השגתי אתכם את כולכם!!:-

מ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

יומולדת היום יום הולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה היום יום הולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לך חדר שמיים כחולים עם כוכבים נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה השיר היחידי שיש בו קשר ליומולדת שאני אוהבת... בכל מקרה שיהיה לך המון המון מזל טוב ועוד כל מיני ברכות שכבר איחלו פה.... ירדן

l a d y b i r d

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo15.gif../images/Emo49.gif

ייאיי! הופ הופ טרללה גדלת בשנה! מזל טוב
|שי
|שי

Just Adi

New member
סקסי שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif

אז חן אני יודעת שכבר התקשרתי אבל אני חרא בברכות, ובמיוחד בע"פ אז גם משהו כתוב
קודם כל, תמשיך להיות כזה ילד מדהים, מצחיק וחכם [אבל לא יותר מידי טוב?] נגן כישרוני על גיטרה וכמובן כזהההההה סקסי
ותפסיק לרדת על עצמך! *שיעול* כוסית *שיעול* ו... אוהפת אותך המון
ו
ושיהיו לך עוד הרבה שנים כאלה טופות! [אבל לא בדימונה
]

איזה מקובל שיווווווווווווווווו|טמבל

חחחחחחחחחח מזל טוב ילד... אוהבת אותך המון... מקווה שאתה לא שונא אותי.. ואבל אל דאגה מצפה לך התפעה אמממ נעימה או לא.. זה כבר איך שאתה תרגיש עם זה.... בנתיים מזל טוב... עד 180 או 360.. (רואים שכרגע סיימתי שיעור מ"מ) בייי

|בל../images/Emo65.gifחןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo65.gif

מזל טוב... כותבת לך גם פה :) שיהייה לך אחלה יום הולדת והמון המון מזל טוב

מזל טוב חן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וסורי שזה באיחור של יום....:/ אבל עדיין שיהיה לך אושר ואושר ועוד הרבה אושר מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתמול הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!

gp53

New member
זאת בדיחה כזאת עליו../images/Emo6.gif

אבל כן שווה להכיר

מזל-טוב אח שלי!!!!!!!../images/Emo66.gif

שתהיה בריא וגדול, תצליח בהכל, או שעלי להגיד תמשיך להצליח בהכל... תמשיך להינות מהחיים, להיות אחלה מנהל ואחלה בן אדם. מת עליך, סמיון!

גם אני... נזכרתי שבפורום../images/Emo66.gif

שנה לפגישה הראשונה שלנו. אפשר לעשות באותו מקום, מפגש חוזר...

למעלה