היום יומולדת ל......

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifרויתותייייי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח!
אז רוית, אני מאמינה שאת יודעת שאת אחת הבנות שאני הכי אוהבת פה !
את באמת ילדה מדהימה לדעתי, חכמה, מצחיקה, אכפתית והכל.. תמיד כיף לי לדבר איתך. :) [ויום אחד עוד ניפגש בע"ה
] תמשיכי להיות את! שיהיה לך מלא בהצלחה בהכל.. בלימודים, עם החברות, בכל ההחלטות שצריך להחליט בחיים. אושר, עושר, בריאות והמונמון אהבה ! עד מלאנת'לפים שנים נפלאות, שכל מה שתרצי ייתגשם וגם כשקשה תזכרי שהכל לטובה והכל בסוף מסתדר.
אני אוהבת אותך מלאאאאא

redsnowhite

New member
נעמה מדהימה שלי../images/Emo99.gif

את גם בהחלט אחת הבנות שאני הכי אוהבת
את הראשונה שאי פעם התחברתי אליה מהפורומים האלה, אני זוכרת שהכרנו בטלנובלות ובטח שניפגש!! אמן אמן תודה רבה, אני כ"כ אוהבת אותך

המון המון מזל טוב מאמי../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

קודם כל המון המון מזל טוב!!
תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת!!וזכינו שיש לנו מנהלת כמוך
רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום
אז המון בראות אושר ועושר תנצלי את היום הזה כמה שיותר כי הוא בא רק פעם בשנה!!! אשמח להכיר אותך יותר
מאי

redsnowhite

New member
גם אני אשמח בהחלט, תודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifלהנהלת הכי הכי|בלון../images/Emo41.gif

רויתו'ש....וואו 17
אני רוצה לאחל לך את כל האושר,עושר והצלחה בעולם
שתיהיה לך שנה מתוקה כמו
שתצליחי בכל דרך אשר תיפני
תמשיכי להיות כזאת מקסימה,ואחלה מנהלת
אוהבת ומאחלת מכל ה-
מור

lidorvit

New member
רויתתת ../images/Emo24.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

המוןןןן מזל טוב
תמשיכי להיות ילדה כזאת מדהימה
שתמיד תהיי שמחה ומאושרת. הרבה בריאות, אהבה והצלחה. אוהבת אותך מלאאא
לידור

../images/Emo210.gif../images/Emo65.gifרויתווששש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מאמי שלי המון המון מזל טובב ליום הודתך ה-17
המון בריאות
אושר
אהבה
וכל מה שתירצי
שתיהיה לך את היומולדתת
הכיי מקסימה בעולם
אווהבת אותךמלאאלאללא
מירי

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזלל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לב|
| יוו נשמההה שיהיה לך המוןן מזלל טובב ושכל משאלותייך יתגשמו מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך ואפילו יותר שתהניי המוןן היוםם ותדעי לנצל אותו כמו שצריך שתמצאי{אם לא מצאת
}את זה שתמיד יעלה חיוך על הפנים שלך ושאפחד לא יצליח למחוק את החיוך ממךך אוהבת אותךך

sapir1000

New member
מזלטטטט../images/Emo23.gif

המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה עושר ואושר יושר וכושר, שכל מה שתיקחי על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב - תמשיכי לעשות המון כיף במשך החיים ! D:

s h a r o n 7

New member
../images/Emo65.gif אההההובתתתתי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo126.gif

אין לי מילים אפילו מאיפה להתחיל לאחל לך ולומר לך את כל מה שאני צריכה ורוצה לומר ולאחל !! באמת שיש דברים שאפחד, אבל אפחד בעולם הזה לא יודע חוץ ממך ... אין לך מושג כמה אני סומכת עלייך וכמה את חשובה לי וכמה אני מתגעגעת אליייייך (לא דיברנו מלא זמן באשמתי !! חח) שיהיה לך המון המון המון המון מ ז ל - ט ו ב !
המון המון אושר , בריאות , והצלחה בהכל
אני מאחלת לך רק טוב בחיים
שהכל תמיד יסתדר לך על הצד הטוב ביותר ואפעם אל תפסיקי לחייך , שומעת ?
וכל מה שאת מאחלת לעצמך !! אני אוהבתתתתתותך המון המון המון ומתגעגעת שאת אפילו לא מתארת ! אל תדאגי ... את המטרה שלנו אנחנו עוד נגשים ביום מן הימים חחחחחחחחחחח
מממממממזל טוב

redsnowhite

New member
בבבבבבברור שנגשים!!!../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

באמת לא דיברנו מלאנתלאפים זמן
חחח תודההה

s h a r o n 7

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo126.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifר ו י ת ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

רק עכשיו גיליתי שאני יותר זקנה ממך!! חחח שיהיה לך המון בריאותף אושר ושמחה.. וכל מה שאת מאחלת לעצמך!! המון מזל טוב!!
יומולדת שמח!!
-נועה-

למעלה