ענק, פשוט קורע מצחוק
F Free Willi New member 15/12/03 #21 ענק../images/Emo70.gif, פשוט קורע מצחוק ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif
N Nadav Fix New member 15/12/03 #17 על מה המהומה ??? ../images/Emo2.gif אני באמת לא גרפיקאי, אני מתקן מצלמות
ד דדלי New member 16/12/03 #31 "רכיבה עכשו" מזכיר לי טעות נוראית שמתחילה ב "שלום..." - מצטער אבל אבל אני עדין בטראומה...
S s a s s New member 15/12/03 #29 הדפסה על חולצות רכיבה מלייקרה שם בית הדפוס ולנטין, נמצא בנתניה ט"ל:09-8624132. הדבר הכי חשוב הוא שהבחור אמין וכמו כן איש מקצוע אמיתי. העבודה שהוא ביצע עבורנו הייתה מצויינת. ששי קבוצת הזולה
הדפסה על חולצות רכיבה מלייקרה שם בית הדפוס ולנטין, נמצא בנתניה ט"ל:09-8624132. הדבר הכי חשוב הוא שהבחור אמין וכמו כן איש מקצוע אמיתי. העבודה שהוא ביצע עבורנו הייתה מצויינת. ששי קבוצת הזולה
Y yahadas New member 16/12/03 #30 חולצות "פורומפסט"../images/Emo26.gif רוצה להרים חולצת רכיבה של המפגש. האם יש כבר מישהו שהתחיל לארגן משהו כזה? אשמח אם כל מי שרוצה ישלח לי מסר רק כדי שיהיה מושג לגבי כמויות.
חולצות "פורומפסט"../images/Emo26.gif רוצה להרים חולצת רכיבה של המפגש. האם יש כבר מישהו שהתחיל לארגן משהו כזה? אשמח אם כל מי שרוצה ישלח לי מסר רק כדי שיהיה מושג לגבי כמויות.