סיבוב 11

מה השטויות האלה?

תנו לי לנהל ת'משחק ואל תתערבו.... בינתיים כולם היו מרוצים... אל תגידו לי מה לעשות ועם לא בא לכם אז אל תצביעו..... ואלין אני יודע שזה לא גרוע אבל יש אנשים שאוהבים לעשות עניין מכל שטות!!

רק הצענו../images/Emo70.gifזה טוב לקבל ביקורות

לפעמים. מזה שווה אם תעשה משהו בלי ביקורות אם הם טובות או רעות
היית יכול פשוט להגיד "תודה על הביקורת".ופה גמרו עניין.
זה לא התערבות במשחק שלך, זה דעה שלנו, כמשתתפי המשחק. מדינה דמוקרטית-מותר להגיד דעות. וזה לא קשור לשטות, דעה של אחרים זה לא שטות. תבליג בשקט. קבל הערות או הארות, כמו ילד בוגר. סיון

סבבה... אבל מה קשור "לא בוגר"?

אף חד לא אמר שלא טוב לקבל ביקורת.. אבל שאני עושה 2 בנים כמו שאתם רוצים (פרנקו ופדה) אז זה קשה... ושאני עושה בן ובת כמו שאתם לא רוצים אז זה גם קשה... יענו כל מה שאני עושה לא בסדר... אז בתכלס מה נסגר? תנו לי לנהל ת'משחק... ותאמיני לי שעוד יהיו בו הרבה הרבה הרבה מלחמות של בן ובן ושל בן ובת ושל בת ובת צריך לגוון מדי פעם ולא כל הזמן להשאר תקוע על אותו דבר...
מקווה שהבנת...

הבנתי. אבל עדין זאת רק דעתי ומותר

לי להביע דעה-עדין. ולהפף, אני לא אמרתי לך כלום שעשית פדריקו ופרנקו-כי לדעתי זה יותר מעניין. והקטע של הלא הבוגר זה בגלל שאני חושבת שבוגרים אמורים לדעת לקבל דעות
לא אמרתי שאתה לא בוגר, פשוט עובדה שאתה לא הכי מקבל את הדעות שלנו, וסך הכל אמרנו אותם. לא עשיתי שום דבר רע...

מה את סתם?? מי אמר שלא קיבלתי......

אתם פשוט חוזרים וחוזרים על זה כל הזמן... ולא מבינים שאני יודע מה אניעושה ו100 פעם אמרתי "יהיה הכל.." ואין מה לדאוג........... ובכל זאת את ממשיכה לחזור על זה כאילו לא קיבלתי ת'דעה... ולא הגבתי... אל תדאגי אני יודע מה אני עושה ותאמיני לי שכולם מרוצים!!

למעלה