יעודי בחיים הוא להיות מהנדס ביוטכנולוגי ולהביא עגבניות טריות לשוק.
F f10 New member 19/8/05 #30 החממות פורקו ע"י צה"ל בת דודה שלי הייתה אחראית לחלק מזה. - בדיחה שחורה Ahead - אני יכול להנדס אותך גנטית ולהוריד את הכרומוזום המיותר שיש לך במוח (והמבין יבין).
החממות פורקו ע"י צה"ל בת דודה שלי הייתה אחראית לחלק מזה. - בדיחה שחורה Ahead - אני יכול להנדס אותך גנטית ולהוריד את הכרומוזום המיותר שיש לך במוח (והמבין יבין).
א ארץ השמש New member 18/8/05 #26 חחחח ואוו ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה
חחחח ואוו ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה
T Tinty New member 18/8/05 #15 אני מקווה שפרדי לא מחפש תירוץ נוסף להתנות איתך אהבים (פרדי גם צריך להבין שביטויי אבשלום קור כבר לא מרשימים אפאחת ).
אני מקווה שפרדי לא מחפש תירוץ נוסף להתנות איתך אהבים (פרדי גם צריך להבין שביטויי אבשלום קור כבר לא מרשימים אפאחת ).
T the swan12345678 New member 18/8/05 #17 נצל''ש למישו יש תמונות של דה אוסי ומגרש ביתי מTEEN CHOICE AWAERDS???
T Tinty New member 18/8/05 #18 נורא קשה לסרוק חצי דף? הדיון אפילו לא הופיע בתחתית העמוד הראשון בפורום. תפסיקו להיות עצלנים כל כך, וחפשו את מבוקשכם לפני שאתם מבקשים אותו. בסופו של דבר תמצאו אותו הרבה יותר מוקדם מאשר תסיימו לכתוב הודעה בנושא.
נורא קשה לסרוק חצי דף? הדיון אפילו לא הופיע בתחתית העמוד הראשון בפורום. תפסיקו להיות עצלנים כל כך, וחפשו את מבוקשכם לפני שאתם מבקשים אותו. בסופו של דבר תמצאו אותו הרבה יותר מוקדם מאשר תסיימו לכתוב הודעה בנושא.
א ארץ השמש New member 18/8/05 #28 נראה לי שעכשיו פרדי בשלב של "מוזרות". הוא עבר את השלב של החרמן (אולי) ועכשיו הוא בקטע של הודעות מוזרות/הזויות.
נראה לי שעכשיו פרדי בשלב של "מוזרות". הוא עבר את השלב של החרמן (אולי) ועכשיו הוא בקטע של הודעות מוזרות/הזויות.