היום יומולדת ל......

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifהיום יומולדת ל......../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

ר ו י ת
היום היא חוגגת 17 קיצים
כולם שרשרו ברכות למנהלת הכי כוסונית בתפוזבל!!
"היום יומולדת היום יומולדת לרוית חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לרוית הכוסוניתתתת..."
י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח
חולה עלייך

ooOMoRoShOoo

New member
רויתו'שש מזל טוב שטניי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo193.gif

רויתו'שששששששששששששששש
המון המון מזל טוב
הברכה שלי
ותיקון: בהתחלה חשבתי שאת נחמדה מהפורום = בהתחלה חשבתי שאת ילדה נחמדה מהפורום לא יצא לי הילדה
17 שנים חלפו מאז הגחת לאויר העולם, והרבה מספרים כיצד הסתכלת על כולם, יצאת תינוקת יפייפיה ולא מקומטת, שאפילו האחיות התפלאו כמה את נהדרת. אַת היום חוגגת אֶת יום הולדתך, ואני מאחלת מהלב את הטוב למענך, שהבריאות והאושר יהיו תמיד מנת חלקך, ולכל שמחה וארוע - רוצה לעד להיות לצידך. ראי שגשוג והצלחה בכל מעשייך, ולא לשכוח לעשות זאת עם חיוך על שפתייך, הגשימי את כל שאיפותייך, בתקווה שבמהרה יתמלאו גם חלומותייך. ולסיום הברכות והאיחולים הכנים, מוסיפה ומאחלת לך אריכות ימים, הביאי אושר ושמחה להורים ולחברים, ושיהייה זה עד 120 שנים

redsnowhite

New member
תודה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo124.gif

אני כ"כ"כ"כ"כ מתה עלייך
מי מצחיקה אותי יותר ממך?! תודה - רבה

../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

המוןו המון מזל טוב
ואוו את כבר בת 17
נצלי את הגיל הזה כמה שאת יכולה, זה גיל מקסים.. אני מאחלת לך המון המון המון אושר
.. שתישארי כמו שאת, מקסימה,חמודה,אחת שתמיד עוזרת,שתמיד פה בשביל כולם
שתמצאי אהבה
שתצליחי בחיים ובכול מעשיי ידייך.. שתמיד תידעי להבדיל בין טוב לרע שיהיה לך המון המון הצלחה בשנה הזאת בלימודים
. ושנה טובה
ושוב כמובו שלא תשתני אפעם שתמיד תישארי כמו שאת..

redsnowhite

New member
תודה רבה נטע../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

crazy girl2007

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

אושר ועושר והצלחה בכול אשר תפני והכי חשוב בריאות
גארפילד

Asi soy yo

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב, אושר, שמחה, הצלחה ושתמיד תישארי אותה מנהלת חמודה שאפשר לפנות אליה עם כל בעיה
נטע

redsnowhite

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

אני מאוד שמחה שאת רואה אותי כאחת שאפשר לפנות אליה תמיד ואני מקווה שאת מיישמת את זה כשאת צריכה, אני באמת פה תמיד

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifרוווווויתושש שלי../images/Emo212.gif../images/Emo70.gif

מאמייייייי
מזל טוב עד 120 שנה.. שתזכי להמון אושר עושר בריאות אהבה
הצלחה וכל מה שרק תרצי יתגשם.. את מנהלת 10 ובנאדם מקסים.. שיהיה לך יומולדת 17 הכי כייפי שאפשר... אוהבת המוןןןן

ג ב ש ו ש

New member
שותפה יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif

קודם כל,הרבה מזל טוב
את בנאדם מקסים את זה כולם יודעים ולא צריך להדגיש. יש בך את כל מה שצריך להיות בבנאדם. המשיכי להיות כמו שאת,דאגנית ואיכפתית,אוהבת לעזור לכולם ותמיד נמצאת כשצריך
המון בריאות,אושר,הצלחה ואהבה
את שותפה מדהימה ומעולה
עד 120 ושוב,מזל טוב
אוהב המון, גבי.

רויתוש הרעה שליי../images/Emo190.gif../images/Emo168.gif

יאו חמודושית שליייייי
איזה כייף סופסוף את בת 17 ... (לא שיש משהו מיוחד בגיל אבל עדיין ...
) אני מאחלת לך שתיהיה לך את היומולדת הכי מאושרת שיש
שרק תחייכי בחיים האלה ושתלמדי שמכל דבר רע תמיד תמיד בוף יבוא משהו טוב שיעלה לך את המצב רוח
רק בריאות אושר ויושר כי לא צריך יותר מזה בחיים האלו
ובקיצור את יודעת שאם את צריכה משהו אני תמיד תמיד
פה
בשבילך לכל דבר!!! ואת הרעה הכי מדהימה שיש
יומולדת קסום
עד 100 כמו 20

למעלה