יפית!!

Dug E

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיפית!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אהובתי!!המון המון מזל טוב! אם רק היית יודעת כמה את חשובה לי וכמה כמה אני אוהב אותך מזמן כבר לא היית בתולה
. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם ועד 120! חולה עליך אחותי עם הפנס (מעל) לגבה
צחר.

S h A b i T

New member
יפיתינקה :)

פשוט נשמה טובה :) את הילדה הכי משוגעת שהכרתי בחיי נראה לי.. שיהיה מלא מלא מזל טוב .. (18?!) רק אושר ושמחה
עללמוג

shmuelr

New member
יפית מזל טוב מותק! את בחורה מקסימה

מאין כמוה. בהצלחה בכל מעשה ידייך בימים אלה וגם בהמשך החיים.

Tomer TR

New member
מזל טוב ימצ'וגעת! ../images/Emo65.gif../images/Emo193.gif../images/Emo146.gif

יפית יפית... בלעדייך הערסים היו חוזרים לשלוט בבת ים בלעדייך לא היתה קיימת אחוות השחורים בלעדייך אביב גפן היה קונה כבר פרארי בלעדייך לא היה כבוד לחבר'ה באברבנאל בלעדייך אני ח'צי בנאדם...בלעעעעדייך אניייייי בעעעעצם כלווווום שיהיה בהמון המון מזל טוב כפרות!
חולה עלייך, יומולדת שמיח מלכה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"בלעדייך אביב גפן היה קונה כבר פרארי" יואווו קברת לי ת'חיים דיי אתה חיב להפסיק ליהיות כזה מצחיק אתה הורג אותי!

ליאןןן

New member
יפיתי!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif

המון המון מזל טוב חולת נפש שלי!
אחת הנשמות, אי אפשר להיות לידך ולא לחייך
. אני מאחלת לך רק טוב, שתהיי באמת מאושרת ושתמיד תחייכי
. יום הולדת שמח! אוהבת אותך המון
. (וסתם כי אני אוהבת את התמונה הזאת :))

יפית:)

לא נורמלית! אי אפשר להיות לידך יותר מחמש דקות בלי להקרע מצחוק
רק אושר, כיף, בריאות והצלחה:)

יפיתתת../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אחת הקורעות והקרועות
שתזכי לחיים ארוכים משגעים ומשוגעים בדיוק כמוך
האם את חוקית?
אם כן- מזל טוב!
אם לא- לא נורא, שנה הבאה
איי לוב יו
שני

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gifיפייייייית!../images/Emo77.gif

אח אח יפית... הילדה עם השריטה הכי עמוקה מצחיקה וטובה שאני מכירה. את פשוט ילדה מצחיקה ומשוגעת שאי אפשר לא לצחוק איתך ולהתחרפן איתך ופשוט להתאהב בך! ובאמת תמיד כיף כל כך לראות אותך בכל אפשרות! שיהיה לך כל כך הרבה מזל טוב, רק אושר וחיוכים כל הזמן! [ובהצלחה במתמטיקה!]. מתה עלייך!

שחוררר

New member
יפית.

זה התחיל ממזמן... בהכרות עם ילדה משוגעת שרצתה כ"כ שורה ראשונה. ומאז ועד היום, זה ברור לכולנו. יפית רוצה- יפית מקבלת
(שימי לב למשחק מילים המטורףףףףףף) בצעקה אחת גדולה... "אמהות ואבות..." שני ילדים מוכים תדהמה. שאביב עושה את "אלימות", כמה עלוב הא? הכרתי ילדה מלאת חיים, שמחה, פשוט אחת מדהימה. וזו את יפית. אני לא אחד שיודע לברך, אני יודע. אבל רק שתדעי, שאת אחת הברכות הטובות ביותר שקיבלתי בחיים שלי. תודה על כל הרגעים הקטנים, שהיית שם בשבילי. על הצחוקים בכל שניה ובכל רגע של עצבות. על אותם רגעים של "ניצול" באותן הופעות... ועל הרגעים שנתת לי לעזור לך. תודה. ותזכרי... שאם אני הולך לאיבוד, לך. זה לא אומר שאני לא אוהב אותך. כי אני כן. מתוקה, מזל טוב עד 120. אוהב עד השמיים איתן.

../images/Emo55.gifהשחורה בנשים ../images/Emo99.gif

כבר שלחתי לך את כל אהבתי, אבל זה לא מספיק, ואת יודעת שאני אוהבת לחפור לך
אז המון מזל טוב ילדה, שטויות נדושות של אושר (אני מוותרת על הכושר
). שיהיה לך מספיק כסף לעבור כבר מרוקט למשהו איכותי, כי זה בכלל כבר לא מצחיק!
תודה על כל הרגעים, הצחוק גם כשקשה, על הפנטומימה בהופעות ועל ה"יה!!!
" (גם על התמיכה אחרי שצוחקים עלינו) את מדהימה, ולא לוקח הרבה זמן לגלות את זה, ואני באמת מאושרת שזכיתי להכיר אותך, (מהשבלול ברכבת מקוקהקולה, ועד להשתנות הליליות
) את מיוחדת כ"כ, שלא תאבדי את זה אף פעם. אוהבת אותך, ומיותר לציין שתמיד כאן, את יודעת.
גליודה

izzys

New member
מי זאת החוקית הזאת? ../images/Emo99.gif

מי אם לא יפית הבת ימית, הבנאדם הכי קרוע במדינת ישראל! ילדה, שיהיה לך היום הולדת הכי שמח שאפשר! מקווה שגם היום החיוך והצחוק הם חלק בלתי נפרד ממך, יאללה צאי לקרוע את העיר, שיגועים בלאגנים.
מאחלת לך המון טוב, שתגשימי את כל אשר חמדה/תחמוד בו נפשך. ושורה תחתונה, שיהיה המון במזל טוב!
, מור.

חנושש

New member
אחח אחח השחורה הזאת../images/Emo99.gif

יפיתי יפתי ^^ שיהיה לך המון המון המון המון המון מזל טוב! *בקשה שאני אפסיק להיות גרועה בברכות*
שיהיה לך רק טוב,חיוכים,אושר ובלה בלה אוהבת אותך המון המון. חן.

כפרע

מזל טוב יקירה, את בהחלט מישהי מיוחדת במינה! ההיכרות איתך הייתה אחת הטובות שהיו לי,באמת. עם כל המירמור,היה באמת טוב ואני כל כך שמחה על היום הזה. מאחלת לך שתמשיכי לחייך, לצחוק, להינות, לעשות שטויות, לזרום, לבייץ בלופים
, לחבק, לאהוב, לחלום ולהגשים.
רק טוב.
.

The Kinslayer

New member
../images/Emo49.gifשרמוווווווווטה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המון שנים של אושר והצלחה שיהיו לך. אני אוהב אותך המון, את הפיהרר שלי!!

מזל טוב יא חופרת!!!

יפית! משוגעת אחת... עם מי עוד אני אתפלח לגני התערוכה אם לא איתך? נשמה, אני חולה עלייך ברמות מטורפות. את ילדה מיוחדת ומגניבה (אם כי קצת משוגעת). אני מאחל לך שכל מה שתרצי יתגשם ושתמיד תשמרי חיוך קטן לכל דבר. תמשיכי לעשות שמח ומצב רוח טוב לכל הסובבים אותך. -עידו

Noam TG

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif כפרעליך!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

למעלה