היום יום הולדת

אמאורית

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifהיום יום הולדת../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

היום ע י ד ן של יעל אמא של עידן חוגג יומולדת שנתיים אז נאחל לו כך מכל הלב רחב הידיים: לילד יפה העיניים חוגגים היום שנתיים אז נצא במחיאות כפיים ונצלצל במצלתיים ונאחל לו שבעתיים הרבה כיף פעמיים שיהיה לך רק טוב ושעל הבימבה תמשיך לרכוב ושאבא ואמא ימשיכו אותך לאהוב ושתמיד תרגיש אליהם קרוב קרוב ובכלל שיהיה לך יום שכולו רק טוב! מ ז ל ט ו ב , הופ הופ טרללה גדלתי בשנה! והנה תמונה להמחשה מהמפגשון האחרון

הופה- איזה שידרוג- ממש מולטימדיה

מזל טוב לעידני החתיך והחמוד! שתסב הרבה הרבה אושר להורים שלך! שתקבל המון מתנות יפות!

mishelli

New member
המון ברכות!!!שפע איחולים!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב

maya100

New member
../images/Emo49.gifלעידן!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

גילור

New member
מזל טוב לחמוד היפה הזה ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

הרבה אושר ונשיקות גם מנועה

הילהל

New member
../images/Emo49.gifעידן../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

לכבוד יום ההולדת אולי תבקש מאמא שלך לארגן לנו מפגש איתך?

../images/Emo124.gif מזל טוב ילד יפה ../images/Emo23.gif

מזל טוב לעידני, בן השנתיים, שלראות אותו זו חגיגה לעיניים. מאחלים לך (עומר וההורים), שתמיד תהיה מוקף בחברים ואוהבים. הרבה בריאות, אושר ואהבה, לגברבר צעיר שלהוריו מביא גאווה. (זהו, נגמרו לי החרוזים...ועכשיו, ישר מהלב לאמא של החתן... יעלי, את מקסימה, אני אוהבת אותך. מזל טוב לכם, אמאבא ואני בטוחה שגם עידני יודע איזה אוצר יש לו בבית...
).

רותי ע

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לילדון המקסים ../images/Emo9.gif

הרבה אושר ובריאות

../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gifמזל טוב לילד הגדול

והמתוק! המון מזל טוב להורים!! שהיה הרבה כיף!

למעלה