כי ככה המוח שלך מכין את הקליטה שלך לשמוע את זה ככה
מ מ י כ ל ל New member 16/3/06 #35 ../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif אי איזה שיר... ואני אפילו לא יכולה להפסיק אותו... אהה דינדה דינדה נין חט' פגר דינדה דינדה דינדה נין הית פגר (התפגר)
../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif אי איזה שיר... ואני אפילו לא יכולה להפסיק אותו... אהה דינדה דינדה נין חט' פגר דינדה דינדה דינדה נין הית פגר (התפגר)
A AvtipuS New member 14/3/06 #17 ליל http://www.sendit.co.il/download.php?id=xY53tpTocG0adhRrHKHC תהני.
ס סנוווופקין New member 14/3/06 #21 קשש אוחח אנשים יחסית לפורום מוזיקה שמיעה מוזיקלית מוגבלת. זה: ניב יא ניב יא ניב יא ניב יאללה תתפגר/תפגר
קשש אוחח אנשים יחסית לפורום מוזיקה שמיעה מוזיקלית מוגבלת. זה: ניב יא ניב יא ניב יא ניב יאללה תתפגר/תפגר
ס סנוווופקין New member 15/3/06 #26 יודעת מה!?!? מוקדש ללילביץ' בינגה בינגה בינגה בינג (של מיכל) i'm a foo fighter
ל לחוטמבל New member 15/3/06 #31 קששששששששששש קש קש קששש וקשש קשש ... . אוי קיש קש.. קיש קשש קשששש קששש זהו קיש קיש .... קששש קששששששששששש
קששששששששששש קש קש קששש וקשש קשש ... . אוי קיש קש.. קיש קשש קשששש קששש זהו קיש קיש .... קששש קששששששששששש
ס סנוווופקין New member 16/3/06 #36 קשש4אוור!!! can I get a kshh kshh?? ו ooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhh yaallaa beitar yalla hopa hopa
קשש4אוור!!! can I get a kshh kshh?? ו ooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhh yaallaa beitar yalla hopa hopa
L LiLdon New member 16/3/06 #40 דייייייי !!!!!!!!@!#!@$$^%& שיגעתם לי את השכל !!!!!!!!111111 גם דני במפגש כל רגע !!! עיצבנתם. נבלות.