מזל טוב לקאריני שלנו

danduuu

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לקאריני שלנו../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קאריןןןןןןןןןןןןן המון המון המון מזל טוב בובה!!!! שיהיה לך יום הולדת 18 מדהים ומקסים ושתנצלי אותו עד הסוף [למרות הפסיכולוגיה המזדיינת]
אני רק רוצה לאחל לך המון המון אושר כי זה הדבר הכי חשוב שיש, שתצליחי בכל אשר תלכי ובכל מה שתעשי, שיהיה לך יום מדהים וחיים מדהימים אף יותר, שתמצאי אהבה שתמלא את ליבך בשמחה, תחיי את ההווה ותנצלי כל דקה כאילו היא האחרונה, כי העבר כבר עבר והעתיד עוד עתיד לבוא, אבל מה שחשוב זה שתהני עכשיו- בייחוד בגיל הזה.
עכשיו את חוקית, אז מותר לך לעשות כמעט הכל
לשתות אלכוהול [לא שלא שתית לפני זה
] להמר [טוב נו רק לוטו וטוטו ודברים כאלו אבל עדיין
] אפילו להיות זונה אם תרצי
סורי שאני חופרת על שטויות, רק רציתי לאחל לך את המזל טוב הכי ענק שיש, ושתדעי שאני אוהבת אותך המון המון המון ושמחתי להכיר אותך ומחכה כבר לפגוש אותך
מ-ז-ל ט-ו-ב ע-ד 1656 ש-נה

A Hilit

New member
מזל טוב!../images/Emo102.gif../images/Emo166.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

אממ אני לא הכי טובה בברכות אבל אני אנסה: מזל טוב עד 74563 שנים שתהני מהחיים והחיים יהנו ממך שתמצאי את האחד ולא תמותי זקנה ובודדה עם חמישים חתולים עלייך שתעשי דברים מהנים שהיו עד עכשיו לא חוקיים
שתצליחי בכל אשר תפני ותראי לעולם מה את שווה שתזכי לפגוש את כ-ל חברי הפורום [במיוחד את דנה כי היא באמת בנאדם מקסים
] ותנצלי כל רגע בחיים שלא תרגישי שפספסת משהו במיוחד מהרגע הזה.. אז.. מזל טוב!
ו..לילה טוב[?]

The Cat Woman

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח ילדונת!!!../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

המון המון המוווווווווווווון מזל-טוב! מאחלת לך חיים מאושרים ומלאי כיף, עד 100 כ1656! שתגשימי משאלות, ו... בלה בלה בלה... בקיצור, תעשי חיים!
ועכשיו אחרי שכתבתי את זה קלטתי שדנה הקדימה אותי וכתבה "מזל טוב עד 1656 שנה" אז יצאתי סתם מעתיקנית מעפנה ולא מקורית אבל לא איכפת לי כי השעה 1 וחצי בלילה ובשעות כאלה- "לא נורא, העיקר הכוונה" תופס מצויין, לא?

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo65.gif מזל טוב! |מתנה|

שיהיו לך המשך חיים מקסימים ונהדרים ומלאי הגשמה עצמית.שתדעי למצוא את הטוב בכל מצב ולא תחושי עצב וכעס לעולם :]

מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

שתהיה לך שנה מדהימה ושתפגשי את נייטוויש
ושכל משאלותייך יתגשמו

mary06

New member
מזל טוב!../images/Emo13.gif

שיהיה לך יומולדת מגניב ושמח, ושלא תתבאסי מפסיכו ושתהיי מאושרת
המון מזל טוב והצלחה בכל מה שתעשי

Itay Simons

New member
מזל טוב בייב!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

3 ימים הייתי מיוחד וגדול ממך
עכשיו שוב אנחנו באותו גיל
המון מזל טוב! 18 זה מגניב

תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אמנם אנחנו באותו גיל עכשיו,אבל אל תשכח שעדיין אתה גדול ממני ב-3 ימים

lacrimosa girl

New member
יויויו ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo160.gif|יומולדת|../images/Emo213.gif

|וכו'| יומולדת שמח! גם לאחותי יש יומולדת היום
נולדתן ביום של החיילים האוסטרלים האלו, זמק"א או משהו כזה, והם היו מגניבים להחריד
כבר אמרתי שאוסטרלים רולז? |פטריוטית|
בכל מקרה, שיהיה לך עד כמה שתרצי, המון עוגות ומלאמלא זמן פנוי להציף את הפורום. [אם כי יכול להיות שאת לא מאלו שמפתחים הפרעה כפייתית לפורום וזאת הדרך היחידה שלהם להתבדר וכאלו. AKA אלונה. תגובת המערכת כדלקמן: אנו ממליצים על רוח. ^__^] |שלל אייקוני יומולדת, כמו |
וכו'. ^^|

lacrimosa girl

New member
במלחמת העצמאות, [אחלה טיימינג]

אז הם היו נחמדים ועזרו לנו, או משהו. אוסטרלים עדיין רולז.

lacrimosa girl

New member
הו,

ויש להם אנדרטה חביבה היכנשהו. הייתי שם פעם עם הבצפר. כמו שאמרתי, אוסטרלים עדיין רולז.
|

lacrimosa girl

New member
הו, לא.

סתם פתחתי אובססיה.
סתם, אני אוסטרלית...מלאמלא משפחה וכאלנ וזה נחמד להיות ככה פטריוטים פה ושם למדינה שבאמת רוצה אותך

למעלה