היום ב-
אנשים

V e r t i c a l

New member
אני ממש מסכים עם על הפסקה שלפני

ההערת שוליים. בהנחה שהית מדברת על להקה באמת פחות מוכרת. (מיי, אודפרוג'קט, אנערף מה) אבל היא דיברה על דה יוזד. כאילו טוב שהיא לא בכתה ששמים מיי כימיקל רומנס באמטיוי. חחח

whatascene

New member
אני יכולה להגיד על עצמי

שאני אוהבת את היוזד כבר.. כמעט 3 שנים, ואני די בטוחה שכשהתחלתי לאהוב אותם הם לא היו מוכרים במיוחד, לא רק בארץ. ככה שאני כן יכולה לראות איזשהו שינוי כי לא קיבלתי אותם ישר אחרי אין לאב אנד דת'. ואני עדיין לא חושבת שהיוזד הגיעו לרמה של MCR, כאילו.. יש להם כבר פאקין בובות =\ וזה בלי דברים אחרים שאני יכולה לזיין עליהם תשכל ממש הרבה זמן (כמו הליריקסים, למשל). את מיי אני אוהבת, אבל מי לעזאזל מכיר אותם? כאילו, באמת.. אני מכירה איזה שני אנשים שכרגע יש להם כמה שירים שלהם וגם זה כי אני שלחתי (אחח והזמנתי דיסק שלהם ואני צריכה להזמין עוד אחד.. הם באמת ממש מצויינים).

../images/Emo45.gif../images/Emo223.gif

אין לי כוח להתווכח על זה יותר מדי אני רק מקווה שלא יקרה להם מה שקרה לMCR או לגרין דיי[מודה שאת ג"ד לא הכרתי לפני אבל אני רוצה לראות פה אחד שלא נמאס לו שחורשים, או לפחות חרשו, עליהם בMTV]

V e r t i c a l

New member
את כאילו אומרת את ההפך ממה

שאת טוענת, את יודעת? לא הכרת אותם מלפני זה, אבל נמאס לך שחורשים עליהם? דה יוזד הרי "יתמסחרו" <ונעזוב את זה שהמושג הזה לא נכון בהקשר הזה אבל מיילא> בעתיד, בדיוק כמו MCR ובדיוק עמו עוד הרבה להקות בסגנון. מה שעוד יותר עצוב, זה שמבחינתך זה שהם 'מתמסחרים' זה שנגיד מי מתחיל לשמוע אותם? פקצות? בשבילי מה שעצוב זה אולי שבנות כמוך מתחילות לשמוע להקות כאלה, שבטוחות שהלהקות האלה שלהם, ושבגלל שהסולן שלהם כלכך חתיך וכוסון ושיווווווו אז הם מדהימים. <וכן, הכללתי מאוד, ולא דיברתי רק עליך, נתתי דוגמא למשו כזה שאני זוכר שאחת מכן אמרה מתישו פה איפשו.>

אוקיי הבהרה מחודשת../images/Emo223.gif

זאת כבר עובדה ידועה שרוב הלהקות שMTV מתחיל לחרוש עליהם מתחמסחרות בסופו של דבר.. בשלב זה כבר אכפת להם יותר מהכסף שזה כבר עצוב ואז גם מגיעות כמובן כל ה"פאקצות" שמתחילות לאהוב אותם רק בגלל הסולן המושי מושלם שלהם וכאלה וזה למעשה החלק הכי מעצבן בהכול וסתם אם כבר אנחנו בויכוח הזה אני עדיין בשוק אבל אתמול שמו את ארקטיט מנקיס ברדיו

בנטליקע

New member
ממ אני רק לא הבנתי בכל הקטע הזה

זה שהם מופיעים בMTV אומר שהמוזיקה שונה מזו שהייתה לפני זה? מפחית את האהבה אליהם? אם כן אז זה נורא חבל..באמת זה לא כל כך אישי פשוט לא הייתי בטוחה לאן לשרשר את זה..

MyMystery

New member
חחחחח../images/Emo203.gif

אני נגיד, מבינה שמה שאני שומעת זה לא שלי אבל אני לא אוהבת את MTV בכללי. הערוץ הזה מעצבן.. ד"א רשימת הלהקות שכתבת הם להקות דיי מוכרות באינטרנט לדעתי..

V e r t i c a l

New member
באתי להגיב

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1445&msgid=74010343 להודעה הזאת, אבל אני כבר אעשה את זה פה לשתיהן כי כנראה שאת ממש לא משו בהבנת הנקרא. אמרתי שהלהקות האלה הן להקות מוכרות ובדיוק על זה טענתי שמי שמכיר 1 מכיר את כולן. וקודם, חחחח. יצאת בכלל טיפשה כי צחקתי על זה שבוכים ששמים דה יוזד טוב שלא בכיתם ששמים מיי כימיקל. וגם את זה לא הבנת?

whatascene

New member
תפסיק לרדת על אנשים בפורום

יש דרך להביע דברים גם בלי לקרוא לכולם טיפשים אתה יודע.

MyMystery

New member
טוב אז אתה יצאת טיפש. ../images/Emo203.gif

מה לעשות כשכותבים אז לא מבינים באיזה טון בנאדם מדבר. אני לא אוהבת להתווכח, אבל למה להתחיל לישר להגיד שאני טיפשה?? וכן. הבנתי מצוין למה התכוונת. זה אתה לא הבנת למה אני התכוונתי, ותרשה [או לא] להחזיר לך: אתה יצאת טיפש עכשיו!

D a r k B o y

New member
נמ...

זה די מעצבן הקטע הזה... טוב האמת היא שלפעמים כשאני שומע כל מני ידידות שמתחילות לדבר ככה על להקה בא לי לדפוק להן את הראש בקיר!!!
טוב סתם סתם...
אבל באמת יותר נחמד כשהלהקה פחות מוכרת.. לוידע למה, זה סתם חביב כזה.. שיש לך משהו עם החברים וזה שלא כולם יכולים להדחף
["כשיש לך" לא במובן שהלהקה שייכת לי כמובן...
]

CheN Y

New member
אוף גם אני רציתי לראות..

היה משהו מעניין שהפסדתי..?

למעלה