מזל טוב לגבצת!!

whasuuuuuup

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo47.gifמזל טוב לגבצת!!../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומהולהההההההההדת לגבצת!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך תימולדת הכי שמייח!! תתכונני לפייסבוק מפוצץ!! שיהיה לך כל יום לפחות חבר פייסבוקי חדש שתהיי תמיד מוקפת באהבה שהטיול השנה יעבור את כל הציפיות והחלומות ושכל דבר שתעשי או שיקרה ישמח ויפתיע אותך לטובה ורק אהבה אינסוף ממנה

1Shir

New member
או יההההההההההה מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

לבחורה המיוחדת, הכריזמטית, המעניינת, המקסימה, המוכשרת... וזה עוד כמעט בלי להכיר אותה
אני לא ותיקה ומרכזית פה, אבל אני יכולה להגיד שגורם מאוד משמעותי בהישארות שלי כאן היא הגבצת מנהלת
את הדבק והנשמה של הפורום בעיני
מאחלת לך יום הולדת הכי סבבי בעולם!
שנה נפלאה ומלאה בכל הדברים הטובים
נשיקות וחיבוקים

מזל טוב

ושפע ברכות (אומרים פה שאת עושה עבודת קודש וגם שאת משהו מיוחד)

מזל טוווווווובבבב ../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת למגנטה! חג לה שמיייח וזר לה פריייח היום יומולדת למגנטה!!! מזל טוב יפיופית, שיהיה לך יום הולדת מתוק, שמח ומלא אהבה, נשיקות וחיבוקים וגם סקס על הדרך...

מומולדת שמח מותק...../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

כל הטוב שבעולם שינחת לך בדיוק איפה שאת רוצה אותו...
... וגם
כמובן...

נו... מה שם אמרו.

מזל טוב, גבצת. עד 120, מה שאת מאחלת לעצמך, הגשמה עצמית, בלה-בלה-בלה, ידה-ידה-ידה... שנתראה בשמחות. לחתום פה בבקשה ואני הולך. :) :) :)

למעלה