יומולדת לדאגי!

מזללללללל טובבבב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo80.gif

וואו כבר בן 18!
ברכות: אושר
עושר
בריאות
כושר
חוכמה
יושר
ושימשיך להיות כזה שקסי!
ולשנה הקרובה אני מאחלת לו שיבוא לפה כברררר!
שיהיה לו המון המון המון מזל טובבבבב!

MayLuvsDoug

New member
דאגי. אהוב שלי.

כה. שלי. שלי. אתה בן 18 סוף סוף. אתה יכול להוציא רישיון. ואתה לא חייב לגרוב את הגרביים כאילו אתה איזה גיק מצוי מסרט אמריקקי טיפשי. וגם עשית קעקוע חדש. יופי לך
ופשוט שתמשיך להיות הכי רנדום וטיפשון שאפשר, כי ככה אנחנו אוהבים אותך. ואת שאר הדברים לא נראה לי שמותר לכתוב על גבי הפורום.
מזלט יפה שלי.

shircherry

New member
*נדחפת*

לפי מה שהבנתי הוא עשה על החזה קעקוע בשלל צבעים (ושצריך לחזור לחנות כדי להוסיף לזה עוד צבעים!? זה הגיוני?) בכל מקרה זה מה שקראתי ב-DP.NET *נדחפת חזרה החוצה*

D4Ever

New member
כן זה הגיוני

יש קעקועים שלוקח כמה ימים לעשות.. לכי תדעי אם הוא באמת עשה..

just jenny

New member
אולי זה היה קעקוע שהוא קיבל

בתוך עטיפת מסטיק, לכו תדעו באמת

Rowdy Girl

New member
דאגיייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

נמנמ... המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל''ט
ואמ... תשאר שקסע כמו שאתה
ואינלי עוד מה לכתוב רק...
HAPPY SWEET 18

דגאסטר!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

יא יומולדת
18
! עכשיו הוא כבר לא קטין!
אושר ועושר בריאות וכושר אהבה רבה כמובן - הצלחה! שכל חלומותיו יתגשמו שימשיך להיות באסיסט מוכשר ושידע שאנחנו אוהבים אותו
|מאוהב
שי|
|מאוהב
שי|
|מאוהב
שי|
|מאוהב
שי|
|מאוהב
שי|
|מאוהב
שי|
|מאוהב
שי|
|מאוהב
שי|

TlovesD

New member
../images/Emo65.gifמזל טובב!!!!!! ../images/Emo65.gif

איו כמה שאני מעריצה אותו!!! שיהיה לו ה-מ-ו-ן מזל טוב! שיהיה בריא ושמח שימצא אהבה! שיהנה לו מהחיים! שימשיך להיות כזה יפה ומוכשר כמו שהוא עכשיו, שימשיך להיות בלהקה הטובה מכולן..ויעשה מוסיקה נהדרת שאני כל כך אוהבת לשמוע! שיזכה בעוד פרסים שיגיע לארץ בקיצורררררררררררררר שיהיה לו כל מה שיבקש תמיד ממני נשיקה ענקית!!!!!

Love Bem

New member
../images/Emo65.gifHappy Birthday../images/Emo65.gif

Happy birthday to you, you're living the Zoo. You look like a monkey, and smell like one too...

sap sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifדאגוש שליייייי../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אהוביייי הבן אדם הכי מושלם בעולם!!!!!! סוף סוף אתה בן 18 אתה גדלת בשנה חחחחחח ועכשיו אתה גדול ואתה מסיים לימודים ומתגייס לצבא חחח סתם אז מה אני יכולה לאחל לבן אדם שפשוט מושלם??? אז תמשיך להיות הבן אדם כי מהמם בכל היקום (טוב אני נשמעת כבר פאקצה) אושר ועושר והכי חשוב בריאות שתחייה עד 120000000 שיהיו לך חיים מאושרים שתמצא את אהובת ליבך ותקים ילדים יפים כמוך ואני מקווה שיום אחד אני יפגוש אותך!!! אוהבת אותך עד אין סוף ספיר

inbal287

New member
חמוד../images/Emo99.gif,מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo72.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהממ כן, מזלטוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifוהיות וכל כך איחרתי, נשרשר עכשיו את התמונות../images/Emo9.gif

למעלה