יומולדת שמח ליעלי יומולדת ראשון כאמא, איזה כייף שיהייה לכם כל טוב והברה אושר עם האלילה המתוקה שלך
ש שוגי13 New member 1/5/03 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיומולדת שמח ליעלי יומולדת ראשון כאמא, איזה כייף שיהייה לכם כל טוב והברה אושר עם האלילה המתוקה שלך
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיומולדת שמח ליעלי יומולדת ראשון כאמא, איזה כייף שיהייה לכם כל טוב והברה אושר עם האלילה המתוקה שלך
ט טאש New member 1/5/03 #2 יומולדת שמח../images/Emo65.gifחגיגה לילדים...... מזל טוב יעלי המון המון המון אושר ובריאות שכל חלומותייך יתגשמו בעתם
יומולדת שמח../images/Emo65.gifחגיגה לילדים...... מזל טוב יעלי המון המון המון אושר ובריאות שכל חלומותייך יתגשמו בעתם
ש ש י ר ל י 30 New member 1/5/03 #3 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifגם לאופק של היידי../images/Emo65.gif שחוגגת החל מדקות אלו יומולדת שנה ! המון מזל טוב אופק מתוקה שתמשיכי להסב להורייך הרבה אושר מאחלת לך מכל ה : הצלחה, בריאות וכל טוב !
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifגם לאופק של היידי../images/Emo65.gif שחוגגת החל מדקות אלו יומולדת שנה ! המון מזל טוב אופק מתוקה שתמשיכי להסב להורייך הרבה אושר מאחלת לך מכל ה : הצלחה, בריאות וכל טוב !
ה היידי אור New member 1/5/03 #5 ../images/Emo23.gifנכון! אופק בת שנה!../images/Emo23.gif לא יאומן שככה חלפה לה שנה.... יש לי המון לכתוב, אבל כבר מאוחר, אז עד שאני אכנס מחר בלילה אני רק אשאיר אתכן עם סיפור הלידה שלנו.....
../images/Emo23.gifנכון! אופק בת שנה!../images/Emo23.gif לא יאומן שככה חלפה לה שנה.... יש לי המון לכתוב, אבל כבר מאוחר, אז עד שאני אכנס מחר בלילה אני רק אשאיר אתכן עם סיפור הלידה שלנו.....
א אמא של אלמוג וירדן New member 1/5/03 #12 ../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gifמזל טוב לאופק המון המון מזל טוב לאופק המקסימה ליום ההולדת הראשון, איזה כייף הא שתהנו ממנה בכל רגע ושתמיד תיהיו מאושרים
../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gifמזל טוב לאופק המון המון מזל טוב לאופק המקסימה ליום ההולדת הראשון, איזה כייף הא שתהנו ממנה בכל רגע ושתמיד תיהיו מאושרים
D dafgol New member 1/5/03 #13 ../images/Emo49.gif לאופק הקטנה ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif|נשיקה
א אור100 New member 1/5/03 #30 מזל טוב לאופק../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif
ק קרן^ New member 1/5/03 #34 ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לאופק../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif
A AY1 New member 1/5/03 #15 ../images/Emo41.gif מזל טוב לאופק ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif היידי ספרי לנו איך אתם חוגגים
../images/Emo41.gif מזל טוב לאופק ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif היידי ספרי לנו איך אתם חוגגים
ט טל של ניב New member 1/5/03 #22 ../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gifאופק החמודה../images/Emo77.gif
N nush1 New member 1/5/03 #26 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif המון המון המון המון מזל טוב ללחיים של המדינה (אופק כמובן) אני זוכרת שהייתי אצלך והיית רק בת חודשיים איך שהזמן
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif המון המון המון המון מזל טוב ללחיים של המדינה (אופק כמובן) אני זוכרת שהייתי אצלך והיית רק בת חודשיים איך שהזמן
מ מתרגשת New member 1/5/03 #23 מזל טוב לאופק../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif רק עכשיו ראיתי... זר פרחים שולחת לך מתוקה
D dafdaf New member 1/5/03 #7 ../images/Emo65.gif מזל-טוב יעלי ../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם ורק נחת ואושר עם אלה הקטנה.....
../images/Emo65.gif מזל-טוב יעלי ../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם ורק נחת ואושר עם אלה הקטנה.....
א אמא של אלמוג וירדן New member 1/5/03 #8 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ליעלי אמא של אלה האלילה. הרבה אושר ליום ההולדת,שתהני מכל רגע עם הנסיכה הקטנה שלך ומיד תחייכי
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ליעלי אמא של אלה האלילה. הרבה אושר ליום ההולדת,שתהני מכל רגע עם הנסיכה הקטנה שלך ומיד תחייכי