היום יום הולדת

טלוש ועדידושש../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

המון המון מזל טוובב...
שתמישכו להיות תמיד מדהימות ויפות כמו שאתן היום
שכל מה שתירצו אי פעם יתגשם
שתמיד תיהיו מוקפות באהבה
ושלא תפסיקו להעריץ את אגם אף פעםםם!!!
אממ ועכשיו ברכה בשיר קטן... יום הולדת חגיגה נחמדת, לזמן שחלף ולניסיון שנוסף. ותמיד בתאריך קבוע ביום שונה של השבוע, ובשנה אחת יותר נבוא אליכן ולא נוותר. נפזז על רחבת הריקודים כאילו היינו ילדים, ולכבודכן כוסית נרים שאת השמחה תנעים. נאכל הרבה ממתקים נתן לכן המון חיבוקים, נשירה לכן שירים במטרה את המורל להרים. אותכן על כסא גבוה נישא גבוה ככל שנוכל להרים המשא, נעלה אותכן מעלה למרומים, כמספר שנותיכן פעמים, ועוד פעם נוספת, כהדרן שתהיה לשנה הבאה, כמובן. ולכן מלוא החופן שלוחות שפע איחולים ורוב ברכות, עד מאה ועשרים שנה שינתן לכן הכול במתנה. מ ז ל ט ו ב !!
|

פוסה

New member
טל ועדי ../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo28.gif

יום הולדת הוא יום מיוחד ולכן נחגוג אותו מיד!!! דברים רעים אין אצלך ואפשר למנות את הדברים שבך: יופי-- לא חסר חוכמה-- יש המון אהבה-- שלא תגמר הצלחות-- יש מיליון יומולדת הוא יום שמח ולכן אותך לא נקפח, למרות כל הדברים הטובים שבך ולמרות שאין הרבה לאחל, נשלח איחולים לבביים ואת היומולדת לא נקלקל מה אפשר לאחל למי שיש לו הכל??? טל ועדי שלי הצלחתן בגדול! |------------------------------------------------------------------- טל ועדי זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving..."
אפרת

טללל ועדיייי ../images/Emo24.gif

שיהיה לכן המון המון מזל טוב!!! שלחתי לכן מסר... מתה עליכן!!

והנההההההההה ההפתעההה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

*שהיא כבר לא כלכך הפתעה:p..* אני שמה פה גם את של אביחי וגם את של טל ועדי כי לא בטוח שיראו בשרשור של אביחי..
וזה לוקח זמן להוריד.. אני דעת.. אבלללללל תורידווו אל תתעצלו
ותחשבו שלהעלות את זה לקח הרבה יותר:p של טל ועדי
http://www.megaupload.com/il/?d=06MF5T5K של אביחי
http://www.megaupload.com/il/?d=JRBCGZK7

זה השתנה שם קצת..../images/Emo110.gif

יש לכם להקליד את האותיות שרשומות שם, אז תקלידו ואז תלחצו DOWNLOAD..
ואז זה סופר לאחורה שניות ואז תלחצו "לחץ כאן להורדה"
מכאן אתם תסתדרו:p

פוסה

New member
זה לא עובד..

זה כותב אצלי שכל ההורדות תפוסות כדאי שתעלי לשרת אחר מהיר יותר .. זה לא טוב

דוגמא../images/Emo110.gif

כל פעם זה אותיות אחרות אבל ככה זה צריך להראות.. זה 3 אותיות אנגליות. ואז מה שאמרתי.. זה לפעמים מופיע ולפעמים לא [אינלי מושג למה] אז אם זה לא פשוט תצאו ותכנסו:]

למעלה