קאריייייייייין ../images/Emo23.gif
המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב! אני מקווה שיש לך יום-הולדת כיפית ומהנה. תזכרי שאחרי הפסיכו' מגיעים רק דברים טובים, כמו שרשור שלם עם מלא סמיילים בשבילך. P: בכל אופן, אני מאחלת לך בריאות, אני מאחלת לך אושר, אני מאחלת לך שתמצאי את עצמך בתחומים המעניינים אותך בחיים ושתצליחי במה שאת רוצה להצליח.
הדבר הכי חשוב לדעתי הוא שתהיי מרוצה עם חייך. נכון, החיים לא פיירים לפעמים ולא הוגנים, אבל זה חלק מהחיים וצריך לקבל את זה, ובשביל לא לבאס אותך לגמרי[מה שבטח עשיתי הרגעP:] אני אגיד לך שיש הרבה מאוד רגעים טובים ויפים בחיים, ואני מאחלת לך שתחווי כמה שיותר מאלה.
אני רוצה להודות לך: להודות לך על כך שאת בין היחידים שמקשיבים ושתומכים בי. אין לי המון דברים בטוחים בחיים, אבל בדבר אחד אני בטוחה- בזה שתמיד יהיה לי את קארין.
תודה על ההקשבה, על ההבנה[וברצינות, איך אנחנו מבינות אחת את השנייה!], על כל הרגעים ששימחת אותי, על השיחות הארוכות, על ההזדהות, על הדאגה, על הכל! אני רוצה להודות לך גם על כך שאת באמת מעריכה אותי. אני יודעת שבזמן האחרון אנחנו לא דיברנו הרבה כמו שאנחנו אוהבות לדבר, אני באמת מצטערת על כך, אני מקווה ואני האמת מאמינה שבקרוב נמצא את הזמן לדבר הכל. אני מחכה לך אפילו עכשיו במסנ P:. אני מצטערת אם לא הייתי ממש אוזן קשבת בזמן האחרון, אני יודעת שאולי זה טיפה אגואיסטי להחליט להתנתק וככה להשאיר אותך לבד. אני באמת מצטערת, אבל אנחנו כבר נדבר על הכל.. בנוסף לכך, הייתי רוצה לאחל לך שתמיד תהיי את
כי את באמת, בן אדם מקסים, ונפלא, ומוכשר, ואת באמת שחשובה לי, כבר מלא זמן לא ממש התקשרתי ככה עם אנשים שהכרתי מהאינטרנט... אז..
HAPPY BIRTHDAY! וכמובן סמיילים P:
וכו'... אוהבת בלי סוף!