מיסטיקה וגאווה בתפוז

../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif מיסטיקה וגאווה בתפוז

היום בשעה 13:00 תתארח עורכת הדין עירא הדר בפורום משפחות הומוסלביות ותענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע למשפחה ההומולסבית ומעמדה החוקי בישראל. עורכת הדין הדר ייצגה את טל ואביטל, שזכו לאחרונה במאבקן לאמץ זו את ילדיה של זו. ניתן להשאיר שאלות בפורום משפחות הומולסביות כבר עכשיו.
עוד היום, בשעה 18:00, יתארח גבריאל רעם בפורום עולם המיסטיקה. ניתן להשאיר שאלות בפורום עולם המסטיקה כבר עכשיו. עוד על גבריאל רעם ופועליו הרבים, בעמוד הזה.
לוח האירועים של תפוז, פעיל ומעודכן כל הזמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp גלישה נעימה

Lopezit

New member
נ"ש- תגידו זאת רק אני או שה"שחקן"

שמשחק את מאט קלארק ממש לא יודע לשחק???

Dawn12

New member
זה לא רק את

מצד שני, יכול להיות שהוא לא כזה שחקן גרוע, אלא פשוט לא עומד בסטנדרטים של צח"מ.

הייתי מוותרת על מאט קלאק בשמחה!

לא מבינה למה החזירו אותו והוא ממש משעמם אותי. שחר, הוא לא מזכיר לך טיפ טיפונת את ידידנו ג'ואי מ"חברים"?

taish

New member
מאט קלארק

כנראה שלא ראיתי את הסדרה כשמאט קלארק הקודם הופיע - מישהו יכול לצרף תמונה שלו כדי שאני אדע על מה כולם מדברים?... ולגבי ההשוואה לג'ואי מ"חברים" - הרמוניקה, לדעתי זו העלבה לג'ואי. ג'ואי הרבה יותר חתיך ומושך בכל מובן שהוא...

Lopezit

New member
לא לא לא לא לא

ג'ואי (מאט) אחד השחקנים הטובים!! מאט קלארק הזה פשוט גרוע

ג'ואי הוא מלך ועל זה אין מחלוקת../images/Emo127.gif

התכוונתי שהוא קצת מזכיר אותו במראה המחוספס. לא התכוונתי שהם חלילה אחים תאומים... אני לא סובלת את מאט קלארק, לא אותו ולא את הסיפור שלו. ואת ג'ואי מאוד אוהבת...

נכון, הוא מזכיר אותו

וכל העלילה הזאת של ניתוח פלסטי וכו' ממש לא מכבדת את צח"מ. מזכירה את השטויות של ימ"ח.

הרמוניקה, הוצאת לי את המלים מהפה!

יותר נכון "הוצאת לי את המחשבות מהראש". גם אני השתגעתי כי חשבתי שאני רואה דימיון עצום בין קרטר לג'ואי (מ"חברים")!!!! תודה לאל שאני לא היחידה...

איך הולך הפתגם? "מוחות גדולים...../images/Emo12.gif

חושבים בגדול"...? ואני עוד יותר שמחה שסוף סוף עוד מישהו רואה את הדמיון כי כבר העלתי את הסוגיה הזאת בעבר. הנה ג'ואי
בתמונה הזאת הוא ממש מזכיר את מאט

Dawn12

New member
אם לא היית מצרפת תמונה

בחיים לא הייתי רואה את הדמיון.

למעלה