היום ב-
אנשים

whatascene

New member
אה כן

וזה לא היה בכורה טלוויזיונית כי לפני חצי שנה או יותר ראיתי את all that i've got בספאנקינג ניו

../images/Emo66.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo187.gif

פורים ואיכות הסביבה
דואגים למפלס הכינרת? מאוהבים בפריחת סוף החורף? רוצים לקדם את מחזור בקבוקי הפלסטיק והנייר? תרגמו רעיונות סביביתיים לתחפושות–וזכו בפרסים בפורום איכות הסביבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=174&msgid=73638427

yaelrs

New member
../images/Emo207.gifבכורה טלוויזיונית!../images/Emo192.gif

דה יוזד היו היום בMTV! היה אימו ווישליסט והם היו מקום ראשון

MyMystery

New member
ראיתי חחח איזה מוזר.../images/Emo203.gif

בגלל שלא הייתי בבית אז ראיתי ואני כזה: WTF?! חחח ממתי דה יוזד בMTV? =\

לאאאא!../images/Emo223.gif

כלומר כל הכבוד להם והכול אבל די נמאס! MTV התחילו לחרוש על כמעט כל הלהקות שאני אוהבת, ולחשוב שלפני כמה חודשים אף אחד לא ידע מי אלו.. לא רוצה שזה יקרה גם להם

MyMystery

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo203.gif

אל תתנו לMTV להרוס אותם!!!!!!!!!! Fuck MTV.

MyMystery

New member
אממ לא ממש ראיתי אבל../images/Emo203.gif

ראיתי רק את דה יוזד חחחחחח ממש במקרהXD והיה שם את הסוף של מיי כמיקל רומאנס אה דה יוזד- take it away

O L g i T

New member
לפי מיטב זכרוני..

5 - afi 4- fall out boy 3 - panic 2 - mcr 1 - the used גמני נגד זה שהם באמטיוי והכל אבל אפשר להירגע בסה"כ זה ווישליסט, ומראים שם הרבה שירים שדווקא לא מראים ב- just see mtv [למשל פעם היה ווישליסט מיוז ובכלל לא מראים אותם, וכשהיה ווישליסט הים אז השירים שאותם כן מראים ברגיל דווקא לא היו שם.. היו אחרים.. למי שהבין מה אני רוצה..]

דווקא התחילו לחרוש על מיוז../images/Emo223.gif

בזמן האחרון לפחות... מעניין איזה שיר של פאניק שמו XD ואוו גם את AFI אפעם לא ראיתי בטלוויזיה

Rose131

New member
דאמיט. רציתי לראות את זה../images/Emo29.gif

ובתור חסרת M2 אז אני שמחה! כי לי אין קליפים נחמדים;[[ גרר...

whatascene

New member
יפה

עם כל הכבוד למסחור.. פשוט כיף לראות אותם בטלוויזיה אני מקווה שיצא לי לראות אותם מתישהו

yaelrs

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo192.gif

זה היה נחמד לראות אותם בטלוויזיה. וזה לא ממש מסחור, פעם במליון שנה שמים אותם בטלוויזיה.. היה כתוב שזאת הפעם הראשונה שהם בווישליסט. ואמממ אל תסקלו אותי אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את Take It Away וזה קליפ ככ יפהה

גאדדדד\=

אני בסביבות השנה מתחננת שיהיה קליפ שלהם באמטיוי'ס למינהם ועד שסופסוף יש אני לא רואה\= ראיתי קליפים שלהם אבל לראות קליפ בטלויזיה זה משו שונה.. -_- *צומי* :(

V e r t i c a l

New member
איך אני אוהב,

את כל הבנות האלה. שמחליטות שיש להם בעלות על להקות כי בטח אפחד לא שמע עליהן לפני שהן שמעו אותן והן בכלל הראשונות שהתחילו להקשיב להן ו-וואו!! אפשר לחשוב הכרתן כמה להקות באינטרנט (שכנראה באו בנוסף לכמה חברים) וזהו? לאפחד אין זכות לשמוע אותן? תיכף גם תבואו ותחפרו לי בפלייליסט ותוציאו שירים כי אני ממסחר להקות. כאילו - הקצנתי פסדר אבל צאו מהסרט. אתם לא הראשונות ובטח שלא האחרונות שישמעו את הלהקות האלה, גם את afi,panic,fob,fftl,30stm,ffaf,ובטח שדה יוזד, שמעו לפניכם.

*ללא כותרת*../images/Emo223.gif

אם דיברת על התגובה שלי אז לא החלטתי שיש לי בעלות עליהם או משהו.. ההפך אני מופתעת מזה ששמו אותם בMTV זה די מגניב רק שבזמן האחרון זה קורה ליותר מדי להקות שאני אוהבת... לא אמרתי שאין עוד אנשים בעולם שלא מכירים אותם אבל לפחות בארץ אין הרבה כאלה וזה מתחיל להימאס

V e r t i c a l

New member
מה מתחיל להמאס?

שאנשים בארץ מתחילים להכיר אותם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בנאדם שמכיר אחת מהלהקות מהרשימה הזאת מכיר את כולם, ולצערך (או לא לצערך, לא אכפת לי) בכלל בכלל לא חסרים אנשים כאלה. עם אמטיוי או בלי אמטיוי, אלו להקות שנהיו מיינסטרים (וכן, גם אני שומע אותם זה לא קשור, הם עדיין מיינסטרים). וזה ממש גם לא חדש שהם באמטיוי. פאניק שם כמעט כל הזמן, גם דה יוזד, גם פול אווט בוי ולא חסר עוד. ולא לקחת בעלות? "MTV התחילו לחרוש על כל הלהקות שאני אוהבת" טוב שלא אמרת שהם חורשים על הדיסקים שלך חחחחחח. זה בדיוק לקחת בעלות. אבל אני נוטה להאמין לזה שהמפשט הזה כשהוא הפוך הוא הנכון יותר, התחלת לחרוש על כל הלהקות שMTV אוהב/משדר.

whatascene

New member
תראה

זה די ברור שאף אחד פה לא היה הראשון שגילה להקה כלשהי, אבל בכל זאת יש משהו בעובדה שMTV מתחילים לשדר שיר מסויים של להקה שאתה אוהב. זה לא רק העובדה שאנשים מכירים אותם יותר ככה, אלא העובדה שכבר מכירים אותם מספיק בשביל לשים אותם ולחרוש עליהם, ורוב השירים שחורשים עליהם הם שירים של להקות שממוסחרות מהתחת. ככה שזה די מובן למה אנשים מתבאסים לראות להקות שהם אוהבים בערוצי מוזיקה, כי זה ישר מעלה את הנקודה הזאת. זה כבר לא נראה כל כך הגיוני שיראו קליפים של להקה מסויימת המון פעמים בMTV, ושהם עדיין לא יהיו ממוסחרים, וכל זה כי בזמן האחרון ההגדרה של ממוסחר הפכה ל"משהו שהרבה אנשים מכירים", שזה הרי לא העניין העיקרי של המסחור אלא רק תוצאת הלוואי (ולפעמים יש להקות טובות שמתפרסמות בזכות עצמן ולא בזכות מסחור, אבל נעזוב את זה כרגע). ובקשר למה שכתבת בהודעה השניה ("בנאדם שמכיר אחת מהלהקות מהרשימה הזאת מכיר את כולם"), אז דווקא לא. יש אנשים ששומעים מוזיקה בתור סגנון, ואז הולכים לחפש את כל מה שנמצא תחת הגדרה מסויימת של איזשהו ז'אנר (שבמקרה הזה כמובן נהפכה לאימו, עם או בלי קשר למוזיקה עצמה), ולפי זה מכירים להקות חדשות. לעומת זאת יש אנשים שמגיעים כך או אחרת לאיזושהי להקה (למשל דרך תחנות רדיו באינטרנט וכד') ולא בהכרח מכירים את כל הקשת של הלהקות שנשמעות אותו דבר (לפחות לפי טענה של כמה אנשים). וברגע שעוד אנשים מכירים אותם, למשל דרך MTV, ומתחילים למסחר אותם סתם ככה.. מה לעשות, כשזאת להקה שאתה מאוד אוהב זה גם פוגע בך באיזושהי צורה. ואז אתה מצטער על זה שהם הגיעו לטלוויזיה ושפתאום כולם מכירים אותם, לא רק כי פשוט הרבה אנשים נחשפו אליהם עכשיו, אלא כי פתאום הלהקה שאהבת ושאף אחד חוץ ממך (זה כיף לחשוב ככה) לא הכיר הופכת לדבר ענקי שמתמסחר בצורה היסטרית עד כדי גועל. אפילו אחרי קליפ אחד שיצא מדיסק חדש, זה לא אומר שהמוזיקה השתנתה. ובכל זאת אנשים החליטו שכל הדיסק ממוסחר והיה ממוסחר מההתחלה. *הערת שוליים* אחח כמה זמן לא זיינתי את השכל על מסחור.. חח *סוף הערת שוליים*

למעלה