מזל טוב לגבצת!!

אישון36

New member
מזל טוף

מה לאחל לגברת ? שהבטן תמשיך להיות שטוחה ? שהחיוך ימשיך להיו קורן ? שתמצאי את אהבת חייך ? אני באמת לא יודע מה, אבל אני יודע מה אני הייתי רוצה להיות - מאושר. וזה גם מה שאני האחל לך. אישון. האושר הוא הרגע המושלם.

Barvazoom

New member
מזל טוב מותק!!!

הרבה ברכות רצות לי בראש לאחל לך את כולם הלוואי ויכולתי לגרום שיתרחשו אני סומכת עליך שכל מה שאת רוצה את תשיגי שכל מה שאיחלת לעצמך עם הנרות של העוג(י)ה יתקיים מוסיפה לך (למקרה ששכחת לאחל לעצמך) כמה משלי: שתמיד יהיו לך עציצים במרפסת שתמיד תהיה לך מרפסת (זה פועל יוצא מסעיף א') שפיפי תהיה איתך עוד שנים ארוכות שתגלי מתחת לכרית כ.טיסה ל _ _ _ _ _ _ _ (השלימי לבד....חחח) שלעולם לא יחסר לך כסף לקנות מגפיים!!! (טפו, חמסה) שלא יחסרו לך מצתים... ;0) אם אזכר בעוד אכתוב לך בהמשך
מזל טוב מותק!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב, מתוקונת, שירבו העציצים והערפדים בפייסבוק (למרות שגם לי אין מושג מה זה...) והמגפיים במציאות
שתרבי שמחה ואושר בקרב כל באי פורומך, שיצליחו כל הזיווגים שלבלבו כאן, ואת תגיעי ישירות לגן עדן
אבל לא לפני שתמצאי אהבה גדולה וחמה, מכילה ומשחררת... שתהיה לך שנה מפתיעה ומשמחת, מלאה תענוגות קטנים ואושרים גדולים.... אוהבת אותך

magenta73

New member
תודה, מקסימה!

רק רתיצי להגיד שרציתי להגיב לכל אחד ואחת, אבל כנראה שתפוז לא בעד תגובות שרשרת, אז תודה לכולכם, כיף לפתוח את העיניים (בקושי) ולראות שרשור כזה

למעלה