אולי כי אתה כל החיים מציף אותי במסרים עד שחסמתי אותך?
3 3has3 New member 26/7/07 #70 ../images/Emo69.gif אולי כי אתה כל החיים מציף אותי במסרים עד שחסמתי אותך?
מ מלך הסלב New member 26/7/07 #71 חעעחחעחעעחעח ידעתיייייייייייי חחחח נמ... את אוהבת אותם זהו דף חדש D:
3 3has3 New member 26/7/07 #72 ../images/Emo69.gif אני לא רק אוהבת אותם אני חולה עליהם OOO: שיהיה דף חדש.. לא אכפת לי :|:|:|
3 3has3 New member 26/7/07 #80 ../images/Emo69.gif אז יש חצי שחור.. יש בעיה עם זה? אגב , אנחנו שכנים OOOO:
מ מלך הסלב New member 26/7/07 #89 חח כנסיי עכשו אני במזכרת D: אנחנו שומרים על בית של חברה של אמא שלי D: אממ רגעע בכניסה למזכרת שירות הנתיב מזו כזה D:
חח כנסיי עכשו אני במזכרת D: אנחנו שומרים על בית של חברה של אמא שלי D: אממ רגעע בכניסה למזכרת שירות הנתיב מזו כזה D:
3 3has3 New member 26/7/07 #101 ../images/Emo69.gif נתיב השיירות? אין לי כוח ללכת לשם XDDD איזה מס'? קרוב לבית ספר - חטיבה/תיכון? XDD
../images/Emo69.gif נתיב השיירות? אין לי כוח ללכת לשם XDDD איזה מס'? קרוב לבית ספר - חטיבה/תיכון? XDD
3 3has3 New member 26/7/07 #111 ../images/Emo69.gif חחח המגן זה רחוק לי למרות שמזכרת זה הדבר הכי קטן שיש XDD אני גרה במרכז D: תבוא לשווארמה ואני אבוא אבל לא אוכלים שם! זה פויה XDDD
../images/Emo69.gif חחח המגן זה רחוק לי למרות שמזכרת זה הדבר הכי קטן שיש XDD אני גרה במרכז D: תבוא לשווארמה ואני אבוא אבל לא אוכלים שם! זה פויה XDDD
מ מלך הסלב New member 26/7/07 #126 בשבת או שישעי כי בבית הזה שסוגרים ת'דלת אי אפשר לפתוח אין לי מפתח.. אמא שלעי הלכה לחתונה D:
3 3has3 New member 26/7/07 #134 ../images/Emo69.gif אממ.. אם תמשיך כזה ישר תגיע לבית כנסת ואז אם תרד בירידה תמשיך מהבנק לדואר ומהדואר לשווארמה (כל הזמן ישר ) אני אבוא. אחרת , אני לא זזה מהכיסא DDD:
../images/Emo69.gif אממ.. אם תמשיך כזה ישר תגיע לבית כנסת ואז אם תרד בירידה תמשיך מהבנק לדואר ומהדואר לשווארמה (כל הזמן ישר ) אני אבוא. אחרת , אני לא זזה מהכיסא DDD: