היה היתה אישה אחת...-מומלץ לקרוא

אצלי מחר בערב יוגש:

חזה עוף ממולא מבית היוצר של ה
כרגע על הכיריים מרק עם "אטריות צבעוניות" הילד מזה התלהב מהאורז הפרסי...יש סכוי שאשקיע מאמץ להכין < לא מתחייבת
> ובלילה לחברים שיגיעו לצפות בסרט: נער החידות מבומביי אני מתכננת לעשות הפתעה ולהכין את מנת הקינוח המדהימההההה. מתי מחלקים פרסים לתלמידים מצטיינים?
 
../images/Emo88.gifעכשיו את מקבלת פרס../images/Emo6.gif

אני רואה טוב? את עומדת ומבשלת איטריות צבעוניות ואורז פרסי,חחח תזהרי את הופכת לבשלנית זה מדבק
תשקיע מאמץ תקבלי פרס-מחמאות אין סוף מהילדים והמהאורחים
 

noa555555

New member
אם כך:

אני מבינה שלא יעזרו פה שוחד או שלמונים, ופה לא נקבל שום מתכונים, נרייר מול מחשב שתקן, במקום לקבל גונדי -ממש כאן, שלא לדבר על קונוס עסיסי, או שמא אולי-אורז פרסי, ומשלוחות כבר לא נקבל, אמר פה העם בטון קובל, לבשל כבר נצטרך לבד, ואשר לנו אבד- אבד
ופשטידת חצילים שכזו, עם כרישה, תפיח חיים בכל עצם יבשה, אוחח..רוטב ניגר, שמא לא מאוחר? לנגב אותו קצת גם מחר?
נראה מדהים, אגב. ריירתי פה למוות ממש. (תוך כדי אכילת סלט חסה מול המכשף).
 
נועה בכייף תבקשי מתכונים תקבלי../images/Emo24.gif

יש משפט לא על החסה לבדו יחיה האדם
 

noa555555

New member
בטח שלא רק על החסה,

יש גם מללפפונים, מה חשבת?
אני מתקשה לבחור איזה לבקש , כולם נראים פיצוץ. יאמי יאמי וסחטיין.
 

w o m a n 10

New member
U גמני מכירה אישה אחת כזאת ../images/Emo8.gif

נושי, סחתיין, איזו כתיבה יפה.
נשמע שהיה נעים וטעים. רק שמחות.
במה מילאתן את חזה העוף? אני ממלאה בכבדי עוף מטוגנים עם הרבה בצל. אני פורסת את השניצל ,שמה שורה של כבד מקפלת, עוטפת הכל בנילון נצמד ומהדקת כמו סוכריה. מקפיאה לרבע שעה ואחר כך מטגנת. עכשיו תורך
 
../images/Emo140.gifמתכון-חזה עוף ממולא

6 חזה עוף שלמים להשרות כשעתיים בסויה ומיץ לימון(מלימון אחד סחוט וטרי) לפתוח כל חזה מהצד לאורך(שיפתח למעין צורה של ספר) _________________________________________________________ למילוי 300 גרם בשר חזה עוף טחון 200 גרם בשר הודו אדום טחון ________________________________________________________ לאדות במחבת במשך 10 - 5 דקות את החומרים הבאים, לבישול חלקי: פטרוזיליה קצוצה 1 קופסה פטריות חתוכות 3 כפות צנוברים 2 כפות צימוקים 2 גזר מגורד ________________________________________________________ לאחר האידוי להוסיף לתערובת הירקות את הבשר הטחון ולהוסיף את התבלינים הבאים: 1/2 כף תבלין לסטייק 1/2 כפית אגוז מוסקט 1/2 כף פפריקה מתוקה 1 כף שטוחה אבקת מרק בצל 1 שן שום קצוצה כפית פלפל שחור להחזיר את הכל שוב למחבת ולאדות במשך חמש דקות נוספות. ________________________________________________________ לאחר שהבשר אודה יש למלא את החזה עוף בתערובת הבשר, לתבול בביצה ולאחר מכן בפירור לחם ולטגן מעט במחבת ע"מ שהחזה יסגר ולא יתפרק.
התערובת לטיגון: פירורי לחם בערך כוס+2 כפות קמח+כף פפריקה אדומה+מעט כורכום, מלח ופלפל
לביצה להוסיף מעט מים ע"מ לדלל אותה ולערבב היטב _______________________________________________________ לאחר הטיגון להניח את החזה עוף בתבנית גדולה של התנור ולשפוך על החזה עוף מלמעלה מעט רוטב שהוכן מ: 2 כפות אבקת מרק בצל/פטריות 1 כוס מים שופכים את הרוטב על החזה עוף, מכסים בנייר כסף ואופים בערך כ- 3/4 שעה. המלצה- להגיש לכל אחד חצי חזה ולא חזה שלם כי זה ענק. במידה ונשארה לכם תערובת שלא מולתה בתוך החזה עוף בשלו אותה עם 2 כפות קורנפלור וכוס מים ולפני ההגשה שפכו מעט מתערובת הבשר על החזה עוף. תהנו!
 
WOW מדהיםםם כל הכבוד../images/Emo106.gif

תודה על השיתוף
למה לי לא יוצא כאלה טה דיג טובים?
פעם הבאה לא מפספסתתת
 
אימצתי

אני כל כך רגישה לבצל, שאסור לי אפילו להיות באותו חדר כשקוצצים בצל. אני הולכת לבדוק את שיטת ההקפאה נשמע לי הכי מבטיח ואף קל לביצוע. אולי בהזדמנות אנסה גם את שיטת מסטיק המנטה
 

VERED SHEL

New member
שלום נושי אחת...

אפשר את המתכון של האורז אושפלו והקציצות גונדי? אורז אושפלו זה חלום שלי כבר הרבה זמן... תודות!!!!!!!!!!!!!
 
../images/Emo92.gifמתכונים, לעיתים חלומות מתגשמים../images/Emo6.gif

מרק גונדי מצרכים למרק: 4 שוקיים עוף 2 גזרים מגורדים חתיכה קטנה של דלעת חתוכה לקוביות עלי סלרי בצל שלם עלי שמיר עלי פטרוזיליה 4 כפות חומוס (חומוס מבושל קפוא של סנפרוסט-אפשר לרכוש בכל סופר במח' קפואים) להכניס את כל החומרים לסיר ולמלא 3/4 מים ולבשל כחצי שעה ולאחר מכן להכין את הקציצות למרק. חומרים לקציצות-כמות של 20 קציצות 250 גרם בשר טחון של חזה עוף 250 גרם בשר טחון הודו אדום 150 גרם חומוס קלוי שטחון דק לאבקה 2 בצלים גדולים מגורדים או קצוצים במג'ימיקס 1/4 כוס שמן 2 כפיות כמון 1 כף אבקת מרק 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור לערבב את כל החומרים ביחד ולהכין מהתערובת כדורים (כל כדור בערך בגודל של כדור פינג פונג) ולהוסיף למרק ולבשל עוד חצי שעה. אורז אושפלו-מתכון של ה
|מלכה שאלופה בבישול
לפרוס פרוסות תפוחי אדמה(בערך כמות שתכסה את תחתית הסיר) ולשים בסיר ולטגן אותן במעט שמן עם מעט כורכום, פלפל שחור ומלח, טיגון קל של 10 - 5 דקות. לשים בקערה: 1/2 קילו אורז פרסי סוגת ולשטוף היטב מתחת לברז ולהכניס לסיר עם 3/4 מים ולבשל במשך 7-5 דקות עם כף מלח. לאחר הבישול של האורז לשים אותו בקערה ולהוסיף: פטרוזיליה,שמיר,כוסברה- קצוצים היטב -חבילה מכל סוג של ירק. להוסיף את הירק לאורז להוסיף 2-3 כפות צימוקים 2-3 כפות צנוברים כורכום כמון פלפל שחור מלח אבקת מרק עוף *תבלינים מעט ועל פי הטעם שלך לקחת את כל התערובת של האורז ולשפוך על התפוחי אדמה ולשטח ולהדק היטב בתוך הסיר. להוסיף כוס מים חמים ולדקור את האורז עם מזל שיהיו כמה חורים שהמים יחלחלו מטה. לכסות ולבשל על אש נמוכה כ- 30 דקות. בתיאבון
 

VERED SHEL

New member
איזה כייף לי!!!!

תודה רבההההההההההההההההההה!!! אני אבוא לספר איך יצא...
 

VERED SHEL

New member
ושאלות:

איזה סיר לדעתך הכי מתאים לאורז? כאשר מעבירים את האורז לקערה, מסננים אותו מהמים לפני? 5-7 דקות בישול שלו זה אחרי רתיחה? תודה
 
תשובות

הסיר המתאים ביותר הוא טפלון שטוח הנקרא סווטז' המונע הדבקות הקונסטרוקציה בתום הבשול ניתן להפוך את תכולת הסיר לצלחת עגולה או מגש לגבי הבשול המקדים- יש לשטוף היטב את האורז במים קרים להכניס לסירו להרתיחו במשך 7 דקות עם הרבה מים לסנן את האורז מכל המים הרתוחים ואז להמשיך כפי שתארה נושי יום נעים ואת מוזמנת להצטרף אלינו
 
למעלה