היום יום הולדת

שירי ל

New member
מזל טוב לבחור הכי חתיך בשכונה!

עידן מתוק, המון מזל טוב, הרבה אושר, שמחה ואהבה, שתמיד תהיה מוקף אנשים שאוהבים אותך ושתמיד תצליח בכל מה שתעשה! מחברתך אופיר ואמא שירי

הילה ס

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב לעידן ../images/Emo73.gif

ומזל טוב גם לך יעל. זה מדהים איך רק אתמול נסענו לבית החולים ללדת והנה הם כבר אנשים קטנים.... מאחלת הרבה אושר, שמחה ובריאות.

איזה יום שמח ומרגש לנו היום ../images/Emo42.gif

תודה על הברכות, מלאן תלפים נשיקות
לכם. תודה לאמאורית על הברכה הנפלאה והמושקעת + תמונה - סטרטאפ אמיתי
שמחה ואוהבת אתכם בחזרה
וחייבת לשתף : אני ממש מתרגשת מהיום הזה, בניגוד בערך לכולם כולל אבא של עידן... אתמול בלילה הסתכלתי עליו ובקושי האמנתי: האושר הענק הזה נולד וגדל אצלי, בבטן שלי, זה פשוט לא יאמן. קשה לי לעבוד, בא לי לקפץ ולדלג ברחובות העיר ולשיר : שאני אמא ויש לי ילד מדהים בן שנתיים...בקיצור ההורמונים משתוללים גם שנתיים אחרי
מצרפת תמונה (חגגנו גם בשישי וגם בשבת, קצת קשה לי לעמוד עכשיו
) התמונות המוצלחות שלי עדיין לא מוכנות, זה דוגמית מהתמונות של דוד שלי.

ויש לי מלא רעיונות למתנות ../images/Emo45.gif

עידן קיבל אחלה מתנות, בערב אשתף לפני שאשכח...באמת אחלה רעיונות! הוא היה מאושר ושמעו את זה
הוא מביע רגשות כמו אמא... ועוד אחת (קשוחה משהו
) לסיום

עדי 4

New member
הדוגמית מוצלחת ביותר.עידן מתוקקקקקק

מחכה להמשך. ואשמח אם תכיני רשימת מתנות, לטל עוד חודש נחגוג יומולדת שנתיים ורשימה כזו תקל עלי את החיים.

עדי יקרה, ../images/Emo73.gif ../images/Emo73.gif

הרוב היו מתנות סביב הנושא :
רכבת עם פסים, קופסה צבעונית שמשחילים : מספרים, אותיות, צורות וכו' ספר חדש ומדליק לחינוך לגמילה - טוסיקים (ציורים מדליקים), מן המון חלקים שקשורים למושב (חווה) : טרקטור , כלי עבודה, ברגים וכו' אוטו שנוסע עם פדלים (גדול כזה מפלסטיק) מוסך, תחנת דלק עם מלא מסלולים ומעלית והמון מכוניות מכל הסוגים. טייפ של פישר פרייס דפסי (מטלאטביז, במקרה שמשהוא שכח) עם עגלה. בגדים מילדותי בגדים מ-FOX אוירון גדול עם המון אורות שעושה המון רעש. מבינה את הראש ...
איה, לעומת זאת, ליומולדת שנתיים קבלה : מטבח, קרש גיהוץ ומגהץ, בובה עם עגלה, משחק דומה ל"מה במשבצת" רק ליותר קטנים וכו'. (נתתי דוגמא כדי לאזן) ורעיון אחרון : אצל אמא שלי יש בובה ארוכה כזאת, עם בנדנה ושיער ג'ינג'י שמחבקת (לא החיבוקי הרגיל) ועידן היום לא עזב אותה. הלך איתה קשורה מסביב לצוואר שלו , עלק מחבקת אותו ולא יכולה להפרד
אם אין לכם נראה לי ממש מתאים לטלטול

שרון9

New member
אוי, איזה בונבון../images/Emo99.gif

לא הצליח לעבוד עלי עם הקשיחות שלו... רואים שהוא מלאך קטן. מחכה לרעיונות למתנות - יש לי כמה ארועים קרובים.

ענבל30

New member
../images/Emo49.gif לעידן ../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif../images/Emo77.gif

ילד מתוק ויפה עיניים
חוגג היום יום הולדת שנתיים
מאחלת לו אושר ובריאות ושמחה
ומצרפת עוד איחול ועוד ברכה
שיגדל וימשיך להקסים
ויקבל תמיד המון חיבוקים

הי אורנה, ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

נו, ספרי איך היה... ראיתי שלא פספסת את הדברים החשובים
וראית איך רוי הפתיעה אותנו, מרגש עד הירח וחזרה

למעלה