יפית!!

שעוכי

New member
יפית!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הילדה (שכבר לא ילדה) שלא יורד לה החיוך מהפנים. מזל טוב יקירתי יומולדת שמח! אוהבת, מאי.

תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif

ולכל מי ששלח אס אמ אס התקשר והפתיע! ריגשתם אותי כל כך!

קצת באיחור,

אבל את יודעת.. הסיבה מוצדקת. יפית , את היופי והכח הטמון בך, מודה, לקח לי המון זמן לגלות, אבל עכשיו, את אחת האנשים שאני יותר מעריכה ואוהבת. לפעמים אפילו מעריצה. את בן-אדם מיוחד, יש בך המון אומץ ורצון להתמודד עם החיים, עולם שלם בפנים, שכל כך הפוך ממה שאת מציגה. לפעמים אפילו קצת קשה לי להבין מהיכן את שואבת את הכוחות, במה את נאחזת, אבל אני רוצה לומר לך .. שאת אחת במינה. אין עוד יפית כזאת. המון מזל טוב שיהיה לך, יפית חג'ג', ותהיי מאושרת, רק תהיי מאושרת. מחזיקה לך אצבעות בדרך המיוחדת שבחרת לעצמך, אני כאן אם רק תרצי.
, ענבר |נוסח-מצרי| ברנטל!.
.

יפית אהובתי ../images/Emo23.gif

כל כך מצטערת על האיחור. יומיים לא נכנסתי לכאן כבר. יפה שלי, אני מקווה שהייתה לך את היומולדת הכי טובה בעולם. מטצערת על חוסר ההגעה [עבודה וכאלה] מבטיחה לך פיצוי ברגע שאני אראה אותך. אני אוהבת אותך כל כך. תמיד את גורמת לי לחייך, ולצחוק, ולשכוח מהכל. שתזכי רק לאושר.

../images/Emo99.gif

לא נורא חתיכה! אני מבינה
נ.ב התחלתי טיפול פסיכולוגי אחרי שקראתי את הברכות כי כולם כותבים שאני משוגעת אז אני רוצה לבדוק את זה בתודה מראש |יפית שקט|

נשמההההההההההההההה

סופסוף באמת 18!!!! מזל טוב מקסימה!! שתהיי תמיד תמיד מאושרת ושלא תנצלי יותר מידי את זה שמותר לך לקנות אלכוהול.. אוהבת מלא!!

למעלה