../images/Emo166.gif../images/Emo77.gifיו...........איזו הפתעה
ושוגי - ככה הפתעת אותי וזכרת !!!! ווואו - התעוררתי בכיף ! ותודה על כל הברכות, אתן מקסימות !!!!! קיבלתי היום מתנה מאלה שהיא מתנה בפני עצמה, היא צוחקת ובקול. אתמול היא התחילה עם זה והיא לא מפסיקה, וזאת בתוספת הקולות היפיפיים שהיא מפיקה !!! היום בפעם הראשונה קראתי לבייביסיטר, שהיא גם חברה, ואנחנו יוצאים לחגוג כזוג במסעדה בעיר, וסופסוף קצת על אופניים כמו בימים ההם ! וכמובן שאני אתקשר כל רבע שעה לשאול מה שלום הגיברת.... מזל טוב לאופק המתוקה
שחוגגת לה שנה - אין כמו היום הזה ! בחרתי להעתיק מילות לשיר שאני כל כך אוהבת ותמיד מתרגשת כשאני מקשיבה: זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך זו ילדותי השנייה עול השנים כבר נשכח זו ילדותי השנייה לבי נפתח דרך עינייך בת אני רואה ומגלה שוב עולם דרך ידייך אלמד לגעת שוב בגלי הים דרך שפתייך בת טעם חדש למילים ואיתך שוב אגדל בלי לחשוש אנחנו כבר בני שלוש זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך דרך שרייך בת אני אלמד שוב להקשיב לבריאה בפסיעותיך אצעד בדרך אל פלאים שבעה בחיוכייך בת בוקר חדש ללילות ואיתך לחיים יש סיבה אנחנו כבר בני ארבע זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך במבטייך בת אני אלמד שוב לאהוב בלי לחשוב בדמעותייך ארעד כאילו סוף העולם קרוב בחיבוקייך בת רטט עובר בגופי ואיתך יום נוסף אבקש ואנו כבר בני חמש זו ילדותי השנייה מה שתתני לי אקח זו ילדותי השנייה איתך