יופי. ותודה שאמרת לי! לא הייתי בטוחה, כך שזה מאוד מעודד.
A Ayelet 363 New member 9/12/10 #50 יופי. ../images/Emo13.gif ותודה שאמרת לי! לא הייתי בטוחה, כך שזה מאוד מעודד.
O Orush the Best New member 8/12/10 #36 ואוו ממש אהבתי! כל הכבוד!../images/Emo183.gif אהבתי הכל D: גם השיר השתלב ממש יפה, ואהבתי אותו ברקע למרות שאנלא מתה על השיר הזה ממש אהבתי ששמת דגל ישראל מאחוריי התמונות שלו בקיצור, LIKE כל הכבוד, ותודה שדיברת על המעריצים מישראל באופן כללי ולא רק בשמך, זה משמעותי
ואוו ממש אהבתי! כל הכבוד!../images/Emo183.gif אהבתי הכל D: גם השיר השתלב ממש יפה, ואהבתי אותו ברקע למרות שאנלא מתה על השיר הזה ממש אהבתי ששמת דגל ישראל מאחוריי התמונות שלו בקיצור, LIKE כל הכבוד, ותודה שדיברת על המעריצים מישראל באופן כללי ולא רק בשמך, זה משמעותי
ש שתיקה אחרונה New member 8/12/10 #37 ../images/Emo60.gif../images/Emo24.gif כייף לראות שאהבתם! זה ממש חשוב לי וכן, היה לי חשוב לדבר על המעריצים בישראל באופן כללי..
../images/Emo60.gif../images/Emo24.gif כייף לראות שאהבתם! זה ממש חשוב לי וכן, היה לי חשוב לדבר על המעריצים בישראל באופן כללי..
ש שתיקה אחרונה New member 9/12/10 #48 ../images/Emo60.gif../images/Emo24.gif שמחה כ"כ לראות שאהבתן אני משתמשת בסוני וגאס...
M Maverick Spirit New member 10/12/10 #52 וואו! הסרטון ממש מגניב. . לי לא היה את הזמן לכתוב לו בטוויטר >_<
D daydreambeliever New member 11/12/10 #56 זה מדהים!! בובה עשית עבודה מדהימה ../images/Emo47.gif תודה!! וכל הכבוד! אני מקווה שהוא ראה ואהב
מ מיה מהאגדות New member 9/12/10 #42 מזלטוב לשחקן הכי אבל הכי חתיך בטלוויזיה!!../images/Emo23.gif המון מזלטוב ותודה על המתנה הזו שנקראת דיימון!!
מזלטוב לשחקן הכי אבל הכי חתיך בטלוויזיה!!../images/Emo23.gif המון מזלטוב ותודה על המתנה הזו שנקראת דיימון!!
Y yt2104 New member 10/12/10 #54 שלום אני חוזרת אליכם אחרי חופשה באילת...... כן היה כיף מאוד. לאיאן אהובי יש יום הולדת איך גדל הנער . איחלתי לו מזל טוב בטוויטר נקווה שיראה (ויתאהב בי מיידית) . happy birthday to you my dear Ian !!!
שלום אני חוזרת אליכם אחרי חופשה באילת...... כן היה כיף מאוד. לאיאן אהובי יש יום הולדת איך גדל הנער . איחלתי לו מזל טוב בטוויטר נקווה שיראה (ויתאהב בי מיידית) . happy birthday to you my dear Ian !!!
ש שתיקה אחרונה New member 10/12/10 #55 ../images/Emo60.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif אני מקווה שנהנית "איחלתי לו מזל טוב בטוויטר נקווה שיראה (ויתאהב בי מיידית)" ענקית
../images/Emo60.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif אני מקווה שנהנית "איחלתי לו מזל טוב בטוויטר נקווה שיראה (ויתאהב בי מיידית)" ענקית