Happy Birthday To Danny

מזל טוב../images/Emo3.gif

וואו, מלא אנשים שאני מכירה [ולצערי חלק לא אישית] נולדו השבוע

DoLi it is Me

New member
נכווןן?חבל על הזמן!!! גם ..

לאבא שלי [מחר ]ולדוד שלי אחיו התאום>.<,לקרן פלס >.<,לידיד שלי ולאחותו התאומה>.<,לחברה מהיסודי,ולחברה מהכיתה,לבת של החברה של אימא שלי [היום] ו..ו.. כל זה השבוע!!!!! זה כבר יותר מוגזם מחוגגי חודש יולי
.

לגמרי../images/Emo122.gif

הצלחתי לספור כבר בערך עשרה אנשים ויש עוד מלאמלא שאני לא מכירה><

Charley XD

New member
שיהיה לו במזל טוב...

שכחתי לגמרי היום XD עד שלא זרקו על חברה שלי בלונים לא זכרתי את זה בכלל ...

McGirl For Life

New member
מזל טוביק !! :)../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo149.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לדני בוי!!!
חג לו שמיח וזר לו פורח היום יומולדת לדני בוי!!!
עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ניהיה גדולים XXDDDDDDDDDDDD איזה מהר הוא גדל!!!
נדמה שרק לפני חודש הוא היה קטנטן בן 17עם שיער חלק הורס שכל מה שמעניין אותו זה לעשות שטויות!!!
(לא שזה השתנה בהרבה.. חוץ מהשיער והגיל.. ><") בקיצור שיהיה לו במזל טוב עד 122 שנה ושבחיים בחיים לא ישתנה!!!
הוא כזה שעקס!!!!!!
תמונה אקראית

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לדני הסקסייי ../images/Emo99.gif

ס'סבא המתוק הזה |: סתם כפרות עליו
שיהיה לו מלאמלאמאלא אושר [: ושיחכה כמה שנים לא הזיק לאף אחד
*תמונה אקראית*

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo65.gifדנייייייידנידנידני../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

דני בן 22
דני בן 22
דני בן 22 !
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
הקוף בן 22
אז מלזט לדניאל! -שלא קורא את זה וגם לא יקרא- קולולולולולולוווווווו *רוקדת מסביב לחדר* [כן בטח.
] ו.... שימשיך להיות כזה קוף סקסי עם טושון לא מהעולם הזה ועם החיוך שלו שבא למות והקול שלו שבואו נחתוך ורידים והכישרון שלו שזה בכלל לקפוץ מהביג בן!
וזהו אני לא כותבת עוד כי... אני עם פוני בעניין הזה
חבל לבזבז תזמן גם ככה הוא לא יקרא
אז זהו

OneStepCloser

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gifמזל טובD:../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDכולן יודעות היום בכיתתי שיש לו יומול

דתXDDD האמממ זה לא שווה הוא בטוח לא יקרה את זה>< אבל שיהיה לו המון מזל טוב!!! ואושר והצלחה בלהקה ובכלל בחיים שיגמל מסיגריות[אם כן><]ומאלכוהול ושהוא חתיך ועד מאה עשרים !
איי לאביו די ג'ונסס333> וזהוו=]

יואא היום יום הולדת לדני!!! אני כותבת חצי...

שעה לפני 12 חח לפני מחר...
אוקי אז ככה אני אתחיל אם חפירה של : יאאא איזה זקן הוא 22 חח הוא מזתקן מיום ליום מהקורה לו?? חחחחח XDD יואא כול השנה אני מחכה ליום הולדת הזאת חחחחח [
] גם לחברה שלי יש היום יום הולדת אבל אין לי את הפלפון שלה והיום לא היה לי בצפר אז מחר אני אשיר לה "אתמול יום הולדת אתמול יום הולדת..." חח אבל עכשיו דני..אז מה אני אכתוב..אני גרועה בדברים האלה ברמות!! אני יודעת שאישאר כמו שהוא [נכון מקורי
] עד 159!! ויותר.. שלבנים שלו ולבנות שלו לא יהיה שם כול כך ארוך חחחחח [מה שכבר כמעט בלתי אפשרי XDDDD] וימשיך להיות מוזר כי ככה אנחנו [או רק אני..?] אוהבות אותו!! ואיי אני שומעת The Heart Never Lies ולא יודעת למה זה מזה מתאים חחח.."Another year over" ועוד הקול של דני
הייתי מתה לחפור עוד אבל יש לי עבודת שורשים מעצבנת להעתיק מאחים..
אז מזל טוף לדני ג'ונס!!!!!!!!!!

N e r d y

New member
השם משפחה של דני זה ג'ונס וכתוב שם

"החוקים של מר ג'ונס לגבר המודרני"

תאמיני לי גם אותי ../images/Emo163.gif

במיוחד שדני מחזיק את זה או ואיזה פרצופי חמודי יש לו!!! [אני לא קשורה אהה.. טוב אני אוהבת להיות כזאת חח]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifנכון../images/Emo70.gif הוא כה..$#%^&*^%$#@%^&*

XDD לא קשור זה טוב
יחי הלא קשורים
*לאקשורה* *סתם*XDD

חחחXDD ../images/Emo163.gif

דבר ראשון אני מצתרפת יחיי הלא קורים דבר שני את כן מצחיקה.. אם יש פה מישהי לא מצחיקה זאת אני..

Yu vi

New member
מזלטובD:../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo85.gif

שיהיה לו הרבה מזלטוב. ^_^ ושימשיך להיות זמר טוב, ולא יהרוס לעצמו עוד את הקול!!111

למעלה