היי לכולם

GALI02

New member
סרטנית,אה?!

עדיף על אריה לדעתי. טוב אני לא בדיוק ארייה "אסלי" אני יותר עם אופק של בתולה.... פחחחחחחח..... אבל הכל שטויוות במיץ!!!!!

ronen1981

New member
הי גילי מה נשמע........

הענינים אצלך התפתחו לטובה או לכיוון כלשהו לפחות? איך עוד שבוע מתחילה ללמוד???????? ואו הזמן טס..........שיהיה בהצלחה. אם תרצי עזרה את יודעת למי לפנות אה
. ספרתי לך שהתחלתי עם מישהי במועדון? אתמול כבר יצאנו שוב פעם..... ונראה לי שבחמישי אני עוד הפעם יצא איתה........(זה מתחיל להראות כמו משהו בעל פוטנציאל .....)

יש לי הצעה...../images/Emo13.gif

אולי תיקח אותה ביום שישי למועדון החורבה ?! מה אתה אומר על זה?????
LOVE ענת.

ronen1981

New member
אני חושב שלא.

היא תרגיש קצת לא במקום (כבר שנתיים אחרי השחרור מהצבא). ובכלל היא לא מתלהבת מטראנסים ובחורבה יש נוהג לסים הרבה מהם. מכל מקרה תודה על ההזמנה ושתעשי חיים ושיהיה לך יום הולדת שמח ושכל משאלות ליבך יתגשמו ושתצליחי בחיים

GALI02

New member
רררררוווווונננננננן

מה המצב איתך? איך היה בשפיים? אני שולחת לך מסר ארוך כאורך הגלות אבל יותר מאוחר כי חברה שלי בדיוק אצלי. רק קפצתי לראות מה התחדש כאן... תודה על ההצעה... אני עלולה לנצל אותה SO WATCH OUTֱ יאללה ביי ביינתיים ולילה טוף לככככולם! גילי

ronen1981

New member
אצלי בסידר......

את לא עומדת בקצב שפיים זה היסטוריה הדייט האחרון שהיה לי זה יחסית אקטואליה :). היום אני הולך לשאול אם היא רוצה לצאת שוב ביום חמישי (די בונה על תשובה חיובית ומקווה שלא אתבדה.) מכל מקרה בשפיים היה נחמד תפסתי קצת צבע ואני כבר שבוע וחצי עושה כושר עד סוף תקופת המבחנים אני חושב שיש מקום להסתובב בחולצה צמודה בטילת בחוף הים :).

GALI02

New member
נו אז ספר קצת פרטים

איך היה? מה? מי? מו?! אגב, ניסיתי לשלוח לך מסר מקודם ולא הצלחתי.

למעלה