היום יום הולדת

אביחי 33

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo79.gifהיום יום הולדת../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif

אירועי הפורום רק הולכים וגדלים, ואני כ"כ שמח על כך
לא עברנו את יום הולדתי, והנה יום הולדתן של התאומות המקסימות טל ועדי הגיע
מקסימות, אילו רק יכלתי להביא לכן חלק מן הברכה שנתתן לי,זה יהיה הסיפוק הכי גדול שלי
אז... שיהיה במליוני מ=ז=ל ט=ו=ב לשתיכן
שתמשיכו להיות כ"כ מדהימות וחמודות. המשיכו לתרום ולאהוב את אגם ברמות
ואל תפסיקו לעולם להיות-עצמכן
שיהיה בהצלחה בלימודים, בתחומי החיים, בחיי הזוגיות, ובחיים הבינאישיים
חולעליכן
אביחי :]

בננננננננננננות../images/Emo110.gif

גמלכןןןןןןןןןןן יש הפתעונתת
באמת חשבתן ששכחנו אתכןן?! לאאא... אתן תקבלו אותה מחר בצהריים יחד עם אביחי אבל בנפרד
אתן תראוו וגםם הברכה.. יומולדתת שמחח אוהבתת:)

יפות שלייייייי../images/Emo41.gif

הנה הגיע היומולדת שלכן גם..ואני שמחה בשבילכן..:]] שיהיה לכן המון המון מזל טוב..המון הצלחה ובריאות.. שרק בריאות,אושר,עושר,יושר והצלחה ימלאו את חייכם.. שכל משאלות ליבכן יתגשמו ושבכל מעשה ידיכן תצליחו..:]] אני מאושרת ולא מתחרטת לרגע על זה שהכרנו..אני רק שמחה לדבר איתכן כי אתן מקסימות ומדהימות כל אחת בפני עצמה..אני אוהבתותכן המוןן המוןן שאתם אפילו לא יודעות כמה ומאחלת לכן המון אבל המון מזל טוב ותנצלו את היום המקסים הזה שהוא אך ורק שלכן מתוקות שלי..אני כבר אדבר איתכן וברכה ארוכה יותר אתם תראו כבר..:]] אוהבתותכן מלאאא מלאאא ומזל טוב ענקקקיייי...:]] -שירק'י-

TOUSH

New member
../images/Emo65.gifלטל ועדי המקסימות../images/Emo65.gif../images/Emo210.gif

יומולדת יש רק פעם בשנה יום יחיד ומיוחד והיום זהו היום שלכן ואני מאחלת לכן את כל הטוב שבעולם שתדעו רק ימים טובים ושתמיד תהנו מהחיים החיים יקרים זכרו זאת תמיד ומשפט אחרון עצה לחיים : כל בוקר זהו יום חדש נצלו אותו עד תומו אוהבת עד אינסוף רעות

טל ועדי1

New member
רעותייייי../images/Emo70.gif חחח כל הזמן יוצא לך

לכתוב בול בחצות.. תודה רבה

בננות מתוקותתת../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo205.gif

לטל ועדי החמודות
לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה
הפרחים פורחים רק בשבילו
והציפורים שרות את השיר שלו
היום הזה הוא היום שלכן
בו אנו חוגגים את יום הולדתכן
לכן נאחל ברכה קטנה:] שתצליחו היום וגם כל השנה
אושר ובריאות נאחל כמובן
ולפני שנשכח
גם מזל טוב קטנטן
מזל טוב לכן טל ועדי המיוחדות
ובעיקר מושלמות
צרור ברכות ואיחולים והמון חיוכים על הפנים
אוהבת אותכן המון
רעות

oorlyy1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gifטל ועדי יפיפיות ../images/Emo41.gif

מושלמות שלייי
המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב!!!
הרבה הצחלה בחיים
אושר......
ובריאות.....
שיהיה לכן יום הולדת הכי שמח שאפשר עם מלאה מלאה
ו.......כמובן שתיפגשו את אגם עוד 445435 פעמים חחחח
אןת חברות ממש טובות ואני מתה עליכןןןןן
תמשיכו ליהיות פעילות בפורום
וזהו
תמשיכו ליהיות מושלמות כמו שאתןןןןןןןןןן
ב-
ענקית ענקית.......אנייי

בננננות../images/Emo110.gif

מתוקות שלייייייייייייייי היום יומולדתת... מזל טובב אני מאחלתתת לכןןן שתשמחווו תמידד שתצליחווו בכלל... שתגשימו את החלומוותת שלכןן.. שתהיו מה שאתן רוצוותת להיוות.. שיהיה לכןןן עד 555555555555555555555555 שניםם.. [חמסההה חמסה:p..] שתלכו בדרכיםם ישרוות.. שתעשוו תהחלטות הנכונותת... ותמשיכווו להיות תאומותתת זהוות מקסימוותת שבעצםם הן לא זהוות:p ולסיוםםם שיר משמעותייי כל כךךך.. והוא אומר המווון...
"... אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין." אוהבתתת אתכןן ותמיד פה בשבילכןן.. מיכל

TOUSH

New member
מיכ זה אחד השירים שהכי מרגשים../images/Emo210.gif

אותי
יש לו בו כ"כ הרבה עוצמה והוא כ"כ נכון, הלוואי וכמו שאני אוהבת את השיר אני יוכל לישיים אותו.

אייללוש

New member
מה שמו../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif[אל תבינו לא נכון אני

מכירה אבל אני צה לחפש את השיר
]

TOUSH

New member
שיר בעיפרון-בית הבובות../images/Emo210.gif

מקווה שעזרתי חומד

מזל טוב

מזל טוב לאחיות הכי מקסימות העולם !!! תמשיכו להיות ילדות מתוקות ויפות כמו שאתם שתזכו עד 120 שנה ושכול משאלות ליבכם יתגשמו מהכול ה-
חן אלבז

למעלה