדה שכביכול הוא חוקי ויכול לשתות,כיזה לא מה שחשוב! הכי חשוב שייזכה לעוד שנה ולעוד מלא ימים טובים! מה יש לאחל לו? הוא לא חייב לקרוא את מה שנכתוב לו,שגם ככה הרעיון הוא בכוונה,ובתקווה שחלק מהאיחולינו ייתגשמו! אז איחוליי: -שימשיך להיות בסיסט מדהים! -שיצליח בכל מה שיירצה,ובעתיד יוכל להשיג חווה משלו
-שיישמור על עצמו,ולא באמת יגיע לרמות של יותר מדיי אלכוהול,גם ככה עם כל הכבוד אין לו הרבה בראש....
. -שייאהב את החיים,ויינצל כל רגע לטובה! -שייזהר בפעם הבאה שהוא יורד על ישראל,למה אני ארביץ לו!
-מזל טוב!
-שיר: "הו,אתה יודע שראיתי שמיים בלי שמש גבר בלי לאום קדוש,שובה בעל כורחו שרשראות שיר ללא שם חסר דימיון וראיתי חושך יותר משחור ועכשיו נראה כי אני ללא עינייך לא אוכל לראות תשוקתי האחת,כל שאני רוצה בעינייך לנצח לחיות לטייל לעבר שבעת האוקיינוסים אין דבר שלא הייתי נותנת באתי מבהרים הגעתי לביירות מחפשת מישהו להשוות אלייך קורעת חלונות ודלתות ולא אוכל למצוא עיניים כמו שלך הו,הרגע ראיתי אישה של רשעות בשקים הרוצים כבוד חוצה נהר של מלח רק אחריי רכיבה ספינה שהגיע למדבר "

Love Bem

New member
כוס עמק!!

מאיפה לו חולצה של HIM הוא עדיין מפתיע אותי לטובה

lollipop1

New member
אם כבר העלת את זה!

לסמל הזה אין עוד שום משמעות חוץ מהים? כי אני רואה מלא נעליים כאלה, ואני מכירה כמה אנשים שהוכלים עם מלא בגדיפ חגורות וכל זה עם הסמל...

lollipop1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יוו בנאדם נסגד שכמותו....למה אין לו אח תאום בישראל או משהו?! אע? קודם כל.. שישאר כזה כשרוני, כזה מצויין במה שהוא עושה. שלא יהיה יותר וואנבי של בלינק כי הוא מושלם גם כמו שהוא. שימשיך להתעוות בתמונות ולחרוש על בגדים (יפים יש לציין!) ו...זהו! שימשיך להיות דאגי פוינטר, נגן בס במקפליי.. מושלם כפי שהוא!

bar jones

New member
../images/Emo77.gifדאגי- סוויטי האפי בי-דאי! ../images/Emo140.gif

חחחח אני גם לא כיולה להחזיק את עצמי כבר...
כפרעליו, כמה שהוא מתוק!!!
מזל טוב דאגי!!
אז שיהיה לו את היומולדת הכי הכי הכי אבל פשוט הכי מדהים שבעולם!!
שימשיך להיות בן אדם כזה משגע, בסיסט..ברמות!! אני גם לא מתייחסת לאלכוהול- כי גם ככה תסמכו עליו שהוא כבר מנוסה בזה למדי..
אז שימשיך לעשות לנו מוזיקה מדהימה, להתלבש כל כך טוב- גררר, ולהראות פשוט אלוהי.. בחיי שהוא עושה לי את זה.
אז כמובן שלא ישכח לשמור על עצמו, ולא לנסות להיות אף אחד אחר חוץ ממי שהוא באמת ולתת לנו תחושה שהוא איתנו ואוהב אותנו למרות שהוא בקושי מודע לזה שאנחנו כאן
וכמובן- הלוואי ועוד נראה אותו בהופעה.. וכיוון שהרבה אוהבות אותו, אז אני לויודעת..שימצא אהבה
.. אני מקווה שאיתכן- אבל אל תריבו- בעקרון הראשונה שממש הבטחתי לה אותו היא חני
, אבל חני- תתני גם לשירי וליטלי
וכל מי שתבקש קצת, כן ? (חחח מי ישמע הוא ממש שואל אותי עם מי להיות..) וכמובן, שיקבל מתנות שוות..

vered131

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון מזל טוב לדאגי
בן 18.. הוו הוו.. אני מאחלת לו אושר בריאות והצלחה בכל מה שיעשה! שימשיך לנגן, ולגרום לנו הנאה.
ובעיקר שימשיך להיות חתיך
מזל טוב ענק ענק ענק

just jenny

New member
דאגושששש../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif

אזזזזזזזזזז שיהיה לו המון המון המון ~מזל טוב~ אושר
, ועושר
, וכושר
. שכללל חלומותיו יתגשמוו
[למרות שנראה לי שחצי מהם כבר התגשמו
] שתמיד ישאר כזה מוכשר ומצליחחח ושתמיד ידע שאנחנו אוהבים אותו
כפרעליו
יום-הולדת-18-שמייחחחח

PunK RocK 1o1

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

חחחחחח חן אהבתי את הדבר האחרון שאיחלת לו

hadasrulez

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif Happy birthday ../images/Emo23.gif

וואו 18 :O חחח הגיע הזמן שהוא יהיה חוקי!
טוב אני גרועה בברכות אז אני רק אאחל
מזל טוב

למעלה