בת 15 ו.
ע עדידי15 New member 26/9/05 #15 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif המון מזל טוב,בריאות,אושר,כושר,יושר ועושר שתקבלי מתנות יפות וכל משאלותייך יתגשמו
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif המון מזל טוב,בריאות,אושר,כושר,יושר ועושר שתקבלי מתנות יפות וכל משאלותייך יתגשמו
B BacKarin Street Girl New member 26/9/05 #16 מזל טוב הדרוש'!!../images/Emo65.gif יום הולדת שמח!! אני לא מכירה אותך אישית, אבל אני מאחלת לך את כל האושר והטוב שבעולם. ואני בטוחה, שאת אדם מקסים, עוזר ותומך [לפי ההודעה של שירן בפורם בריט ] ושלעולם לא תפסיקי להיות כזאת, כי בזכותך הרבה אנשים מחייכים אז תנצלי כל רגע מהיום הזה!!
מזל טוב הדרוש'!!../images/Emo65.gif יום הולדת שמח!! אני לא מכירה אותך אישית, אבל אני מאחלת לך את כל האושר והטוב שבעולם. ואני בטוחה, שאת אדם מקסים, עוזר ותומך [לפי ההודעה של שירן בפורם בריט ] ושלעולם לא תפסיקי להיות כזאת, כי בזכותך הרבה אנשים מחייכים אז תנצלי כל רגע מהיום הזה!!
Y yaeli1993 New member 26/9/05 #17 יום הולדת שמח! ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo62.gif הרבה מזל טובבבבבבב שתזכי לחיים מאושרים!!
יום הולדת שמח! ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo62.gif הרבה מזל טובבבבבבב שתזכי לחיים מאושרים!!
B Beautiful Disaster New member 26/9/05 #18 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo26.gif
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo26.gif
E EliranMaor New member 26/9/05 #29 ../images/Emo65.gifמזאאאאאאאאאאאאאלטוב../images/Emo65.gif../images/Emo19.gif *המון בלונים* *המון מתנות* ואני חזרתי לחרוש למתימטיקה
../images/Emo65.gifמזאאאאאאאאאאאאאלטוב../images/Emo65.gif../images/Emo19.gif *המון בלונים* *המון מתנות* ואני חזרתי לחרוש למתימטיקה
M Miss Independent New member 27/9/05 #43 חחח ../images/Emo51.gif ובהצלחה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif
B breakaway girl New member 26/9/05 #30 טוב הדרוש..../images/Emo99.gif מזל טוב! אני כבר זקנה.. אמממ...ברכות מפה עד אילת..תאמיני לי אני רחוקה מאילת! חח.. אוקיי אז נדבר עוד שבוע!!.. בייי אוהבת אותך!! דרידר
טוב הדרוש..../images/Emo99.gif מזל טוב! אני כבר זקנה.. אמממ...ברכות מפה עד אילת..תאמיני לי אני רחוקה מאילת! חח.. אוקיי אז נדבר עוד שבוע!!.. בייי אוהבת אותך!! דרידר
S Shaby Sababy New member 26/9/05 #32 מסל טוף ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif יומהולדת שמח מאוד מאוד מאוד. שתיהיה עוגה טעימה
M Miss Independent New member 27/9/05 #45 חחחח תודה../images/Emo6.gif ויש לי עוגה של שייגעצ [ ] היא יפה מדיי בשביל לאכול אותה
D Deanb New member 26/9/05 #33 ../images/Emo41.gif הדר מותק... המון המון מזל טוב, הרבה אושר, כיופים, הצלחה ובילויים! שתהיה לך שנה נפלאה ומתוקה ויומולדת שמח!!! דין
../images/Emo41.gif הדר מותק... המון המון מזל טוב, הרבה אושר, כיופים, הצלחה ובילויים! שתהיה לך שנה נפלאה ומתוקה ויומולדת שמח!!! דין