הודעות משמחות !D:

PerfectSP

New member
כי הוא גרמני,באמת! ../images/Emo190.gif

ואני מכירה את התרבות הגרמנית מקרוב
נורא מנומסים,מאוד מאוד, אבל אז הם אוגרים את כל הכעס... ואז פעם אחת בבום הוא יוצא!

SpongBobit

New member
נכון D:

למרות שהנימוס לפעמים הוא לא אמיתי, כאילו זיוף...כי ככה חינכו אותם. אין לי איך להסביר את זה;;

PerfectSP

New member
ברור.. ../images/Emo190.gif

הם לא באמת מנומסים, אבל חייבים להיות מנומסים כי ככה זה... יש לי דוד בגרמניה[תודה לאל הדודה היא הקשורה בדם
] מה זה מפחיד הבנאדם
הוא פשוט כל כך גרמניXDDDDDD הוא ממש מפחיד בקטע הזה!!!! ויש לו טראומה מרכבות

tsofa

New member
אאיייזה חממווודיםם !! חוללה עליייהם =] ../images/Emo85.gif

עוד הודעה משמחת מאוד |כוכב| |כוכב|

בשעה 1:00 ראיתי EMA באור הזרקורים בMTV ממש לפני 2 דקות ואת מי אני רואה!??!?!? נכון טוקיו הוטל שלננננו!!!! ישר רצתי להביא את הפלאפון לצלם בשבילכם וצילמתי.. אני אעלה את זה ליוטיוב ואשים פה, זה לא ממש מההתחלה אבל כמעט! יש חלק שלם שביל מדבר באנגלית [עם מבטא גרמני כבד ומצחיק XDD] למקרה שלא רואים את הכתוביות אז הם מספרים שהיה להם קשה ללמוד את השפה האנגלית והם עדיין לא מאמינים להתצלחה האדירה שיש להם! שהם מאושרים מכל מה שיש להם עד עכשיו! אממ זאת שמדברת ברקע אומרת שתוך שנתיים הם הצליחו להפוך ללהקה המצליחה באירופה ומראים חלק מכל קליפ כמעעט! :]]

אוו מה חשבתי שכתבתי כוכב? ** ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

חחחחחח ההתלהבות של השניה!

הכתובת לסרטון ששודר ב MTV

http://www.dailymotion.com/video/x38i9j_tokio-hotel-best-band-spotlight בסוף מצאתי את זה בבלוג של אן ולרה, הדבר היחיד השונה זה שהיה כתוביות לאנגלית שזה פורסם ב MTV תהנו D:

PerfectSP

New member
הווו תודהDDDDDDD: ../images/Emo190.gif

חחח למה אני עדיין ערה?!
אח שלי קם לצבא עוד שעה וחצי
איזה הזויXDD

Rukia nik

New member
יאיי איזה כיף!

טוקיו הוטל משתלטים על ישראל!
ותודה שטרחת והודעת לנו!

rocket

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

אני שמחה בשביל הלהקה על ההצלחה שלה! (בקצב הזה - מונסון = שיר השנה של גלגל"צ!!)

PerfectSP

New member
רדי סט גו-,מונסון-3 ../images/Emo190.gif

רק לידע כללי, מקום ראשון מיקה,עם רילקס,מקום שני היי ת'ר דלילה של פלאיין וויט טי'ס. תצביעו כמה שאתם יכולים לשני השירים!!! http://www.glgltz.co.il/ אני פשוט מצביעה,חוזרת אחורה ומצביעה שובD: ואתם חייבים לבחור 5 אם אני לא טועה,חובה,אז תבחרו עוד שלושה אחרים שאתם רוצים פשוט

PerfectSP

New member
*רדי סט גו-שמונה ../images/Emo190.gif

הוא לא כותב לי שמונה מישומה!!!!! ;;;;;;; שנייה,אולי ייראו את השמונה,רק שאני לא רואה עכשיו,אני אנסהXD מקום

למעלה