HAPPY B-D

m o r 1 0 2

New member
רותקה,מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

המון המון אושר,בריאות והצלחה!@#$%^ שתזכי להיות בהופעהה,חח יש לך זמן,את ממש קטנטונת
איזה כיף לך,גמאני רוצה לחזור לגיל הזה חחחח תהניי הכי שיש,ותעשי חיים
באמת נצלי את הגיל הזה,הוא כזה תמים ומתוק
יום הולדת 14 שמח

|אוןטו|רותתתתתת ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

מלא מלאמלא מלא מלא מזל טוב! :) שתיהיה לך את היומולדת הכי מאגניבהה ביקום! שתקבלי מלא מלא מתנות!
הרבה אושר,עושר,בריאות ואהבה :) שתפגשי את מק ותאנסי אותם! *גבות4* בקיצור אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך
סתיו

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif רות, מלאמלא מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif

עד 120! המון בריאות,הצלחה,שמחה,אושר,עושר,כושר ויושר. שתזכי לפגוש את מקפליי ושלא תפסיקי לאהוב אותם!
מסתיו

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif רות ^-^

מלאמלאמלא מזל טוב!
עד 120! שתזכי לאושר עושר בריאות כושר וכל מה שתבקשי! שיקנו לך עוד מלא מלא אולסטרים ליומולדת ^-^ (קקי! כמה אולסטרים ישלך.*-*) מ...מ.... שתשארי כמו שאת ואל תשתני, שיהיה לך את היומולדת הכי מגניב,מצחיק וכייפי שיש! D: אוהבת מלא שני.

Ruth Fletcher

New member
|אוח|../images/Emo44.gif אתם הלכתם ב10 אנחנו נשארנו עד

4 וחצי XD ואז הלכנו ללות את מאי שיר תמיר רותם וגלעד לקו 200 <: ואלי עשה לי שקמח הביתה XD ויובל חזר בערך ב12 ונשאר איתנו... היא אדיר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יומולדת שמח! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמזל"ט! D: ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח, עד 120 : ] אושר, כושר, בריאות, יושר ועושר
שתזכי לפגוש את מקפליי :] ולאנוס אותם ^-^

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

../images/Emo146.gifרוות !!! ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif| 3>

רותוווש, אני מאחלת לך יום הולדת הכי שמח בעולם !!
אני מקווה שיהיה לך הרבה אושר, עושר, כושר, שמחה והצלחה בחיים
את ילדה מדהימה , יפה ונחמדה ואני מקווה שתשארי ככה |חנפן|
3> שיביאו לך המון המון מתנות, ושכל משאלותייך הנעלות ייתגשמו חח
LOL הלוואי שתטוסי לאנגליה או לכל מקום אחר בעולם שב אלך :p, ותפגשי את טומי :] [ הוא הפייב שלך נכון ? ] ותאנסי אותו
ואז את כל ה-3 האחרים :) |גבות| אני אוהבת אותך מאוד מאוד ומאחלת לך את כל הטוב שאפשר!! :]] שתזכי להמון פוסטרים\דיסקים\קונדומים\כרטיסים להופעות\ לפגוש אותם\ ועדועדוד של מקפליי D: המון מזל טוב, מאייקי
נרות|
♥ ואני ממש ממש מצטערת על האיחור :(

למעלה