HAPPY B-D

גרבע

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifHAPPY B-D../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

לרותקע\רותוש\רות\כוסברה\שמעקס [רות פלטצ'ר] טוב אז קודם כל המון מזל טוב ^-^ הרבה נולדו בחודש הזה,אה? אז גוש בלונד בריטי וחמוד,שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם,ושנמשיך להיות חברות תמיד 3> [היי תראי אולי עוד נחגוג אחת לשניה את יומולדת 40!] שתהני,תשמחי,ותצליחי בהכל, שלעולם לא יהיה לך מחסור באולסטאר.[ובסושי!הו.כן.] שתמשיכי להנות בחיים ובמיוחד מגיל 14,[יא זקנה!] שתמיד תנצחי בקרב על השוקולית עם אח שלך,ושדינו ימות רק בעוד 6 שנים, שתמשיכי לקבל תמיד את מה שאת רוצה.גם אם זה מעצבן את כולם ובקיצור,אני מאחלת לך את כל הטוב בעולם
אוהבת אותך מלא מלא, צור^-^ יאלה בנות,ברכות!D: [סתם תמונה נוסטלגית שלנו]

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif צורקעלך ../images/Emo23.gif

מוכעכעכעכD: יואו איזה תמונה נוסטלגית בל''ג בעומר המפגר השלנו XD יאעאעא אני בת 144 D: ואת לא ! ס'קטינה :<

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif|טע-וי| אוחח תפוזבל! ../images/Emo69.gif

14 לא 144 XD למרות שאז היית מממשששש קטינה XD

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif מזל טוב רות! D:

מקווה שתמשיכי ליהנות מאושר, עושר, כושר, ויושר, הצלחה, בריאות ושמחה, והרבה הרבה אהבה ^^ ומקווה שיהיה לך יומולדת שמח כי את זוכה ליומולדת 14 רק פעם בחיים
אז שוב - המון המון מזל טוב!

../images/Emo109.gifרותתתתת שיהיה יומולדת שמייח!../images/Emo151.gif

אוהבת מלא, מאחלת לך כל מה שתירצי והרבה הרבה מזל טוב
D: אה ואני דורשת כבר מפגש חיפה שכולל צפייה ברדיואקטיב של שני

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif מוחאחאחאחאחא../images/Emo152.gif

גמאני מצפה לצפייה בדיוידי שלי שוב XD חיחחיח סתם ^^ גם לרות יש דיוידי כזה אז זה לא משנה :) אבל הכי כיף לראות עם בנות שמבינות במקפליי חחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif לפי מה שנראה לי בנתיים

אין ביקוש למפגש בסוכות בכלל . אז נראלי שאולי נעשה מינימפגש בחיפה באלכן ?

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifרותקע שלי../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

רווווווווווווווות
קודםכלמלאלאלאלא מזלטוב
שיהיה לך יומולדת שמח ומלא בכיף , ואני בטוחה שצורקעלך תטפל בכך
הרבה אושרועושרכושר ויושר D: שכל מה שתרצי י ת ג ש ם
שתמשיכי להיות בלונדינית בהכחשה
שתמשיכי לספר לי סיפורים על ילנה שמעיפה פיצות באמצע הגרנד בזמן שהיא אומרת כמה הן טעימות
ועל צורקעלך שמצלמת מוכרים חתיכים XDD ושנמשיך להפגש הרבההרבההרבה 3333333> ~פעם הבאה שנפגש מצפה לך מתנה האמהאמ ~ *שורק* תמשיכי להיות מדהימה וחמודה ומצחיקה וחברה טובה כמו שאת
אוהבת אותך הכי בעולם פלטצ'רית קטנה
באהבהרבה
שאן לי ג'ונס אלן פוינטר

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif שניני ../images/Emo23.gif

יאיי תדה D: אבל אני לא בלונדיניתתת XD הנה תראי בתמונה (שיצאתי מזעזע אגב) השיער שלי שטני-חום. :)

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif כמו שאמרתי . בלונדינית מתכחשת

חחחח יש מלא סוגים של בלונדXD קיצור בשמש השיער שלךבלונדיני

McLife135

New member
../images/Emo55.gifרותת מזל טובב D: ../images/Emo49.gif

שתהיה לך קודם כל שנה טוב
שתנצלי כל רגע ורגע שתקבלי מלא מתנות שתהיי מאושרת, עם מלא עושר, כושר, בריאות ואהבה ^-^ שתפגשי בע"ה את מקפליי :) ותעשי בהם כל מה שאת רוצה
ושתהיה לך יומולדת מדהימה ^-^ -לילך
-

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifמזל טוב!../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

למעלה