רויטל ב א

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif רויטל ב א

גם לך איחולים של "שימושים"...כמו שאיחלתי לדירסט ועוזי יש לי דימוי מאוד לא פמיניסטי על זה... אז, אני אצנזר כדי שלא ירדו עלי גם בקשר לזה שאני "לא מודרנית"... מיאו בכל מקרה, מקוה שהיום עבר בשמחה,

אביבה תודה רבה ../images/Emo24.gif

אשמח לשמוע את הדעה שלך על הדימוי שלא פמניסטי פמניסטיות לדעתי צריכה להיום חכמה ולא עיוורת, למשל אני מעדיפה לבוש חצאיות ושמלות ולא תמיד מכנסיים, ואת יום ההולדת חגגו לי אצל הורי ובישלו לי ארוחה טבעונית נפלאה (צילמתי זאת לפורום צמחונים וטבעונים) ולמחרת קמתי ב 3:20 בלילה , בעלי הסיע אותי לתחנת הרכבת בנהריה כדי לצאת ברכבת הראשונה (5 בבוקר) ולהגיע לתל אביב ליום כיף וסידורים וקניות במסגרת היום כיף ביקרתי אצל חברה והחלטנו לצאת מהבית למסעדה, ואמרתי לה "אני במקומך לא היתי יוצאת מהבית, כל כך כיף בו .." אני מצידי לבוא לבית שלה לשבוע בלי לצאת - יש בו הרגשה של אושר עם התרגשות , הבית באזור לא נעים, הרחוב מלוכלך וכו.. אבל הבית כמו ארמון מואר, גבוהה בשמים , מנותק מהרחוב המזוהם וההומה ואז יצאנו למסעדה ושם סיפרה לי חברתי שהיא הזמינה יועצת פנג שוי לביתה אחרי שסימה לשפץ אותו תנחשו ממי קיבלה בעלת הבית את היעוץ פנג שוי
איזה עולם קטן, שמה מתחיל באות "א" ונגמר ב "ה"

../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

אני שכחתי,לא ראיתי אפילו את ההודעה של אביבה,איך זה ייתכן? מוטב עכשיו,אז שיהיה לך המון
,ושיהיה לך כמה שיותר כיף בחיים! מכל ה

תודה רבה

ואיך אתה חגגת את יום הולדתך? והאם הרגשת הרגשה מיוחדת באותו יום?

לא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד!

יום ההולדת שלי הוא תאריך לידה,וכל השאר שטויות... מה שכן,אני עושה חשבון נפש בימי הולדתי,כי זה מתבקש,ואני נזכר שאני קיים! מה שלום החתול? חתולה? אהבתי ת'תמונה,מוצלחת,כאילו שצילם אותה סטודנט בקמרה אובסקורה..

היתה רק תמונה אחת,עם שתי ../images/Emo108.gif

אהבתי את הגדולה יותר... בכרטיס האישי שלך.. את מתעסקת בלתפוס קומפוזיציות כתחביב? היה לי את החיידק הזה,איזה תקופה.. אני תמיד מחפש חיידקים חדשים,להתרגש איתם.

ניגנתי גם ביום שישי לפני 3 ימים,

והתחושה אביבה, מ מ ש ע מ ו ק מהלב,מהראש ומהבטן,שזה הולך להיות לתמיד ואני מוכן להתחייב לזה! צדק מי שאמר כאן פעם,והיו יותר מאחד,שכשמשהו הוא מובן מאליו,הוא מלווה בתחושה של הרבה מאד ביטחון,ויש לי מזה,בהקשר לנגינה בקבוצה.. הספקתי לקנות מהמדריך שלהם,אמש בצהריים,תוף,"פריניקי". ואפשר סיפור קטן,שרציתי לספר לכם? התוף הזה הוא תוף של YAMAHA,שכבר הרבה זמן לא מייצרים,והוא לא ממש נראה חדש,ומכוסח בצדדים,אבל הצליל שלו,הוא הצליל הכי הכי יפה לדעת הרוב שחיוו את דעתם,עוד לפני שלטשתי אליו את עיני. גיליתי שהמדריך,מלווה אותו בכל פעם למישהו אחר בקבוצה,כשהוא לא מגיע, ואותו מישהו,היה אומר תמיד: "איזה צליל ואיזה סאונד יש לתוף המיוחד הזה,אפילו החדשים לא מנגנים ככה" וזה היה אביבה,הרבה אחרי שהספקתי להתאהב בסאונד של הענתיקה הזה! אז כשראיתי שלאף אחד אין את האומץ "לשים עליו" אפילו חצי מהמחיר המלא, שדגמים דומים נמכרים בחו'ל,הבנתי שיש כאן הזדמנות להסתערות עדינה,בשקט! צלצלתי למדריך ואמרתי לו: "מעוניין למכור? אם כן,אני נותן 75% ממחיר חדש בחו'ל" אמר לי,כן,תוך היסוס קל,כי פתאום יש מי שמעוניין לקנות משהו כזה מכוער.. וככה יצא אביבה,שיצאתי הכי בזול,והכי הכי חשוב ומרגש מבחינתי,שאני חש שכאילו התוף הזה חיפש להיות אצל מי שלא יסתכל על החבטות שהוא קיבל,אלא שיקשיב לסאונד,ואם ימצא חן בעיניו,למרות החיצוניות,יקנה אותו,וכך היה.. עכשיו אביבה,נשבע בהן צידקי שלא אפרד ממנו לעולמים,כי יש דברים שאני קונה במחיר מצחיק,(זה בכל זאת לא כסף,למרות שזה 75%),אך הערך שלהם לגבי הוא ערך רב,שלא נמדד כלל בכסף,ועכשיו אביבה,אחרי שעשיתי את הצעד הזה, ה כ ב י כ ו ל אמיץ,חישבי מה חושבים כל מי שלא קנו אותו,גם כשידעו שהוא פנוי למכירה! לא ארחיב על כך מטעמים של צניעות,אך יש הערכה רבה לצעד שעשיתי,ואני מצידי חש שזכיתי בו בצדק,רק כי ידעתי והשכלתי,להעריך אותו,והוא כאילו אמר לי: "אני מגיע לך". לא חיפשתי להרשים אף אחד עם חדש,וזכיתי בתוף מדהים,ולמה אני מספר? רציתי לכתוב לכם על התחושה,ולא ידעתי כיצד,ועכשיוזה הגיע. אגב,היום זו הפעם הראשונה במסגרת הפורומים,ואולי בכלל,שאני אוזר אומץ לעשות משהו בזכות מישהי,בעניין התמונות. אשלח כבר בקרוב,זקוק לתמיכה ט. לשלוח מהנייד,למחשב האישי. שאלת שלוש מילים,ואני עניתי ב 300 מילים..זה טיפוסי,לא? אביבה,את מרגישה שמשהו קורה לי?

כן, בהחלט קורה משהו

ובלי הרבה מילים,... אספר לך משהו על תופים קודם כל התופים שאתה רואה בתמונה הם תופים בבית שלי אני אוהבת את הסגנות הדרום אמריקאי ויש לי עוד הרבה סוגים מהם... למדתי הרבה שנים מוסיקה, בצורה מקצועית אז אני מחוברת לקצב בצורה מאוד רצינית... עכשיו לסיפור, אתה יודע למה אנשים מתכנסים ביחד כדי לתופף, או לרקוד,או לשמוע מוסיקה או כל דבר אחר שקשור בקצב? כי... כשאנחנו ביחד, שומעים מוסיקה או עושים מוסיקה או רוקדים, אם אנחנו עושים את הפעילות הזו במשך זמן של 15 דקות ויותר... קצב פעימות הלב שלנו, שווה, הללבות פועמים ביחד באותו הקצב... כשעושים משהו בקצב אחיד, קוראים לזה אהבה... זו הסיבה העיקרית להתכנסויות הרבות של אנשים ביחד לשמיעת מוסיקה או ריקוד או יצירת מוסיקה... וזה ישר מזכיר לי את שעות הריקוד עם רינת... מיאווו....

ראיתי את התוף,אביבה,אבל הייתי טעון

וכבר שכחתי מזה,אך הייתי חוזר ושואל,אך הקדמת אותי. אביבה,לא יודע איך תקבלי את זה,אך אני לא מופתע,זה מתאים שאת מתופפת... את המיקצב שלך,שומעים מפורום העצמה,דרך פורום עבוד בבית,פורום פאנג שואי עבור דרך פורום להרגיש טוב, כן,נכון,מיקצב ותיפוף ביחד זה הרבה אהבה,ואני מתנועע ת מ י ד כמו עלה ברוח,רק מלשמוע...וכשאני מתופף,אני "צורח" בתנועות שלי,ועוצם עיניים... אביבה,לא תישמעי ממני שאני אוהב משהו בעולם,(עיסוק),יותר מלנגן ביחד! אנילא אכנס לאהבה שלי לאוכל,ואיך זה מתקשר,אבל רינת היא דוגמא מאלפת, אלופה,לא ידעתי שהיא גם רוקדת. וכשאני רוקד....הידיים והדגליים עובדים יחד,בתאום,וההנאה לא פחותה,זה כאילו לנגן,ואפילו לפעמים יותר,ואולי זה בעצם אותו הדבר. דבר אחד הוא וודאי,מרגע שאני זוכר את עצמי,תמיד ובכל גיל,אני רוקד אחרי כל מתופף באולם חתונות,בר מיצוה,או ארוע,זה בא אצלי יחד.. אבקש להפסיק כאן,כי אני מתחיל להיסחף................................. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................הולך לשתות קצת.

רגין1

New member
גם פלמנקו

ועם אביבה אלו היו שעות קסומות של הנתקות והתחברות מדהימות

רינת,זה מתחבר לי יותר עם המילים:

הנתקות,ניקיון,מרץ,אנרגיה חיובית,.. למה את מייחסת את ההתחברות? אולי לאנרגיה חדשה....

רגין1

New member
התחברות

שלי עם אביבה ושלי עם עצמי. רקדנו כגוף אחד. המוסיקה היתה אמצעי.

אם תירצי תאמיני,אם לא אז לא..

כתבתי בתגובה אלייך: התחברות למי? לאביבה? ומחקתי..ואני אחד שלא מוחק... מה זה אומר?..... לאביבה יש תמי מה להגיד על כאלה דברים...

רגין1

New member
שני דברים

זה אומר. הראשון שכנראה אהבת הנפש שלי לאביבה היא בלתי ניתנת להסתרה. השני, שיש לך ראיה טובה.

חוץ מראייה טובה,

גם אני רוצה לרקוד עם אביבה... ואני אלך לישון עכשיו,אתם לא רציניים,הולכים לישון כבר באחת ושלושים.

רגין1

New member
געגועים עזים

יש בי לימים האלו. את לא יודעת כמה. לפרק הזמן בו כלום לא קיים פרט לגוף המתנועע וההתפרקות היא מוחלטת וההתמסרות של הגוף והנפש למוסיקה ,ולשחרור ולחיבור. דיברתם על אושר? אלו היו רגעים של אושר.

רינת../images/Emo45.gif,זה ממש מה שאני מרגיש

כשאני רוקד. את לא רק מבשלת,הא... היית רוקדת גם עכשיו,לו יכולת? אם כן,אז יאללה.

רגין1

New member
בישול, ריקוד, נגינה

באים מאותו מקום. האם שמעת אי פעם על בשלן או שף שעושים את זה רק כי צריך להתפרנס, בניגוד להרבה עיסוקים ומקורות פרנסה אחרים? בכל אלו אתה מביא משהו מעצמך לתוך היצירה הזו. אוכל הוא יצירה, אם במהות שלך אתה יוצר. אוכל הוא אהבה, אם במהות שלך אתה אוהב, אוכל הוא נתינה אם במהות שלך ... אספר לך שכאשר נולדה בתי הצעירה (והמדהימההההה) הייתי אובססיבית באשר להנקתה ומסביבי לא הבינו למה (חוץ מבן זוגי שבלי מילים ידע לקרוא למה ותמך מאד) והאמת שגם אני לא הצלחתי לרדת ממש לשורש הענין. ואז הגיעה יועצת הנקה שאמרה לי " תראי מה את עושה לפרנסתך - את מאכילה, ומכאן האובססיה, את רוצה להאכיל אותה, מעצמך מתוכך, כמו את הלקוחות שלך". שאלת בהודעה קודמת על הסיפוק והאהבה לעיסוק והאם הגעתי לשיא. אף פעם לא מגיעים לשיא בזה. תמיד יש עוד פסגה להגיע אליה...

למעלה