שרשור פרידה מענבר

היויו

New member
את עושה את זה לא נכון!!../images/Emo46.gif

זה "ושלא תשתה לי שם חשיש!יאנק,תגיד לו!....<יאנק>אתה שמעת מה שאמא אמרה לך?<סבתא באה>קח מאמאלה, יש לי פה סוכריות דבש וסוכריות שקדים ושוקולד...<אמא>די!תפסיקי לילד כל כך הרבה שוקולד!<סבתא>אף אחד עוד לא מת משוקולד!" וזה,ילדים וילדות, ציטוט מ"אלכס חולה אהבה",לפני שהם יוצאים לטיול בביה"ס,ולא מאסקימו לימון,שם נראה שלאמא של בנצי לא אכפת שהוא מזיין את כל הבנות בשכונה, בתנאי שמומו עבר עליהן קודם או מתכוון לעבור עליהן אח"כ. <נוסטלגיה בגרוש.אין מה לעשות, עברתי יותר ימי עצמאות בהם כל פעם דופקים ברצף את אלכס ואת גבעת חלפון>

alonk100

New member
זה באמת מאסקימו לימון, כשהם הולכים לטירונות

ספיחס זה השם הרשמי של הסרט אני חושב.

The Cat Woman

New member
אז מה אדון יאיר מזבל בשכל?!?!

נו אני זוכרת את בנצי עולה לאוטובוס ואמא שלו צועקת לו "שלא תשתה לי שם חשיש!"

היויו

New member
טעות טועים טעינו!! מה קרה? לא ראיתי את הסרט

מאז ימי בכרותי הלא כל כך עליזים ומלאי האיירון-מיידן!! חוץ מזה, אם תתחילו לדבר על פסיכולוגיה בגרוש - אז תראי כמה אני יודע לזבל בשכל...

היויו

New member
את באמת רוצה לדעת מה רע?

אני מכיר אישית מישהו. בתור נער הוא הסתובב עם כל מיני חברה וניסה כל מיני דברים. אחיר לילה אחד שבו הוא לא חזר הביתה, מצאו אותו זרוק איפשהו. אבחון בבי"ח גילה שמשהו נדפק לו בקופסה,אבל לא ידעו מה. אחרי יומיים בבית שלחו אותו לאבחון פסיכיאטרי ושם מצאו שהוא בעיצומו של התקף פסיכוטי. אחרי תשופה לא קצרה באשפוז,הוא שוחרר על תרופות. מדי פעם הוא מתאשפז מרצונו כשהוא מרגיש שקשה לו. הצבא לא גייס אותו. אמנם הוא סיימם תואר שני במדעי המחשב (מה שהמראה שהבחור גאון לא קטן) ,אבל הוא דפוק מנטלית באופן תמידי בגלל סמים. מספיק רע??

ש נ י1

New member
להתראות../images/Emo24.gif

שיהיה לך המשך חיים טובים
תהני שם המון ותכירים חברים חדשים

שיט איחרתי ;;

ענבר, מתי שתראי את זה (כנראה מחר או מחרתיים כשתחזרי הביתה XD), אני מקווה שתהני ותלמדי הרבה ושלא יהיה לך קשה מדי וכאלה. ++ בהצלחה!

למעלה