יומולדת שמח ליעלי

yaelli10

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo77.gifיו...........איזו הפתעה

ושוגי - ככה הפתעת אותי וזכרת !!!! ווואו - התעוררתי בכיף ! ותודה על כל הברכות, אתן מקסימות !!!!! קיבלתי היום מתנה מאלה שהיא מתנה בפני עצמה, היא צוחקת ובקול. אתמול היא התחילה עם זה והיא לא מפסיקה, וזאת בתוספת הקולות היפיפיים שהיא מפיקה !!! היום בפעם הראשונה קראתי לבייביסיטר, שהיא גם חברה, ואנחנו יוצאים לחגוג כזוג במסעדה בעיר, וסופסוף קצת על אופניים כמו בימים ההם ! וכמובן שאני אתקשר כל רבע שעה לשאול מה שלום הגיברת.... מזל טוב לאופק המתוקה
שחוגגת לה שנה - אין כמו היום הזה ! בחרתי להעתיק מילות לשיר שאני כל כך אוהבת ותמיד מתרגשת כשאני מקשיבה: זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך זו ילדותי השנייה עול השנים כבר נשכח זו ילדותי השנייה לבי נפתח דרך עינייך בת אני רואה ומגלה שוב עולם דרך ידייך אלמד לגעת שוב בגלי הים דרך שפתייך בת טעם חדש למילים ואיתך שוב אגדל בלי לחשוש אנחנו כבר בני שלוש זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך דרך שרייך בת אני אלמד שוב להקשיב לבריאה בפסיעותיך אצעד בדרך אל פלאים שבעה בחיוכייך בת בוקר חדש ללילות ואיתך לחיים יש סיבה אנחנו כבר בני ארבע זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך במבטייך בת אני אלמד שוב לאהוב בלי לחשוב בדמעותייך ארעד כאילו סוף העולם קרוב בחיבוקייך בת רטט עובר בגופי ואיתך יום נוסף אבקש ואנו כבר בני חמש זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך

dafgol

New member
בתופים ובמחולות ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif

יום הולדת שמייח יעלי
. חיכיתי כבר שתכנסי לפורום.... ריגשת אותי כל כך עם השיר .... אני מאחלת לך מכל ה
המון אהבה שמחה בריאות אושר ונחת. תהנו ותעשו חיים !!!!!!
ות &
ים מכל ה

nush1

New member
יעלי ../images/Emo24.gif איך ריגשת אותי

אני מצטצררת לי פה מהנאה אני מתה על השיר הזה הוא מקסים ומרגש שוב

shirka

New member
יעלינקה מתוקה../images/Emo24.gifמזל-טוב../images/Emo70.gif

יום-הולדת שמח
יום הולדת ראשון כאמא של אלה
מאחלת לך בריאות אהבה ואת כל האושר בעולם
אוהבות מאוד
אמא שירי ונועה

revital e

New member
יום הולדת שמח ליעלי ולאופק../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

ויעלי- ממש בשבילך, אם לא שמת
- את מופיעה בעמוד השער של הפורום היום ביחד עם אלה המתוקה

תודה לכולן!

עשיתי הפסקת מנוחה, בין עוגת השוקו תפוז המהודרת שאפיתי, לפשטידה, והלחמניות, לתליית הקישוטים וכל השאר.... היום בערב יבואו חברי המשפוחה.... ויש עוד המון לעשות..... עידכונים בהמשך! (ומה אופק למדה לקראת גיל שנה? לטפס על סורגי המיטה כדי להגיע לחלון! זה הזמן לסורגים....)

יומולדת שמח!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יעלי! שתהיה לך שנה מופלאה עם אלה המתוקה שלך! מעניין אותי איך היומולדת הזה שונה בהרגשה מהקודמים?... לאופק כבר איחלתי בפורום הנקה!

עדי 4

New member
יעלי,מזל טוב

שיהיה לכם ערב קסום ונפלא. שתמשיכי כל יום להתאהב באלה מחדש ולהנות מהחכמות החדשות שהיא עושה. שתזכי לכל הטוב שבעולם עדי

למעלה