חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
3 3has3 New member 26/7/07 #15 ../images/Emo69.gif סאפפאפירררר ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ברוכה הבאה D: אגאגאג אני כל כך שמחה שחזרת D: אגאגאגגגג *בימים האחרונים אין לי משהו להגיד חוץ מ-אגאגאגג כשאני שמחה XDD אולי כי לא היית פה ? * יאאא ואתמול עוד שאלתי את דור אם את יודעת על הפורום XDDD יאייייי אחח זהו D: תהני
../images/Emo69.gif סאפפאפירררר ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ברוכה הבאה D: אגאגאג אני כל כך שמחה שחזרת D: אגאגאגגגג *בימים האחרונים אין לי משהו להגיד חוץ מ-אגאגאגג כשאני שמחה XDD אולי כי לא היית פה ? * יאאא ואתמול עוד שאלתי את דור אם את יודעת על הפורום XDDD יאייייי אחח זהו D: תהני
ס סנפ XD New member 26/7/07 #30 אני הרשיתי לעצמי ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif|../images/Emo11.gif
C crazysapir New member 27/7/07 #178 סאפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ חזרת אלינו בריאה ושלמה אגב החלטתי שמהיום אני קוראת לך סאפ ברוכה י'שווה (אני והשטויות שאני ממציאה
סאפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ חזרת אלינו בריאה ושלמה אגב החלטתי שמהיום אני קוראת לך סאפ ברוכה י'שווה (אני והשטויות שאני ממציאה
T ThroughTheMonsoon New member 25/7/07 #8 מזל טוב! תודי שטום יותר חמוד מביל! אין לך מה להתחנן יבלנו אותך, ברוכה הבאה! ^^ אני איב בן .. כמעט 16. ואין כזה דבר להיות בפורום טוקיו הוטל בלי להכיר אותי, כנסי הרבה לצ'אט , זה ממכר אני מקווה שאת פתוחה ומצחיקה ( חסר לך שלא)
מזל טוב! תודי שטום יותר חמוד מביל! אין לך מה להתחנן יבלנו אותך, ברוכה הבאה! ^^ אני איב בן .. כמעט 16. ואין כזה דבר להיות בפורום טוקיו הוטל בלי להכיר אותי, כנסי הרבה לצ'אט , זה ממכר אני מקווה שאת פתוחה ומצחיקה ( חסר לך שלא)