מזל טוב!!!
א ארץ השמש New member 16/8/05 #3 נצל"ש- OMG אנשים !!!! כרגע קראתי ספוילרים ל-305 ואני @#$%^^)*(^(^^&**@###@ לעזאזל !!, למה אין פה אף אחד שקורא ספוילרים ?? *הלכתי להטריד בפורום אחר*
נצל"ש- OMG אנשים !!!! כרגע קראתי ספוילרים ל-305 ואני @#$%^^)*(^(^^&**@###@ לעזאזל !!, למה אין פה אף אחד שקורא ספוילרים ?? *הלכתי להטריד בפורום אחר*
S shawn 1 New member 16/8/05 #4 נצל"ש- מתי: A DAY IN A LIFE, ואובסס קומפליטלי שודרו?? בין לבין העונה ה1 וה2??
F f10 New member 17/8/05 #8 זה לא ידוע תלוי מתי יס יקנו וידאגו לתרגום העונה השלישית. כרגע זה לא ידוע.
T TheCharm New member 17/8/05 #10 יותר בסביבות ינואר ויש גם שמועות שזה ישודר חופף, בהפרש של כמה שבועות
A Aviad1987 New member 19/8/05 #29 זה לא נכון מסיבה פשוטה אחת המפיצים מחו"ל השנה לא מוציאים את החומר לפני פברואר-מרץ ככה שכשהכל יהיה מוכן לשידור זה יקח בערך מרץ.
זה לא נכון מסיבה פשוטה אחת המפיצים מחו"ל השנה לא מוציאים את החומר לפני פברואר-מרץ ככה שכשהכל יהיה מוכן לשידור זה יקח בערך מרץ.
A Angelus New member 17/8/05 #7 חחחחח איזה חמודה את ../images/Emo13.gif אני לא יכול לסבול ספויילרים - מצטער. פעם הרסתי לעצמי בבאפי (שהייתי בעונה ה-3) שהיא מתה והורדתי את החמש דקות האחרונות. זה היה גרוע.. מאוד. מאז, למדתי לקח.
חחחחח איזה חמודה את ../images/Emo13.gif אני לא יכול לסבול ספויילרים - מצטער. פעם הרסתי לעצמי בבאפי (שהייתי בעונה ה-3) שהיא מתה והורדתי את החמש דקות האחרונות. זה היה גרוע.. מאוד. מאז, למדתי לקח.
F f10 New member 18/8/05 #14 את חמודה בלי קשר זה פשוט באופנה לכתוב את זה עם אמוטייקון. ואת יפה כשאת בוכה. אבל את יותר יפה כשאת מחייכת.
את חמודה בלי קשר זה פשוט באופנה לכתוב את זה עם אמוטייקון. ואת יפה כשאת בוכה. אבל את יותר יפה כשאת מחייכת.
F f10 New member 18/8/05 #22 אני ילד טוב עכשיו. ילד של אלוהים. בעבקות בן מקנזי עכשיו גם אני בנוער הגבעות.
T Tinty New member 18/8/05 #23 חשבתי שכבר ירדת לגוש קטיף אולי ישתמשו בך כעוד תינוק שנישא מחוץ לחלון |מייקל-ג'קסון-סטייל|, או מתנחל עם נורות צבע על הגגות בכפר דרום. נראה לי ששם מצאת את יעודך בחיים
חשבתי שכבר ירדת לגוש קטיף אולי ישתמשו בך כעוד תינוק שנישא מחוץ לחלון |מייקל-ג'קסון-סטייל|, או מתנחל עם נורות צבע על הגגות בכפר דרום. נראה לי ששם מצאת את יעודך בחיים