אני מרשה לעצמי להיות איתך חופשי,
ולאמר לך,שבזכותך אני מבין יותר עכשיו,שלהיות דומים זו אכן חוויה... דיסקסתי עם ידידה על מה יעיל יותר לזוגיות,דומים,או שמא,שונים.?.?. אבל זה לא סופי,ויש דומים ולא מסתדרים,ויש שונים ומשלימים... מעניין מה דעתך על כך! מכל מקום,אני מכיר אותך יומיים,וזה עושה לי תחושה נהדרת,משהו מקסים.. לכי לשרשור של deerest,מלפני כשבוע פלוס מינוס,שכותרתו "איך אפשר", חלק מהאהבות שלי,הכי גדולות,היו לכאלה שלא ידעו..... לא הכי גדולות,הכי אובססיביות,הכי יצריות במובן של התעסקות המחשבה ב"אובייקט",מעין סוג של אהבה טהורה לחוטין,עד כדי עיוורון טוטאלי.. הייתי רוצה שתקראי את מה שכתבתי לdeerest בנושא. התחביבים שלי
גם האהבות שלי) הבת שלי,שלפעמים מכיוון שאני קצר רוח לא מפנה לה מספיק מקום,אך היא הדם הזורם לי בעורקים,ואהבת החיים שלי,לעולמים,מוזר,אך ממש עכשיו,היא מגיעה אלי,ומחבקת אותי,סתם ככה,כי היא היום בחופשת מחלה,משהו של התפנקות יתר.... ועכשיו היא תכתוב משהו לבקשתה: נכון זהו,זה מה שהיא כתבה,נכון. טוב,זה הספיק לה,והיא לא רוצה יותר,מכירה את הדבר הזה,שילדים מרגישים מובכים,רק מעצם הרעיון? גם אם לא רואים אותם? זה מה שקרה לה עכשיו.. התמימות שלהם,היא דבר יפה. כמעט ולמדתי אצל יעקב בורשטיין,ולא יזמתי זאת,נמשכתי לחוויה של הלימוד העצמי,התחביב שלי.. למדתי בבית הספר של וולנשטיין,משחק,לפני די הרבה זמן,ולא הייתי בשל לכך בתקופה ההיא של חיי. את מזכירה לי עם המצלמה שלך,כל מה שמצליח לעשות מתופף טוב,עם זוג מקלות הכי זולות שמוכרים ב"כלי זמר",ורק אז,כשהוא נוגע בהם,המקלות כבר לא עולות כל כך מעט,ולא שמים לב,לכך שהן לא מהירות ביותר... זה בנוגע למחיר המצלמה,זה הרי זניח ביותר,הביצוע,והקומפוזיציה,עם הבאת "הצלם עצמו",לתמונה,זה מה שעושה את ההבדל... תיפוף,וריקוד של שיר ש"עושה לי את זה",הם שעושים לי צמרמורת,והזמן בזמן הנגינה בקבוצה למשל,או בעת הריקוד,עובר לי הכי מהר שאני מכיר.. אוהב מאד לחלץ חלשים ממצוקה,ואמרתי זאת פעם למישהי מהפורום,כן,זהו חלק מחיי,להיות בעל עקרונות,הייתי אומר שאני אדם בעל עקרונות מוצקים ביותר בתחום של הגנה על חלשים,ועברי כילד,תורם רבות לכך. צילום ואהבה הולכים ביחד,מכל זווית שאני מתבונן... התחביב שלי זה גם לשנות,כמו שעכשיו,אתמול הלכתי לקנות בגדים בקניון, ונוכחתי שאני כבר 44 ולא 48,כי כשאני מחליט,גם על דיאטה,אני מצליח.. לשנות, לעמוד במילה שלי,כלפי עצמי והסביבה, להילחם ביצר שמושך אותי הצידה,לא תמיד לאן שטוב, אלה דברים שאני עושה טוב,ואוהב לעשות... לסביבתי הקרובה אני מספק ייעוץ מישפטי,אני כשרון מבוזבז בתחום עריכת הדין,ואף עם 100% הצלחה בניצחונות משפטיים מול גופים וארגונים,כי אני כנראה,יודע מתי "החבל נמתח מדי",ויודע לצייר את התמונה באופן משכנע... אני חולה על נחשים,היו לבת שלי כבר 2 מהם בבית,בטארריום סגור,אחד בואה קונסטריקטור,והשני פיתון מתכדר באורך של כמטר,כל אחד מהם, גדלתי איתם,ב"אלוני יצחק",בגבעת עדה,ליד בנימינה,מישהו מכיר? הייתי יוצא לפעמים ביוזמה של חבר מהכיתה/מחלקה,ל"ציד נחשים",ואני שייך לאלה שמגן עליהם,ולא רואה בהם שום איום שהוא,כי כשהם מכישים,זה רק להגנה עצמית,ולכן אני לא פוחד מהם כלל,ניגש בזהירות כשצריך,זה הכל. התחביב שלי לבשל הוא תחביב עיקרי בחיי,אך אני מקפיד בחודשיים האחרונים לא להתעסק עם האוכל יותר מדי,והארוחות שלי,יגיעו שוב,אחרי שאוריד עוד 6 או 7 קילו,ואז אחזור למאכלי האורז והבשר שאני כל כך אוהב... כרגע,אני בשלב ההורדה,ולכן לא משתולל,אך במחשבה שניה,אני אבשל לי היום שעועית ירוקה,עם בשר כתף,על אורז לבן,...תודה! עד הפעם הבאה,אני אסיים,כי אני לא מצליח ממש ל ס י י ם ,ואומר לך רק שבחוסר ההתמדה שלי,ייתכן ויש הרבה יופי,אני נוגע בהמון דברים,שאפילו אני לא זוכר אותם. מתי אני זוכר? כשאני משוחח עם מישהו,הכל צף.... איזה כיף! את משהו.