ההההיום יומולדת

3ברלד3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifאוחנפליצה =)../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב שיהיה לך ובהצלחה בשנת שירות ובחיים בכלל קמתי לא מזמן ככה ש.. בכל מקרה הרבה אושר ותהני. =)

little WhiSper

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifאוחניטה!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח!
מזל טוב בובה, הרבה הצלחה, בריאות, אושר ורק טוב בחיים.
כמו שכבר אמרו לפניי, את בהחלט ילדה נשמה, מצחיקה (מקור המשפטים במומלצ"ש של הרבה אנשים פה...), ורק לראות אותך מעלה חיוך ענק על הפנים.
בקיצור מותק, אל תתבאסי מהגיל (מניסיון), כי עם כל שנה מתבאסים יותר, אז עדיף לנצל אותו כמה שאפשר.
תהני חמודה, כי הכי חשוב זה להנות.
אוהבת, אדווה.

את....../images/Emo99.gif

את היית חלק כל כך משמעותי מהחיים שלי בשלוש שנים האחרונות בערך, עברנו כל כך הרבה דברים ביחד שלפעמים קשה להאמין שזה הגיוני בכלל. כל כך הרבה נסיעות, כל כך הרבה לילות וימים, כל כך הרבה דמעות, כל כך הרבה חיוכים , פשוט כל כך הרבה ב-ביחד. ובכל הדרך הזאת שעברנו ביחד גיליתי עולם ומלואו שנקרא נופר אוחנה. גיליתי ילדה רגישה בטירוף, שבשביל רגעים של צחוק היא תתן הכל, גיליתי ילדה עמוקה שיודעת להקשיב ולתת מעצמה. גיליתי גם ילדה קצת אבודה אבל עם הרבה רצון למצוא, והנה היום את כבר בת 18 ונראה לי שעל הדרך הכי נכונה שיש. אז מה אני אאחל לך? המון המון מזל טוב מותק, שיהיה בהצלחה בהמשך : בנחל, בצבא וכו'... שתזכי לאהבה, בריאות, אושר ועושר (בכל-זאת אחרי הצבא יש הודו וכו'..) שתמיד תקבלי את עצמך כמו שאת ואל תתני לאף אחד בעולם הזה לזלזל בך וביכולות שלך, ושלא תמחקי את החיוך המדהים שלך מהפרצוף. המון אהבה, עמרי.

פחיחצה

New member
אוחנה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב נשמה.. אוהבת המון המון

Z A M i

New member
נשמאמי!../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב! עד 120, רק אושר,יושר, בריאות וכושר. כי אלו הדברים הכי חשובים..
את אחד מהאנשים הכי מצחיקים שהכרתי אי פעם, רק את יכולה להצחיק אותי גם כשאני הכי עצבנית בעולם.. (באמת,את היחידה.) אחח..איזו תמונה קשוחה.
ואני ממש מצטערת על היום.. מקווה שאת נהנית כמה שאת יכולה(בעצם, אני דיי בטוחה שזה קורה)..
.

שעוכי

New member
מזל טוב נשמה.

הכי חשוב עכשיו לאחל זה הצלחה בהמשך הדרך (בכל זאת, סיום יב'). אני מקווה שנהנת ביום הולדת שלך היום, ותודה שבאת הערב. אוהבת אותך מאוד, אחת המקסימות. מאי (גרועה בברכות).

מזל טוב נשמאמי!

אוחנה! כפרה על החיוך שלך ילדה.. שיהיה המון מזל טוב, אושר, שמחה, בריאות והמון הופעות! אוהב, עידו

וואו. ../images/Emo9.gif

רק רציתי להגיד לכולכם תודה, על המילים
. איזה חיוך עלה לי עכשיו על הפנים... באמת שאתם יקרים לי מאד. ובעיקר תודה לברנטל וספיר שעשו , או לפחות ניסו
להפוך את אתמול לבלתי נשכח. אז הצלחתן
אוהבת מיליון. נופר

אוחנה../images/Emo140.gif

מזל טוב יקירה
מצטערת על האיחור הקל בפורום, אני מקווה שנהנית הכי שאפשר אתמול, את מה שהיה לי פחות או יותר כבר אמרתי לך קודם. את כל הטוב שבעולם
אני אוהבת אותך, ומתגעגעת אש- נעמה.

S h A b i T

New member
אוחנה'לה.

חשבתי לעצמי איך אפשר לתאר אותך במילה אחת.. מיוחדת? ייחודית? אמממ... חריגה.
האחת שנתנה משמעות גם לעשרות אגורות. החתיכה והמצחיקה בנשים. המטורפת היחידה שנרדמת כמו שומר רוסי ומשכשכת את רגליה כי היא חושבת שהיא הולכת. זאת שדואגת ומחבקת תמיד. נשמה טובה, אני חולה על כל כולך ויותר מכך מעריכה מאוד על כל דבר.

mooshki

New member
אוחנה!

יומולדת שמח יפיופה! איזה כיף לי שיכולתי לברך אותך אישית ואפילו לחבק!
המון המון אושר וכיף ואהבה ומה שרק תרצי:]

mcfsv

New member
מזל טוב קוקייייייייייייייייייי

מסוקסת שלי. (אני כזאת עתיקה, גאד) המון המון מזלטובים! מתגעגעת
מיל

אוחנה..

מזל טוב מתוקה! רק שמחה חיוכים ואושר כזה שנשאר. אוהבת המון, ומתגעגעת אפילו יותר!
[אה, וסליחה על איחור..]

למעלה