מאט קלארק/קרטר
אני מקווה שאני לא מבלבלת לכם את השכל, פשוט יש לי הרבה מה לומר... בקשר למאט קלארק, אני ממש מסכימה עם מי שכתב שהמפיקים לא עשו בחירה מוצלחת עם מאט קלארק. השחקן הקודם היה הרבה יותר טוב, ממש מתאים לדמות. הוא הי חתיך, אבל בלי ביייבי פייס (פנים טובות ירושלים כמו של ניק) הוא היה מושך אבל גם די מרתיע- כי הוא היה מפחיד כזה... לעומת זאת השחקן היום נראה די טוב (אבל לא משהו יוצא דופן) הוא לא נראה כמו "ילד טוב" או לחילופין "ילד רע" אלא סתם אחד כזה שמי יודע מאיפה הגיע. הוא שחקן בסדר גמור לדעתי, פשוט הוא ממש לא מתאים לדמות הרעה והאכזרית שמאט קלארק מייצג. בקשר להערה של כריסטין היום לפול בקשר לנידנודיה של מרי: אם לומר את האמת מרי באמת מעצבנת, אין על זה ויכוח, ופול עד היום התנהג לדעתי למופת בקשר לזה, הוא תמיד רמז לאימו כשאמרה משהו לא במקום, ותמיד ידע לשים לה את הגבול ולתמוך באישתו בעניין הזה. אבל הפעם לדעתי כריסטין הגזימה. נכון, שזה ממש לא עיניינה של מרי תוכניותיהם של פול וכריסטין בקשר להקמת משפחה,אבל בכל זאת... כריסטין בעצמה הייתה ממש לא בסדר כששיקרה לפול בקשר להרגשתה לגבי התינוק, אז היא עוד מעזה לחזור לפחות פעמיים על העובדה שזה טוב שאימו שתקה סוף סוף ולא הביעה את דעתה- איזה חוסר טאקט!!! ולדעתי אפילו חוצפה, זאת בכל זאת אמא של בעלך שבשורה התחתונה מתכוונת רק לטוב. היא יכלה להתחשב קצת. ופול גם הוא לא היה בסדר, הוא מתחשב מדי, הוא צריך לדעתי לחשוב פעם אחת על עצמו, איך הוא מתמודד עם הכל ורק אז ללבן את העיניינים עם כריסטין, אחרת מה הטעם? הרי שניהם לא יודעים מה לעשות עם עצמם.