ניגנתי גם ביום שישי לפני 3 ימים,
והתחושה אביבה, מ מ ש ע מ ו ק מהלב,מהראש ומהבטן,שזה הולך להיות לתמיד ואני מוכן להתחייב לזה! צדק מי שאמר כאן פעם,והיו יותר מאחד,שכשמשהו הוא מובן מאליו,הוא מלווה בתחושה של הרבה מאד ביטחון,ויש לי מזה,בהקשר לנגינה בקבוצה.. הספקתי לקנות מהמדריך שלהם,אמש בצהריים,תוף,"פריניקי". ואפשר סיפור קטן,שרציתי לספר לכם? התוף הזה הוא תוף של YAMAHA,שכבר הרבה זמן לא מייצרים,והוא לא ממש נראה חדש,ומכוסח בצדדים,אבל הצליל שלו,הוא הצליל הכי הכי יפה לדעת הרוב שחיוו את דעתם,עוד לפני שלטשתי אליו את עיני. גיליתי שהמדריך,מלווה אותו בכל פעם למישהו אחר בקבוצה,כשהוא לא מגיע, ואותו מישהו,היה אומר תמיד: "איזה צליל ואיזה סאונד יש לתוף המיוחד הזה,אפילו החדשים לא מנגנים ככה" וזה היה אביבה,הרבה אחרי שהספקתי להתאהב בסאונד של הענתיקה הזה! אז כשראיתי שלאף אחד אין את האומץ "לשים עליו" אפילו חצי מהמחיר המלא, שדגמים דומים נמכרים בחו'ל,הבנתי שיש כאן הזדמנות להסתערות עדינה,בשקט! צלצלתי למדריך ואמרתי לו: "מעוניין למכור? אם כן,אני נותן 75% ממחיר חדש בחו'ל" אמר לי,כן,תוך היסוס קל,כי פתאום יש מי שמעוניין לקנות משהו כזה מכוער.. וככה יצא אביבה,שיצאתי הכי בזול,והכי הכי חשוב ומרגש מבחינתי,שאני חש שכאילו התוף הזה חיפש להיות אצל מי שלא יסתכל על החבטות שהוא קיבל,אלא שיקשיב לסאונד,ואם ימצא חן בעיניו,למרות החיצוניות,יקנה אותו,וכך היה.. עכשיו אביבה,נשבע בהן צידקי שלא אפרד ממנו לעולמים,כי יש דברים שאני קונה במחיר מצחיק,(זה בכל זאת לא כסף,למרות שזה 75%),אך הערך שלהם לגבי הוא ערך רב,שלא נמדד כלל בכסף,ועכשיו אביבה,אחרי שעשיתי את הצעד הזה, ה כ ב י כ ו ל אמיץ,חישבי מה חושבים כל מי שלא קנו אותו,גם כשידעו שהוא פנוי למכירה! לא ארחיב על כך מטעמים של צניעות,אך יש הערכה רבה לצעד שעשיתי,ואני מצידי חש שזכיתי בו בצדק,רק כי ידעתי והשכלתי,להעריך אותו,והוא כאילו אמר לי: "אני מגיע לך". לא חיפשתי להרשים אף אחד עם חדש,וזכיתי בתוף מדהים,ולמה אני מספר? רציתי לכתוב לכם על התחושה,ולא ידעתי כיצד,ועכשיוזה הגיע. אגב,היום זו הפעם הראשונה במסגרת הפורומים,ואולי בכלל,שאני אוזר אומץ לעשות משהו בזכות מישהי,בעניין התמונות. אשלח כבר בקרוב,זקוק לתמיכה ט. לשלוח מהנייד,למחשב האישי. שאלת שלוש מילים,ואני עניתי ב 300 מילים..זה טיפוסי,לא? אביבה,את מרגישה שמשהו קורה לי?